• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ozmn bekliyorum pamukşekerim ve dirimim sizi çeyiz yerleştirmeye:)) ama ben istanbuldayım kıvırmak yok ona göre :))

banada bakıcı tutman gerekecek o zaman balım :) ikiz hamileyim 5 aylık demek oluyorki o zamana 8. ayımızda olucaz :) ne güzel iş yaparız dimi gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

neysem şekerler size kolay gelsin biz uzancaz başımız ağrıdı uff olduk kafamçokkarıştı

canım benim yaa hayırdır annenden uzaklaştınmı evi taşıyınca ondanmı olsun aynı şehirde olunda sen hamile kal anneciğin uçar gelir :1hug:
canım çok yakın oturuyoruz ama bekarlıktaki gibi olmuyor tabi,işten geldiğimde çeşit çeşit yemek olurdu,şimdi haftada 3-4 kere gidiyoruz,ama annecğim 55 yaşında kıyamıyorum,torunlara da bakıyor,tansiyon,kalp :çok üzgünüm: herşey var canım,ama yinede canım yaprak sarması vs.çekti dediğimde yapıyor yerimseniben

ozmn bekliyorum pamukşekerim ve dirimim sizi çeyiz yerleştirmeye:)) ama ben istanbuldayım kıvırmak yok ona göre :))
ne demek canım yerimseniben

kizlar sabahlari esinizi kaçta i$e yolluyorsunuz
kahwaltisini hazirliyormusunuz
benim nisanlim 6.30da kalkiyor buda demek oluyorki 2 ay sonra o wakit benimde kalkip kahwalti hazirlamam gerekbuyrunnnnnnnnn:bbo:
canım biz eşimle 7:30 da kalkarız,birlikte hazırlar çıkarız,ay ya okul yıllarında az kalkmadım altıbuçuklarda :delphin:canım alışırsın,sende çalışıyormusun

banada bakıcı tutman gerekecek o zaman balım :) ikiz hamileyim 5 aylık demek oluyorki o zamana 8. ayımızda olucaz :) ne güzel iş yaparız dimi gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

neysem şekerler size kolay gelsin biz uzancaz başımız ağrıdı uff olduk kafamçokkarıştı
canım görüşürüz kaydirigubbakcemile4a.s.

nişanlıyım alınyazım ama sıkıldım artık ya bu 4 ay hiç geçmiycek gibi geliyo.... :( herkez en güzel günlerin saltanatlık sona eriyo,evlilik zor desede benim imanım gevredi bekarlıktan canımşakkıdı

aman balım hiç sıılma, birazda insanlar sıkmaya zorluyo düğün nezaman diye.diyenlere katılıyorum ama şu yönden.şuan tek başınasın, nişanlında olsa hayatına müdahale hakkı görmüyo kendinde, kızdıracak şeylerde yapsan affediyo.ama evlenince sanki himayesine girmiş gibi herşeyini kontrol etme içgüdüsüykle hareket ediyolar.yani tek erkek değil biz kadınlarda öyle.o yüzden şuanki durumun tadını çıkarmak önemli.bekarlık deil sadece konu, çalışma hayatına başlamadan yatmanın keyfi, evlenmeden bekarlığın, çocuk olmadan beraber olmanın keyfi.yoksa geleceği düşünmek mutlu etmiyo insanları.hiç sıkma canım benim kendini

canım biz eşimle 7:30 da kalkarız,birlikte hazırlar çıkarız,ay ya okul yıllarında az kalkmadım altıbuçuklarda :delphin:canım alışırsın,sende çalışıyormusun

ben burdan turkiyeye gelin gidiyorum canim orda henuz bi isim yok :çok üzgünüm:
alisirim insaallahzemuszemus

pamukşekerim sen dinlen sağlıklı bebişlerin gelsinde dünyaya ben geç evleneyim sorun değil
dirimim çok hamarat baksana 7.30 da kalktına göre o bana yetişir..
sürmelim ben 27 eylül nasipse evleniyorum canım senin az kalmış gerçekten,kalbin başlamıştır küt küt yapmaya canım...

