alınyazım söylemesi ayıp, ayıpsa nie söylüyon dicen ama lafın gelişi işte
döneri bir güzel yapıyolar burda insan dayanamıyo nereye postalıcam tatlım söyle gönderimm
aslında babam gibi yapan yok Düzce ' de babamda çok iyi anlar ustalık belgesi falan var bu konuda.
Dirim aksama bişey yiyemem heralde meyveyle falan geçiştireyim ben zaten çok uyuyasım var ya yatıp uyusammı acep eve gidince, gerçi koca evinde yatılmazın üstüne pek gitmedi bu kaydirigubbakcemile3
canım ben sana posta için kendi adresimi vereyim boşver opuyorumnanaktan
bencede pek gitmedi kaydirigubbakcemile3,git sende ütü yap :umursamaz:
ay kızlar gülmekten öldüm yaaaa
korktum sizden en çok alınyazımdan korktum beni kendime getirdi:)
tamam kuruyorum masayı siz sohbet edin bilgisayarla aynı odada ütü yapıcamkaydirigubbakcemile3
kork bizden

lmaz:kaydirigubbakcemile3
benim bilmediğim bi yemekle ilgili tarif sitelerine bakarken okuduğum tarifin acaba gerçek tarifi bu mudur yoksa bilenler aman bunun onunla alakası yok diyolar mı acaba diye gelir aklıma hep karışık mı oldu biraz anlatabilmişimdir umarım kaydirigubbakcemile3
canım ben anladım seni kaydirigubbakcemile3
ben 3-4 tane siteyi karşılaştırıyorum,oktay ustaya bakıyorum,tariflere baktım hemen hemen aynı
yarın kilo kıymanın yarısını ayır,diğer yarısıyla soğanı kavur,pirinci haşla,sonra
haşlanmış pirinç,çiğ kıyma ve kavurmuş olduğun soğan ve kıymayı,yumurta,kimyon,karabiber,tuz,yenibaharı birleştir,birbirine karışıncaya kadar yoğur,buzlukta beklet çıkar şekil ver önce una sonra yumurtaya batırıp kızart
bu kadar basit opuyorumnanaktan,haftasonu yapıcam
dirim desene eve kadar zor dayancaz açlığa, neyseki mesai bitimi yakın
dzcell, yok canım niye ayıp olsun nasılsa göndercen bekliyoz yani dönerleri 4 gözle :)) bazı yörelerde tadına doyum olmuyo, düzceye gelirsem kesinlikle yiyecem iyi ki demişssin valla
ayıptır söylemesi karnımdan ses çıktı yeni

inşallah dayanırız yav :a015: