• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirim aynı duyguları paylaşıyoruz aynı düşünceler...

tubiş bende merak ettim albümü ama nasıl bakabilirim canım??
yerimseniben
kıs benim kociş geçti yaşı o zaman kaydirigubbakcemile3
sen bizi örnek göster işine
kaydirigubbakcemile3
benim kociş hepten kafayı yer heralde,ya olsunda bir problem olmasında :Saruboceq:

canımm çok tşk ederim darısı isteyen herkese olsun inş.. :Saruboceq: det tarihim 31 mayıs yada 1 hazirandı 1-2 gün gecikmeli oolabiliyorum ben ama bulantı ve kusmalara dayanamadım emin olmak için test yaptım bugün ve çok belirgin iki çizgi gördüm

AAAAAA bende senin gibiyim regl tarihim 30 Mayıs birkaç gün gecikmeli olabiliyor diye bekliyordum.En son cumartesi yapmıştım negatif çıkmıştı.Sen çift çizgiyi görmeden önce hiç yaptın mı tatlım?

kalabalık aileyi çok seviyorum aslında ama çoçuk bakmak bana göre çok büyük sorumluluk,benim başka bir korkumda çocuğu yapabilecekmiyim o var :((

aman amcamın oğlu 37 sinde evlendi 38 de bebği oldu,yane 38 e kadar yolu var kızlar :jeyyar:

38den yukarıda yolu var, yengemin ablası 42 enişteside 45 yaşında sanırım yazın bebekleri oldu
dah açok vaktimiz var yani hehe

kalabalık aileyi çok seviyorum aslında ama çoçuk bakmak bana göre çok büyük sorumluluk,benim başka bir korkumda çocuğu yapabilecekmiyim o var :((

valla annem torunlara bakarken mama hazırlarken,verirken,altını temizlerken hiç ilgilenmedim,şahsen nasıl yapılıyor,kaç aylıkken ne yiyor bilmiyorum,ama çocuklarla çok güzel oyun oynarım,top,evcilik,araba yarışı vs.benden sorulur :delphin:

valla annem torunlara bakarken mama hazırlarken,verirken,altını temizlerken hiç ilgilenmedim,şahsen nasıl yapılıyor,kaç aylıkken ne yiyor bilmiyorum,ama çocuklarla çok güzel oyun oynarım,top,evcilik,araba yarışı vs.benden sorulur :delphin:

ben hepsini yaparım, büyük yeğenime çok bakmıştım tecrübeliyim.

hoşgeldin angel, tatildesin ohh mis İzmir nasıl çok sıcak varmı?

canım ya hayırlısı olur inşallah ruyalar etkiler beni öyle dinleyip geçmem vardır bi sebebi görmesinde arkadaşının muhakkak.
ikiz zaten erkekle ilgisi olmuyor eşinin ailesinde ikiz olsa bile seni etkilemiyor. eğer senin anne tarafında ikiz varsa o zaman ikiz olma olasılığın artıyor uzaktan olsa bile. annem ikiz düşük yaptığını düşünüyor o yüzden olabilir diye düşündük bizde. yinede kader kısmet olacağı varsa olur tatlım hepimiz için hayırlısı inşallah.
hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım..

evet canım ya ankarada hiç gitmedim konyada gitmiştim burda nerde var bilmiyorumda sos. aldıklarını güle güle kullan şekerim. ben iyi olucam inşallah tatlımcım yok yok bebişlerim yormuyor melek onlar asıl ben onları üzüyorum daha dikkatli olucam bundan sonra.. annelik böyle bişeymiş acı çekersen bile kendini değil ebbişlerini üzmekten korkuyormuşsun.. hiç birimiz üzmeyiz inşallah bebişlerimizi sağlıklı sağlıklı alırız kucağımıza..

eveeeet bu günaydında size arkadaşlarr günaayyyydınnn neşeli huzurlu haftalar diliyoruz hepinize

aslında size çok yakın sosyete pazarı bizim orası biliyosun sizin evle bizim ev arası 15 dk.vereliniortak

evet
ay angel gelmiş yaşaısn
ama ben çıkıyorum kızlar kociş gelmiş,angel öpiyorum seni çok,yarın biraz erken gelde iki sohbet edelim

bende seni öpüyorum seni cnm
yarın sabah 9 da çıkıyorum yola inş. kaydirigubbakcemile4

ben hepsini yaparım, büyük yeğenime çok bakmıştım tecrübeliyim.

hoşgeldin angel, tatildesin ohh mis İzmir nasıl çok sıcak varmı?

canım daha ankaradayım yarın sabah yolculuk inş.
sende ne var ne yok

Angelım nerelerdeydin bakiyim yine mi alışveriş yaptın yoksa?:)

canım bugün abimlerin pansiyondayım dayımla doktora gittik herşey süper ve noırmalmiş
acele etme yavaş yavaş olucak normal şartlarda evlenen hastalığı olmayan çiftlerde bile hamilelik oranı %80 dedi hamile kalmaman için hiç bir neden yok dedibuyrunnnnnnnnn

Bakkkkkkk gördün mü ben sana söylemiştim herşey normal çıkacak diye.Yakında teyze olacağım yaşasınnnnnnnnnzemuszemusnnn:)

angelcım ben seni h.sonu gittin sanıyorum.
bugünde olmayınca oradasın sandım aslında geçmişte bugün dr gideceğini okumuştum.
neyse dr iyi haberleri almışsın ne güzel yani ızmir dönüşü bir bebiş olabilir.
sana iy yolculuklar ve iyi tatiller canım
bende toparlanayım çıkıcam artık.

iyi akşamalr hepinize

angel merhaba bu arada ben aranıza yeni katıldım,mutluluğunu paylaşıyorum canım,hayırlı uğurlu olur işllh...

Back
X