Yeni evliyim ama normal mi ?

sweetangel35

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
60
2
6
İzmir
Arkadaslar merhaba oncelikle burda yeniyim ve umarim dogru yere yaziyorumdur sorunumu. Ben 1seneye yakin oldu evleneli. Esimle beraber ilk basta hersey cok guzeldi. Ama evlendikten 2 hafta sonra falan cinsel hayatimiz bozulmaya basladi. Once haftada 1 kez yapmaya basladik . Yeni evliyiz sence bu normalmi diyodum ne var sanki 1 ay olduda yapmadik gibi konusuosun diodu. Sonra zamanla bu sayi iki haftada bire dustu, simdi ayda bir kez oluor veya 2 ayda bir. Onun icin saatlerce hazirlaniorum ama karsiligini alamayinca sinir oluorum. Defalarca kavga ettik bunun icin. Evliligimiz cok guzel ama genelde kavgalarimiz bu yuzden oluor. Doktora gidelim diyorum istemiyor.Ben 27 yasindayim ve hep bu sekilde devam etmesini istemiyorum. Bide 2 ayda bir falan yapiyoruz ama genelde benim zorlamamla oluyor. Kendisi bi defa yanima gelipte benimle biseyler yasamak istemedi hep ben biseyler yapmaktan yoruldum. Artik esimin beni istedigini bilmek istiyorum. Elimden geleni yapiyorum daha ne yapabilirim ???

Son düzenleme:
ya hiç normal değil...

yeni evlisiniz ,haftada 1 bile normal değil kaldı ki 2 ayda 1....

gündelik davranış şekli sana değişti mi peki?

ne bilim daha soğuk daha içine kapanık gibi...

Son düzenleme:
Benide okadar alistirdiki artik bazen ben abartiyorum galiba diye dusunmeye basladim. Hareketleri bana karsi guzel ama cinsellik oldumu soguyor. Acikca herseyi dile getirdim ben istiyorum dedim. Farkindayim ama inanki yorgunum stresliyim diyor. Bazende yapmaya calisiyoruz ama olmuyor. Mesela gecen yapmadigim biseyide yaptim tv izlerken guzel guzel giyindim. Bu sefer dayanamaz bana dedim hatta kirmizi topuklu ayakkabi bile giydim. Tv izlerken gectim oturdum. Odanin lambasini bile kirmizi yaptim. Bu kadar hazirlandin ama kendi kendine niye is yapiosunki. Suan olmaz bisey istemiyorum dedi. Sonra gittim ustumu cikarttim makyajimi sildim geldim yanina. Hic bisey demedi bile. Uzgunsun biliyorum hazirlandin okadar falan die. Hic bisey olmamis gibi tv izlemeye devam ettim :( zaten televizyon benim kumam resmen

tabi tv de büyük etken ..

biz en son ne zaman tv izledik allah bilir ...

işten gelir ,biribirimizle ilgileniriz uyuyana kadar...

nadirdir pc ya da tv ye takıldığımız ...inan böyle daha iyi...

tabi tv de büyük etken ..

biz en son ne zaman tv izledik allah bilir ...

işten gelir ,biribirimizle ilgileniriz uyuyana kadar...

nadirdir pc ya da tv ye takıldığımız ...inan böyle daha iyi...

İste aynisini bende cok soyledim bazen oyle bi durum oluyor sadece butungun tv izliyor konusmuyoruz bile.artik gercekten yoruldum. Defalarca soyledim.ben boyle bi evlilik hayali kurmadim die. E ne bekliodun ne varmis bizim evliligimizde gibi seyler soyluo. Suan ona okadar normal gelioki bu. Bide bana tuhaf gelen biz yatarken hic iliskiye girmedik bide oyle biseysi var. Gece yataga giriliosa uyumak icin giriolur. Suanda 1,5 ay kadar oldu bakalim ne zamana kadar beklicem :(

