yeni evliler, kedi köpek gibi tartışıyor musunuz, gayet huzurlu mu geçiyor evlilik?

Aynen öyleyiz. Bende 1 yıl geçsede boşansam diye az düşünmedim. Neyseki şimdi bebeğimi bekliyorum,babasını pek umursamıyorum bu aralar :) Tavsiye ederim...

ayyyy bu konu benimmmm konummmm ,
Bizde aynen senin gibizyiz sürekli öften püften sebeplerde geriliyotuz ,benim eşim bana çok yardımcı temizlik yemek falan yapar ama olur olmaz bi nedenden didişiyoruz .Bazen uzuyor bazen 5 dk içinde unutuyoruz , ikimizinde tahamülü yok sanki birbirmize ,öfff ne biçim bi iş bu yaa ,ölüp bit aşkın için , evlediğin günler hayeliyle yaşa sonrada böle bişeyke karşılaş alsanaalsanasmile
Ama okuyunca rahatladım valla kızlar ,bizde eşimle bir süre sonra yoluna girceğinden şuan aynı evde yaşamaya alışmanın zorluklar olarak değerlendiriyoruz,herşeye ragmenn çokkkk seviyorum koçişimiiŞeniz

bizimde ilk 7-8ay böyle didişerek gecti birbirmizn huyunu suyunu ögrendk idare etmeyi ögrendik karsılıklı olarak ne isteyp ne istemedgmzi ögrendik . Sonuc olarak zamanla düzeldi hersey siznde düzelr merak etme mutluluklar canm

Gece kavga ediyoruz uyuyoruz. Sonra sabah gözümü açıyorum ne için kavga ettiğimizi hatırlayamıyorum. Hatırlayamayınca uyku sersemi sarılıyorum. Barışmış oluyoruz :) 1 gün tartışmasak hayırdır inş. diyorum vallahi ):

2 yıllık evliyim. İlk aylarda biz de çok tartışmalar, kavgalar yaşadık...
Daha yeni yeni birkaç aydır normale dönüyoruz :)

Bence o kadar kedi köpek olacak bir durum değil evlilik ama kişiliklerle alakalı geçinmek. 2 yıllık evliyim elbet tartıştığımız yer oluyor ama o kadar birbirimize girecek kadar değil. Mesela çamaşır niye yıkanmamış neden ütülü gömleğim yok diyemez benimki dedirmem zaten eğer yoksa kalkıp ütülesin yada yıkanmadıysa cnm ya benim ... Kalmamış der başkada bişey demez ki bende hiçbi zaman bi eşyası bitene kadar makineyi açmadığım olmadı..tatlılıkla çözmek lazım herşeyi birden parlanırsa birbirinizin sınırlarına fazla girerseniz geçim olmaz herzaman didiklemeyin en ufak dediğini takıp kurcalamayın.. Onun dediğini dinleyin ama kendi düzenizi kurun ....
çalışan kadınsanız her akşam özenli sofralar 2-3 çeşit yemek beklenmeyeceğini öğrensin.her iki taraf anlayışlı olmazsa evlilik çok zor orta yolu bulursanız mkemmel bir evlilik olur

14,5 aylık evlıyım...
Daha bır kac haftadır oturttuk bazı seylerı. :nazar:
Hele gecen haftadan berı, farkındayım onun da ne kadar huzurlu oldugunu...
Hatta duymak ıstedım, sordum bır kac gun once...
Mutlu musun, huzurlu musun? dıye...
Evet, ozellıkle son bır haftadır cok huzurluyum dedı.
Cunku artık bırbırımızı cozmeye basladık.
Bana ne sekılde soylenırse, alınacagımı bılıyor.
Bende ne zaman soylemlerıme ara vermem gerektıgını...
Ve bunun gıbı daha bır cok seyı cozmeye basladık
Cozdukce huzuru tatdık
Huzuru tattıkca daha bır ıtına gosterdık ılıskımıze.
Fakat daha yenı deneyım edındık bunu.
Dılerım devamı gelır...
Ve dılerım herkes sorunlarını asmak ıcın verıdıgı mucadeleyı kazanır.

oooohooooooo yemiştik birbirimizi ilk günlerde 6.ayımızda boşanmaya kalktık bikaçgün ayrı kaldık eşyalar toplandı karnımdaki bebeğin kavgası yapıldı son sözler ve tehditler edildi ama sonra uzun hikaye geri barıştık şimdi çok şükür sesimiz dışarı çıkmıyo ama yinede ev hali işte çok saçma şeylere para harcıyosun seni aradım neden tlfnu açmadın neden bu yemeği yaptın falan yiine kavga yapcak bişeyler buluyoruz biz

8 aylık evliyim 1.kez tartıştık onun dışında tartışmamız kavgamız olmadı hala sarılarak oturup öpücüklere bogarız birbirimizi.Ömür boyuda böyle gider inş.Gerçi ben çok sabırlı bir insanım ve bazen çok gerçekçi oluyorum.Eşim benden daha heyecanlı oluyor bazı durumlarda.Tamamlıyoruz birbirimizi..

Bizimde zorlu geçti..Şuan 2.5 yıllık ewliyiz ve yeni yeni oturuyo bişeyler..

Eşim ewlendiğimizde yeni iş açmıştı onun stresi ve hemen bebegimiz oldu buda eklenince kawgalarımız kaçınılmaz oluyodu..

İşini oturttu ve Allaha şükür rahata erdik diyebilirim..Tabiki herşey dört dörtlük deil ama bu kadarda olur sanırım..Bende bütün gıcıklıgımla bazen yapmadıgımı bırakmadım..Bazı olaylar yaşattıgı için aglatıncaya, isyan ettirinceye kadar ugraştım, artık ugraşmıyorum: )

cicim ayı biz yaşamadık öyle olcak sanıyordum ama en zor dönemi ilk 3 ay falandı bizim ondan sonra bal kaymak :) sabret canım alışma süreci bu evliliğe

Back
X