• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlilikler ne zaman oturur?

Blemezsin ki canım erkekler sevgiliyken kendilerini harika gösterirler,evlendikten sonra özlerine dönerler.hani diyoruz ya sevgiliyken bana soyle yapardın böyle yapardın böyle ilgilenirdin artık yapmıyorsun deriz.cunku sevgiliyken o cok ilgili sahte kişilikleri gidiyor özleri geliyor😅 buda ne bilsin bulusmadan bulusmaya gördugu kadarıyla tanımıstır
Haklisin ama bazen de kadınlar herşeyi görse de ya anlamıyor yada anlamak istemiyor.. aşkın gözü kör derler ya..birde değişir düşüncesi çok.. yahu annesinin evinde yapmadığı temizliği sizinle neden yapsın.adamin eli sıcak sudan soğuk suya değmemiş...hele ki ,ben çalışıyorum sen calismiyorsun koca gün evdesin yap isleri der...🙄

bence egitebilirsiniz. egitmek denmez belki de, torpuleyebilir, yonlendirebilir, yontabilirsiniz. 😁sadece daha cok yenisiniz.

benim esimin de bir suru huyu vardi tahammul edemedigim. zamanla konusarak, yardim isteyerek, kimi zaman bir cocuga anlatir gibi tek tek uygulamali gostererek problemlerimizi giderdik.

bana her konuda yardim eder. ailesinin evinde kilini kipirdatmayan adam suan butun evin isini benimle paylasabiliyor. temizlik, yemek, utu, cocuk vs.

cunku hayatin ve evliligin paylasim uzerine oldugunu ogrendi. bunu ogretmek benim vazifem oldu ama olsundu. 😂

tek tek yazardim da useniyorum. 😂 konusun, anlasin, ogretin, paylasin. zaten sizi seviyorsa, deger veriyorsa illa ki yapacaktir.

Bizimkide evlenince rahatliga alisti. Evlenmeden once derli topluydu simdi kiyafetlerini dolaba kaldirmiyor

Benim üç aydan sonra oturdu her anlamda. Eşimi belli bir düzene alıştırmam, uyum sağlaması, aynı zamanda tabii kendimin de. İş bölümü yaparak başladım ben, kendi kişisel dağınıklığını her yaptığında ona toplatarak, sonra zamanla alıştı evde kendi sorumluluklarını bilir hale geldi. Kendi de yardımcı olduğu için eskisi gibi dağıtmamaya da başladı.
Kişisel temizlik konusunda bir şey diyemiycem fazla öznel şimdiye kadar özen gostermemis olması bile bir garip.

1 ay bile olmayan bir evliliğim var. Eşim annesinin sürekli arkasını toplamasına alışmış biri yataktan kalkıp işe giden gelip uzerını defıstırıp yataga giren bir hayatı var(mış). Benim ise dagınıklıga tahammulum yok. Şu an işim yok ama normalde bende çalışan biriyim. Ve açıkçası işleri ortak yapmalıyız diye düşünenlerdenim. Temizlik olayına (vucutta bile) benımle yenı yenı dıkkat ediyor. Kendince bişeyler yapmaya yardım etmeye çalışıyor. Bazen diyorum eğitim bu yaştan sonra çok zor değişmez bir yanımda çabasını görüyor. Özellikle yeni evliler bu süreç nasıl oturuyor?
7 kardeşin içindeki ilk erkek evlatla evliyim. Başlarda sevimli sandığı fırlamalıkları bırakması zaman aldı. Çabası varsa sabırlı olun ve kalbini kırmadan, ben dili kullanarak uyarı ya da düzeltme yapın. Tepkileriniz kırıcı olursa çabalamayı bırakır çıldırırsınız. 1 ay çok kısa bir zaman. Giysilerini orta yere atan eşim şimdi kirli görse tuvaleti fırçalıyor. Ilımlı ve yapıcı yaklaşırsanız başaracağınıza eminim.

Haklisin ama bazen de kadınlar herşeyi görse de ya anlamıyor yada anlamak istemiyor.. aşkın gözü kör derler ya..birde değişir düşüncesi çok.. yahu annesinin evinde yapmadığı temizliği sizinle neden yapsın.adamin eli sıcak sudan soğuk suya değmemiş...hele ki ,ben çalışıyorum sen calismiyorsun koca gün evdesin yap isleri der...🙄
Kaynanalarda işte yetiştiremedigi oglunu görmez, gelii begenmezler

Normalde düzenli,temizimdir.Ama hiçbir zaman annemin istediği gibi ev işi yapamadım.Çünkü ona göre olmuyordu.Acaba sizde çok titiz yada takıntılı olabilir misiniz?
Çok titiz ya da takıntılı değilim aslında şöyle bir olay anlatayım siz not verin. Mesela gece bişeyler yaşarken ister istemez pijamalar çıkıyor gece hop yerde onun tarafında halı yok ve eşyalar yeni oldugu için tozlanıyor yani üzerinde toz oluyor onu alıp mecbur yıkıyorum ama ona göre bu gereksiz mesela akşam giyebilir onu.

Ay bisi anlatayim

Bizde ben daginigim, esim titiz.
Huyumu da evlenmeden önce biliyor tabiki, degisirim diye almissa demek 😜

Velhasıli, 10 yillik evlilik, ben degismedim,
Onun tahammül siniri artti ama ✌️
Kime niyet kime kismet dedikleri bu mudur 😀

Back
X