Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerimsenibendirim aynı duyguları paylaşıyoruz aynı düşünceler...
tubiş bende merak ettim albümü ama nasıl bakabilirim canım??
kaydirigubbakcemile3kıs benim kociş geçti yaşı o zaman kaydirigubbakcemile3
sen bizi örnek göster işine
canımm çok tşk ederim darısı isteyen herkese olsun inş.. :Saruboceq: det tarihim 31 mayıs yada 1 hazirandı 1-2 gün gecikmeli oolabiliyorum ben ama bulantı ve kusmalara dayanamadım emin olmak için test yaptım bugün ve çok belirgin iki çizgi gördüm
kalabalık aileyi çok seviyorum aslında ama çoçuk bakmak bana göre çok büyük sorumluluk,benim başka bir korkumda çocuğu yapabilecekmiyim o var(
38den yukarıda yolu var, yengemin ablası 42 enişteside 45 yaşında sanırım yazın bebekleri oldu
dah açok vaktimiz var yani hehe
evetdirim ağzından bal damlıyo ya..yuppi :)))))
valla annem torunlara bakarken mama hazırlarken,verirken,altını temizlerken hiç ilgilenmedim,şahsen nasıl yapılıyor,kaç aylıkken ne yiyor bilmiyorum,ama çocuklarla çok güzel oyun oynarım,top,evcilik,araba yarışı vs.benden sorulur![]()
canım ya hayırlısı olur inşallah ruyalar etkiler beni öyle dinleyip geçmem vardır bi sebebi görmesinde arkadaşının muhakkak.
ikiz zaten erkekle ilgisi olmuyor eşinin ailesinde ikiz olsa bile seni etkilemiyor. eğer senin anne tarafında ikiz varsa o zaman ikiz olma olasılığın artıyor uzaktan olsa bile. annem ikiz düşük yaptığını düşünüyor o yüzden olabilir diye düşündük bizde. yinede kader kısmet olacağı varsa olur tatlım hepimiz için hayırlısı inşallah.
hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım..
evet canım ya ankarada hiç gitmedim konyada gitmiştim burda nerde var bilmiyorumda sos. aldıklarını güle güle kullan şekerim. ben iyi olucam inşallah tatlımcım yok yok bebişlerim yormuyor melek onlar asıl ben onları üzüyorum daha dikkatli olucam bundan sonra.. annelik böyle bişeymiş acı çekersen bile kendini değil ebbişlerini üzmekten korkuyormuşsun.. hiç birimiz üzmeyiz inşallah bebişlerimizi sağlıklı sağlıklı alırız kucağımıza..
eveeeet bu günaydında size arkadaşlarr günaayyyydınnn neşeli huzurlu haftalar diliyoruz hepinize
evet
ay angel gelmiş yaşaısn
ama ben çıkıyorum kızlar kociş gelmiş,angel öpiyorum seni çok,yarın biraz erken gelde iki sohbet edelim
ben hepsini yaparım, büyük yeğenime çok bakmıştım tecrübeliyim.
hoşgeldin angel, tatildesin ohh mis İzmir nasıl çok sıcak varmı?
Angelım nerelerdeydin bakiyim yine mi alışveriş yaptın yoksa?:)
Bakkkkkkk gördün mü ben sana söylemiştim herşey normal çıkacak diye.Yakında teyze olacağım yaşasınnnnnnnnnzemuszemusnnn:)