yeni evliler burayaa

tencerekapak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
12
0
16
İstanbul
merhabaalarr
öncelikle forumda yeniyim. sürekli aklıma bişey takıldığında falan bakıp yararlanıyorum ama üyeliğim yoktu.
haziranda evlendim, evlilik süresince hep buradan yararlandım, çok yardımcı oldunuz kızlarr :)
şimdi ise en büyük sorunum yalnızlık.
evlendik eşim çalışıyor bense henüz işe başlamadım dinleniyorum ama evde canım çok sıkılıyor. ilk zamanlar pasta börek çörek yemek falan öyle şeylere sarmıştım ama eşim ben iki kişiyiz yaptığım şeyler yenmiyor ziyan oluyordu bıraktım onu şimdi.
bu arada eve internet aldırdım. burda da gün boyu yapacak pek bişey bulamıyorum. bahçe oyunu var onu oynuyorum. tohum ekiyorum hasat dönemini bekliyorum falan.
alış verişi özledim ama evden çıkmıyorum alışveriş yapıp kıyafetleri de dolapta mı çürüteyim napayım. oynadığım oyun, moda oyunu aynı zamanda ordaki karakterimi giydiriyorum, onun için alışveriş yapıyorum arada bi vakit geçiyor.
yani kızlar evde çok sıkılıyorum yapabileceğim neler var?? lütfen yardım edinn..

Son düzenleme:
merhabaalarr
öncelikle forumda yeniyim. sürekli aklıma bişey takıldığında falan bakıp yararlanıyorum ama üyeliğim yoktu.
haziranda evlendim, evlilik süresince hep buradan yararlandım, çok yardımcı oldunuz kızlarr :)
şimdi ise en büyük sorunum yalnızlık.
evlendik eşim çalışıyor bense henüz işe başlamadım dinleniyorum ama evde canım çok sıkılıyor. ilk zamanlar pasta börek çörek yemek falan öyle şeylere sarmıştım ama eşim ben iki kişiyiz yaptığım şeyler yenmiyor ziyan oluyordu bıraktım onu şimdi.
bu arada eve internet aldırdım. burda da gün boyu yapacak pek bişey bulamıyorum. bahçe oyunu var onu oynuyorum. tohum ekiyorum hasat dönemini bekliyorum falan.
alış verişi özledim ama evden çıkmıyorum alışveriş yapıp kıyafetleri de dolapta mı çürüteyim napayım. oynadığım oyun, moda oyunu aynı zamanda ordaki karakterimi giydiriyorum, onun için alışveriş yapıyorum arada bi vakit geçiyor.
yani kızlar evde çok sıkılıyorum yapabileceğim neler var?? lütfen yardım edinn..

valla ne diyelibilir ki ben patlardım haklısın yani sıkılmakta en azından eşinle konuşup part time bir işe girebilir ya da pasta börek ahşap boyama gibi kurslara katılabilirsin
:44:

Ben çalışan bir bayanım. Saat 5te evde oluyorum. Benden 2 saat sonra eşim geliyor. O gelene kadar yemek yapıyorum. Yemeğim varsa evi süpürüyorum. Bazen hiçbir şey yapmak istemiyorum. TV izliyorum...

Her ne kadar çalışsam da seni anlıyorum..
Çünkü yıllık iznimi ara ara kullandım ve evde tek olduğum zamanlarda bunaldım..
Anneme gittim , annem bana geldi... Arkadaşımla konuştum..
Yalnızlık gerçekten çok zor.. Korkutucu..

Senin gibi çalışmasaydım ya bebek yapardım ya da bir kursa kayıt olurdum...
Elinin yatkın olduğu bir kurs illa ki vardır..

Evde oturmakla zaman geçmez...

Back
X