- 11 Ağustos 2008
- 12.375
- 1.698
- 773
canım inşallah annemlere gittiğimizde hergün balkondayız zaten heheh kaydirigubbakcemile3anam anam bu ne sohbet
okuyamadim da hepsini masallah kizlar vallaha :-D
Misraam...enisteye çok kizdim, bu sene enisteyle benim herifi evde birakip ikimiz basbasa tatile çikalim him ne dersin ? opuyorumnanaktan
Uzulme demicem.cunku sende benim gibisin, takarda takarsin artik...canim benim...geçecek bu gunler
Made'cim, hosgeldin kiz napiyorsun , geçmis olsun hastaymissin, uzun zamandir konusamadik bi turlu
gerçi bende gelemiyorum eskisi gibi hatta çakirimla jnazcimla da hiç sohbetim kalmadi :-(
haktancim sende hosgeldin gulum, tubisim sende, nasilsiniz bakiyim ?
babiskom için hediyeyi cuma gunu alacagim insallah, çok guzel bir gomlek ile kravat gordum onu alacagim insallah
bu arada kizlar cuma gunu izinliyim, sabah erkenden babiskomla kahvalti yapicam sonra annemi de alip kuafore gidecegiz, boya, kesim, perma, sonra agdaciya gidecegiz, ordan da babamin hediyesini alirim sonra yengemi de alip çilek ve yaprak toplamaya gidecegiz insallah
cuma gununu dort gozle bekliyorum inanin
Dirimcim nasil geçiyor gunlerin anlatsana kizz, benim içinde aksam bi balkon keyfi yapsana anneciginle bekarken yaptigimiz gibi olurmu ? yerimseniben
birde çay demleriz,anneciğim sabah gözleme yaptı zaten balkonda yedik ne güzel :asigim: