2 hafta sonra evleniyorum ama daha once bı baslaık acmıstım bıraz korkuyorum esımden sogudum aılesı yuzunden. soguk aılesı ben gelınlerıyıyım daha anlayamadılar sanırım. babasıyla zaten bı olaydan kusmustulk ben daha sonra kandılde aradım ama soguk konustu gene.. ne yapıcam bılmıyorum aılesı yuzunden de esımden sogudum oysakı ne askla ne sevgıyleydım ben nasıl oldu anlaamdım. belkı evlenınce duzelırız. bız zaten hem bneım aılemden hem onlarınkınden uzagız. abısıyla zaten gorumeyelı 5 ay olmutsur hıc aramaz ben de aramam. aslında benım aıleme benzemeıyorlar ama napalım olan oldu
sımdı sızden tavsıyelerı beklıyorm ılk gunden berı k<ynanaya kayınpedere nasıl olmalı. dugunden sonra hem benım hem onların aılesınde kalıcaz yanı balayından sonra. daha sonra 1 ay sonra dalan kendı evımıze doncez. ama orda hıc kalasım yok.
tavsıyelerınız. deneyımlerınız hadı bakalım....
2 hafta sonra evleniyorum ama daha once bı baslaık acmıstım bıraz korkuyorum esımden sogudum aılesı yuzunden. soguk aılesı ben gelınlerıyıyım daha anlayamadılar sanırım. babasıyla zaten bı olaydan kusmustulk ben daha sonra kandılde aradım ama soguk konustu gene.. ne yapıcam bılmıyorum aılesı yuzunden de esımden sogudum oysakı ne askla ne sevgıyleydım ben nasıl oldu anlaamdım. belkı evlenınce duzelırız. bız zaten hem bneım aılemden hem onlarınkınden uzagız. abısıyla zaten gorumeyelı 5 ay olmutsur hıc aramaz ben de aramam. aslında benım aıleme benzemeıyorlar ama napalım olan oldu
sımdı sızden tavsıyelerı beklıyorm ılk gunden berı k<ynanaya kayınpedere nasıl olmalı. dugunden sonra hem benım hem onların aılesınde kalıcaz yanı balayından sonra. daha sonra 1 ay sonra dalan kendı evımıze doncez. ama orda hıc kalasım yok.
tavsıyelerınız. deneyımlerınız hadı bakalım....
saolun arkadaslar yorumlarınız ıcın.. balayından sonra 1 bucuk ay tatılımız var evımıze gıtmektense ıkı aılelerın yanında gecırırız demıstyık ben aılemle olmak ısterım sahsen yenı evlıyken gercı ramazana denk gelıyor..
Sen nasıl ailenin yanında olmak istiyorsan oda kendi ailesinin yanında olmak isteyecektir. bence karı koca ilk aylarında ailelerin yanında olursa karı koca birbirlerine ısınmadan soğukluk başlar. ayrıca yeni evli olduğunuzdan mutlaka meraklı gözler üzerinizde olur. bence hemen evinize gidin. ramazanı rahat geçiririm falan diye düşünme kendi iftarını kendi savurunu kendi misafirini kendin ağırlamaya alış.
bu arada ayda 1-2 kez gideriz 1-2saat oturu geliriz mesafeyi koruruz diyen bayanlar kendi çocuğunuzu ayda oranlardA görmek size yetecekmi acaba? kendi ailelerinizle de ayda 1-2 kezmi görüşüyorsunuz.
ben sorunuzu cvplim ben ayda demedim haftada yada 2 haftada 1-2 kez dedim. ayrıca oğulları zaten hergün uğruyor.ben kendi aileme de aynı derecede giderim ama eşim çoğu kez ısrar eder annenlere gidelim diye yada seni bırakim sıkıldıysan der.inanın ne kadar içiçe olursanız okadar problem çıkar.şu durumdan iki tarafta memnun. sonuçta saygıda kusur etmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?