• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, çok yanlızım

thelovespring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
83
16
3
27
Selam arkadaşlar
8 aylık evli ve 27 yaşındayım
Eşimin işi nedeniyle yaşadığım yerden uzak bir şehre taşındım. (Beklenmedik bi şekilde oldu planımızda yoktu)Ailemden uzak olmak en istemediğim şeydi ve oldu..
Oturduğum yerde merkeze, çarşı-pazara uzak bir yer.
Burada hiç bir akrabam arkadaşım yok..
Eşimi çok seviyorum onunla hiç bir problemim yok.
Ama arkadaşsızlık, komşusuzluk beni artık yıpratmaya başladı.. (Gül hastalığı çıkardım doktor stresten dedi)
Sizce ne yapmalıyım nasıl çevre edinebilirim ?

Nerde yaşıyorsunuz? Bende sizle aynı durumdayım hatta çarşı pazar uzaklığı falan aynı. İlk zamanlar çok ağladım hala da ara ara ağlarım kendimi çok yalnız hissederim. Ama çevrenizde üç beş komşu edinirseniz bence iyi olur ben o şekilde biraz kafamı dağıtabiliyorum mesela. Veya kendinize bi uğraş bulabilirsiniz ben internetten bu sayılarla boyama tablosu falan almıştım o iyi geliyodu, kitap almıştım baya onları okuyorum. Veya uzun serili bi dizi buluyorum onları izliyorum. Annemle görüntülü konuşuyorum falan. Gün içindeki vaktinizi belli ugraşlara verirseniz iyi gelir diye düşünüyorum

Nerde yaşıyorsunuz? Bende sizle aynı durumdayım hatta çarşı pazar uzaklığı falan aynı. İlk zamanlar çok ağladım hala da ara ara ağlarım kendimi çok yalnız hissederim. Ama çevrenizde üç beş komşu edinirseniz bence iyi olur ben o şekilde biraz kafamı dağıtabiliyorum mesela. Veya kendinize bi uğraş bulabilirsiniz ben internetten bu sayılarla boyama tablosu falan almıştım o iyi geliyodu, kitap almıştım baya onları okuyorum. Veya uzun serili bi dizi buluyorum onları izliyorum. Annemle görüntülü konuşuyorum falan. Gün içindeki vaktinizi belli ugraşlara verirseniz iyi gelir diye düşünüyorum
Ankarada ama merkeze uzak yerde. Arabamız yok. Komşularıma tatlı götürdüm tanıştım ama geri kimse dönmedi :(
Bende kitap okuyorum.. annemlerle konuşuyorum temizlik vs. Günüm geçiyor ama ben çevre edinmek istiyorum. Buradaki kursları araştırdım ama dolu şuan

Eklentiler

• 1000002496.webp
    1000002496.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 113
Back
X