alınyazım doğru söylüyosun ama 4 senedir bekliyorum ben o anı sanırım o yüzden sıkıldım canım,belki çok arıycam bu günleri ama nişanlım çok anlayışlı biri işllh değişmezde,ayrıca çok evcimen ve yemek yapmaya çok yatkın o yüzden işllh beni o konularda yanlız bırakmaz..şu anda evde annem sağolsun ne yemek ne temizlik hiçbirşey elletmedi bu yaşa kadar,te korkum evin sorumluluğu birden ağır gelmesi..

biraz olsun rahatladım canım,inşallah bir aksilik olmaz :Saruboceq:
zemuszemus

sınavlar stres yapmıyor ama anlatma olayına gıcık oluyorum ya :çok üzgünüm:
ekonomi canım
semineri verdikten sonra teze geçiyorum,seneye şubat yada haziranda inşallah bitiyor :Saruboceq:

hadi bakalım canım hayırlısıyla biter inş, bölümün süpermiş valla.sanırım yüksek puanlı bölümlerden biri değilmi, nayse darısı bana.bide harçlar için ne kadar ödüyosun, gazide yapıyosun galiba sen

biz dolanıp duruyos evin içinde canım ne yesek diye bakınıyos yedikten sonra durum vahim oluyo ama. bi eyrlerimden peynir fışkırmaya başlayacak yakında kaydirigubbakcemile2 çok acıkmaya başladım harbiden ama yemekte beğenmiyorum kıymalı yumurta çekiyor canım ama ben yapmayım biri yapsın ama güzel yapsın sonra ben yiyim mafoldumben aman neyse yemekle bozmayım kafayı zaten şiştim Çok üzgünüm çoook

açım açımmm dirimim yerim seni diyecem ama kesin bi gram fazlalığın yoktur cokacimcoook
aman canım yemene d,kkat et boşver, zaten başlarda kusmaktan bi hal olmuştun yiyebildiklerinden bol bol ye

bende gelmek istiyorum ama evini sermeye, lütfennnn :1rolleyes:

alınyazım doğru söylüyosun ama 4 senedir bekliyorum ben o anı sanırım o yüzden sıkıldım canım,belki çok arıycam bu günleri ama nişanlım çok anlayışlı biri işllh değişmezde,ayrıca çok evcimen ve yemek yapmaya çok yatkın o yüzden işllh beni o konularda yanlız bırakmaz..şu anda evde annem sağolsun ne yemek ne temizlik hiçbirşey elletmedi bu yaşa kadar,te korkum evin sorumluluğu birden ağır gelmesi..

olsun canım sonu aydınlık ya.bizde 4 sene üzerine evlendik çok iyi anlıyorum seni o yüzden.yani nişanlının anlayışlı olması çok önemli tabide, insan kardeşine bile takıyo yeri geldimi o anlamda.en hiç korkma herşeyn üstesindn geleceksin emin ol.annemde bize hiç iş yaptırmazdı ve evlenince nolcak halin derdi korkardı beceremicem diye.ama evlendikten 10 gün sonra dedikş sen benden bile daha iyisin tanm ev hanımı olmuşsun, elinden gelmeyen yok diye.korkma herşeyi halledeceksin.yemek için kitaplar, temizlik için öneriler.sadee biraz vakit sıkıntısı oluyo çalışanlar için onun dışında tek önemli olan eşinin ve senin önce evliliğe sonra birbirinize sabrınız.herşey gnlünce olsun dilerimki,

benim eşim yanımda değil mesela çok istiyorum ki o yorgunlukları yaşayım dye, ama sonrada tadını çıkar be bugünleri çok ararsın diyorum tesellim oluyo :))

alınyazım işllh bende senin kadar iyibir evhanımı olurum :)) nişanlım urfalı olduğu için onun tarafını ağırlamak biraz zor çünkü yemekleri hep et ağırlıklı ve zahmetli,artık kebapçıdan söylerim :))) canım ben istanbuldayım bu gidişle çeyiz sermeniz için ordan bi otobüs kaldırcam artık :)

estağfurullah balım ne damek, ama cidden sizinkileri ağırlamak biraz zor olacak sanırım, bizimkiler sade ankaalı, özel yetenek gerektren yeme içmeleri yok allahtan.ama eminim herşeyi çok iyi beereksin.

canım valla bi otobüsle anlaşmn gerekecek valla, daha aangel falanda var bak onlar katılırlar bu aktiviteye :)))

:))) valla bütün ankaralılar ve bütün memurlar burda demek..hepinizi bekliyorum çaylar şirkettenzemuszemus

Back
X