• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar nasılsınız, ben izindeydim 10 gündüğr eşimin yanına gittim geldim herşey çok güzeldi sizlrde ne var ne yok, haktan, dzcell nasıllar taze gelinler :))

günaydın kızlar nasılsınız, ben izindeydim 10 gündüğr eşimin yanına gittim geldim herşey çok güzeldi sizlrde ne var ne yok, haktan, dzcell nasıllar taze gelinler :))
hoşgeldin canım merak ettik seni
of ya herkes tatile çıkıyor :çok üzgünüm:,tatilden geliyor
çatlıyorum burda Çok üzgünüm çoook

hoşgeldin canım merak ettik seni
of ya herkes tatile çıkıyor :çok üzgünüm:,tatilden geliyor
çatlıyorum burda Çok üzgünüm çoook

canım geldim artık bende burdayım, kıyamam ben sana, olsun ya eşin yanında ya hergün tatil sayılır (tabi bence) uzaktayım ya ondan böyle diyorum zemuszemus kızalardan haberler vardır dimi :utangac:

günaydın canım nerelerdesin kaç haftadır :sm_confused:

günaydın canım cumartesi nasıl geçti,erkek arkadaşının babasının ölüm yıldönümü :sm_confused:

iyi geçti canm yalnız btn ailesi hep camdan bana baktı tanışmak istemişler ama bn dedm gribim tanışmadım yok halalarıyla halalarının kızlarıyla falan kardeşi yne bni kötülemiş herkese kawga ettler dün yani bu kız kardeşi babasının ölüm yıldnmnde dahil bnmle uğraşıyo sonumuz hayrlı olsun

Pamuğum ,regl olmadım cnm,birkaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptıracağım.
Cuma gün sabah bir arkadaşım aradı,rüyamda seni gördüm ikiz bebeklerin vardı karnında ,hamile misin dedi.Amanınnnn dedim,bugünde çalıştığı yere uğradım nasıl bebişler demesin mi ,kaderdaş mı olacağız ne ,çok korkuyorum :(
Senin yada eşinin ailesinde ikiz var mıydı cnm?Bizde yok olmaz diye düşünüyorum ama............

canım ya hayırlısı olur inşallah ruyalar etkiler beni öyle dinleyip geçmem vardır bi sebebi görmesinde arkadaşının muhakkak.
ikiz zaten erkekle ilgisi olmuyor eşinin ailesinde ikiz olsa bile seni etkilemiyor. eğer senin anne tarafında ikiz varsa o zaman ikiz olma olasılığın artıyor uzaktan olsa bile. annem ikiz düşük yaptığını düşünüyor o yüzden olabilir diye düşündük bizde. yinede kader kısmet olacağı varsa olur tatlım hepimiz için hayırlısı inşallah.
hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım..

sosyete pazarları süper oluyor pamuğum aradığın herşey var
en pahalısı da en ucuzuda
ben bugün gittim bi sürü şey aldım yazlık
sen nasılsın canım biraz rahatsızmışsın galiba bebişler yoruyor seni dimi:))

evet canım ya ankarada hiç gitmedim konyada gitmiştim burda nerde var bilmiyorumda sos. aldıklarını güle güle kullan şekerim. ben iyi olucam inşallah tatlımcım yok yok bebişlerim yormuyor melek onlar asıl ben onları üzüyorum daha dikkatli olucam bundan sonra.. annelik böyle bişeymiş acı çekersen bile kendini değil ebbişlerini üzmekten korkuyormuşsun.. hiç birimiz üzmeyiz inşallah bebişlerimizi sağlıklı sağlıklı alırız kucağımıza..

eveeeet bu günaydında size arkadaşlarr günaayyyydınnn neşeli huzurlu haftalar diliyoruz hepinize

canım geldim artık bende burdayım, kıyamam ben sana, olsun ya eşin yanında ya hergün tatil sayılır (tabi bence) uzaktayım ya ondan böyle diyorum zemuszemus kızalardan haberler vardır dimi :utangac:
doğru canım ya aman eşim olsunda yanımda hergün bana tatil valla zemuszemus
tabi askere gidene kadar artık turkbayragi,canım senin eşin ne zaman gelecek 1yılı ne zaman doluyor

iyi geçti canm yalnız btn ailesi hep camdan bana baktı tanışmak istemişler ama bn dedm gribim tanışmadım yok halalarıyla halalarının kızlarıyla falan kardeşi yne bni kötülemiş herkese kawga ettler dün yani bu kız kardeşi babasının ölüm yıldnmnde dahil bnmle uğraşıyo sonumuz hayrlı olsun
canım boşver muhatap olma,kıskanıyor sanırım seni,sohbet bile etme,nasılsın,iyimisin,açık verme boşver.

günaydın pamuğum,ikizlarin nasıl,kaç ay kaldı kaydirigubbakcemile4
canım sosyete pazarı sıhhıyede,ayrancıda var,bildiklerim sana yakın varmı bilmiyorum

aşkım valla işin zor şimdiden bu kadar problem sonrasıda ne olur bilemem bence çookkk ii düşün evlenince sadece ikinizin birbiririni sevmiosu yetmio cnmm sadece bi abla tavsiyesi lütfen yanlış anlama tmm mı şeker

doğru canım ya aman eşim olsunda yanımda hergün bana tatil valla zemuszemus
tabi askere gidene kadar artık turkbayragi,canım senin eşin ne zaman gelecek 1yılı ne zaman doluyor

canım boşver muhatap olma,kıskanıyor sanırım seni,sohbet bile etme,nasılsın,iyimisin,açık verme boşver.

ewt dirim abla öyleym zaten artk zamanında o bana çok eziyet etti bn onları unuttm insan oldu sandm ama o yne bni sırtımdan wurdu neyse artk takmıyorum onu :emir_bebek: şakkıdı

GüNAYDINNNNNNNNNNNNN diimcim,pamukcum,alınyazımsın ve askımmm,neşeli birgün dilerim.
Ben şu anda evdeyim,bugün mesaim 11:00/19:00 görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzemuszemus

Ahhh özür cssacım nasılsınızzzzzzzzzzzz?

pamukkk nasılsınız cinsiyetlerini öğrendinmi nasıl gidio hamişlik cnm
alınyazımsın haklısın cnm koçişin yanında olması en güsel tatile değişmem vallahi
bu sene tatil yok bize inş seneye gidebiliriz 3 kişi inş:)

günaydın pamuğum,ikizlarin nasıl,kaç ay kaldı kaydirigubbakcemile4
canım sosyete pazarı sıhhıyede,ayrancıda var,bildiklerim sana yakın varmı bilmiyorum

günaydın dirimim idare ediyoruz şükür ttalımcım . 4 ay var Allah izin verirse tabi normal vakitlerini bekleyebilirlerse :) uzaktır heralde bize oralar ben sincandayım şekercim. gerçi bu halde ne sosyetesi düşünüyorsam zemuszemus bi anda canım çekiverdi işte aşerdim :lepi:

sen neler yapıyosun şekercim

cssa cım siz neler yapıyosunuz bebiş nasıl sorunsuz geçiyordur inşallah hamileliğin şekercim

Pamuğum,şimdi hani doğumgünü yaptığım ablamın kızı var ya hani resmini eklemiştim Nehir onlar ikizdi,bir tanesini aldırmak zorunda kaldık.Neyse bizde hiç ikiz yok,eniştemin kardeşleri ikiz ben erkekle daha çok ilgili bir durum diye biliyordum bu ikiz işini :(

GüNAYDINNNNNNNNNNNNN diimcim,pamukcum,alınyazımsın ve askımmm,neşeli birgün dilerim.
Ben şu anda evdeyim,bugün mesaim 11:00/19:00 görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzemuszemus

Ahhh özür cssacım nasılsınızzzzzzzzzzzz?

günaydın,mısram bugün keyiflisin zemuszemuskaydirigubbakcemile2

Pamuğum,şimdi hani doğumgünü yaptığım ablamın kızı var ya hani resmini eklemiştim Nehir onlar ikizdi,bir tanesini aldırmak zorunda kaldık.Neyse bizde hiç ikiz yok,eniştemin kardeşleri ikiz ben erkekle daha çok ilgili bir durum diye biliyordum bu ikiz işini :(
yok tatlım hep dr anne tarafıyla ilgilendi onu sordu erkek tarafıyla alakası yok . istersen araştırırsın hem merakta giderilmiş olur. oy oyyy hayırlısı inşallah tatlım ya ablanda varsa o zaman sanada piyango vurabilir ama büyük ihtimal olmaz gibi . kardeşlerden birinde olunca diğerlerine sirayet etmiyor bildiğim kadarıyla.
pamukkk nasılsınız cinsiyetlerini öğrendinmi nasıl gidio hamişlik cnm
alınyazımsın haklısın cnm koçişin yanında olması en güsel tatile değişmem vallahi
bu sene tatil yok bize inş seneye gidebiliriz 3 kişi inş:)

aynı anda bende sana sormuştum tatlımcım kalp kalbeymiş pardon bebekler bebeğeymiş :) canım bizim cinsiyetleri 17. haftada dr birisinin şeyini göremedim kız olabilir dedi biri göstermiyo zaten. oda gösterseydi emin olacaktık.nasıl ,olsa ikiside aynısından olucak hayırlısıyla. yinede 21. haftada emin olucaz dedi belkide sonradan iner aşağı şeysi dedi. amma konuştum ha şeylerle meylerle :utangac: seninki henüz belli değildir sanırım

Dirimcim şu sol kasığımda ve göbeğimdekikasılmalar batmalar hariç iyiyim cnm.Amaaaaaaaaaaaaaaa Antalya'da bugün öldürücü bir sıcak va resmen kalbim sıkıştı bir ekmek alıp geldim sadece :((((

Sen nasılsın tatlım?
Bende bayıldım bu smileylerezemuszemusopuyorumnanaktan

günaydın dirimim idare ediyoruz şükür ttalımcım . 4 ay var Allah izin verirse tabi normal vakitlerini bekleyebilirlerse :) uzaktır heralde bize oralar ben sincandayım şekercim. gerçi bu halde ne sosyetesi düşünüyorsam zemuszemus bi anda canım çekiverdi işte aşerdim :lepi:

sen neler yapıyosun şekercim

cssa cım siz neler yapıyosunuz bebiş nasıl sorunsuz geçiyordur inşallah hamileliğin şekercim
canım çoğu gitmiş azı kalmış valla,canım cinsiyetlerini bilmiyorsunuz değil mi hala?eşin süpriz olsun diyodu sanırım gamyoncuiremsu
canım sosyeteye sonra gidersin artıkın kaydirigubbakcemile3
canım aynı işte evden işe işten eve değişiklik yok yani

Dirimcim şu sol kasığımda ve göbeğimdekikasılmalar batmalar hariç iyiyim cnm.Amaaaaaaaaaaaaaaa Antalya'da bugün öldürücü bir sıcak va resmen kalbim sıkıştı bir ekmek alıp geldim sadece :((((

Sen nasılsın tatlım?
Bende bayıldım bu smileylerezemuszemusopuyorumnanaktan
canım bende bayıldım ya çok tatlılar,canım hele şuna baksana bi mafoldumben ne kadarda tatlı
canım hayırlısı cildindeki alerji nasıl oldu geçti mi?canım bebek belirtileri gibi sanki,inşallah hadi bakalım opuyorumnanaktan

Back
X