İste aynisini bende cok soyledim bazen oyle bi durum oluyor sadece butungun tv izliyor konusmuyoruz bile.artik gercekten yoruldum. Defalarca soyledim.ben boyle bi evlilik hayali kurmadim die. E ne bekliodun ne varmis bizim evliligimizde gibi seyler soyluo. Suan ona okadar normal gelioki bu. Bide bana tuhaf gelen biz yatarken hic iliskiye girmedik bide oyle biseysi var. Gece yataga giriliosa uyumak icin giriolur. Suanda 1,5 ay kadar oldu bakalim ne zamana kadar beklicem :(

vhalla iyi sabır var sende...

Tatlım eşin ereksiyona girememekten korkuyor olabilir mi? Doktora gitmenizde fayda var. İlla gitmek istemiyorsa bitkisel bişiler al kullandır. Bilinen bir ilaç var eczaneden al içsin. Bilemedim daha ne olabilir ama akışına bırakma güzelim.:26:

Tatlım eşin ereksiyona girememekten korkuyor olabilir mi? Doktora gitmenizde fayda var. İlla gitmek istemiyorsa bitkisel bişiler al kullandır. Bilinen bir ilaç var eczaneden al içsin. Bilemedim daha ne olabilir ama akışına bırakma güzelim.:26:

Ayni seyi dusundum aslinda. Ben cok zorluyorum birseyler olsun diye. Acaba korkuyomu bisey olmucak diye. Su bitkisellere bakiyim. Aklima o ilacta geldi aslinda ama ondanda korktum kalp krizine falanda neden olabiliyormus.

Eve geliş gidiş saatleri nasıl?
Arkadaşlarımla çıkıyorum deyip gezdiği oluyor mu dışarıda?
Aklıma farklı farklı şeyler gelmeye başladı nedense.
Çünkü çok acayip.

canim bence esinin bir problemi var :26:
ama evlendiginiz ilk zaman normaldi diyorsun :44:
gerci 2 hafta sonra bozulmaya basladi diyorsun o iki haftada ne sklikdaydi peki?
sana sunu da söyliyeyim isi ne kadar stresli olursa olsun bu kadar etkilemez.

Son düzenleme:
Ayni seyi dusundum aslinda. Ben cok zorluyorum birseyler olsun diye. Acaba korkuyomu bisey olmucak diye. Su bitkisellere bakiyim. Aklima o ilacta geldi aslinda ama ondanda korktum kalp krizine falanda neden olabiliyormus.

Var öyle söylentiler eczacıya danışırsın güzelim ama kullanan çok var o ilacı. Kuzenimin 7 aydır ilişkisi olmamıştı eşiyle artık boşanmayı düşünüyordu geçenlerde olmuş olayın şokundayken eşinin cebinde o ilacı yakalamış. İşe yarıyor demekki:26: Araştır canım umarım düzene girer herşey

canım 2 ay çok çok fazla ya:26:
peki oturup bu konuyu açık açık konuşmayı denedinmi canım?ama ne yap ne et doktor için ikna et derim.
inşallah huzurunuza kavuşursunuz canım,inşallah ömrünüzü birbirinize bıkmadan doya doya geçirirsiniz :nazar:

Eve geliş gidiş saatleri nasıl?
Arkadaşlarımla çıkıyorum deyip gezdiği oluyor mu dışarıda?
Aklıma farklı farklı şeyler gelmeye başladı nedense.
Çünkü çok acayip.

Hersey normal 5 te cikiyor isten 5.30 olmadan evde. bi yere gidilcekse heryere beraber gidiyoruz.zaten isteykende is yerinin teliyke konusuyoruz hep. Telefon face onlardada sorun yok. Beni aldatmadigini biliyorum aslinda. Acaba dedim ayip olcak ama ben dayanamiyorum nasil dayaniyor diye. Herseyi kontrol ettim yok. Kendisinede sordum yeminler etti kendi kendime bisey yapmiyorum die. Bilmiyorum neden boyle:(

Back
X