bende bugun 2. yilini bitirmis biri olarak nacizane bir kac sey soyleyebilirmiyim

benim icin evlilikte karsilikli yapilmasi gereken bazi kurallar vardir
1- Esimin ailesi hakkinda asla olumsuz elestiri yapmam.Annesi ile arasira anlasamadigimiz durumlar olsada bunu anne ile aramizda hallederiz ve asla uzatmayiz.Ne olursa olsun onlar sevdigim insanin ailesi diye dusunurum
2-Esim ailem hakkinda olumsuz elestiri yapamaz.Kendiside yapmaz zaten ama yapamayacaginida bilir.
3-Esimle olan sorunlarimi aileme anlatmam.Ailemle olan sorunlarimida esime anlatmam.Her iki sorunda benim icin gecer ve unuturum ama onlar unutmazlar.
4-Esimi ortam icinde asla rencide etmem.
5-Ben zor sinirlenen ama sinirlenincede ortaligi yikan bir yapiya sahibim.esim ise kolay sinirlenir ama saman alevi gibidir.Bu konuda puzzle gibiyiz.Birimiz susunca kavgada bitiyor hemencik.
6-Esim arkadaslari ile istegi zaman vakit gecirebilir.tabiki beni ihmal etmemek kosulu ile.Bende ayni sekilde.ayri takildigimizda arkadaslarimiz vardir.
7-bir sorun oldugunda icime atmam ve esime kirildigim uzuldugum durumu anlatirim.Oda aciklamasini yapar fikirlerimizi soyler konuyu uzatmayiz\
8- asla kus uyumayiz ve yatak ayrilmaz.
benden de bu kadar\\