- Konu Sahibi JASMINE_84
Arkadaşlar merhaba, ben bir ay önce evlendim cicim ayları yaşıyor olmam gerekirken her gün biraz daha mutsuzum biraz daha hayalkirikligi yasiyorum.. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Allah rizasi icin bana bir akil verin... Esim bana karsi cok soguk cok ters sebebi ne anlayamiyorum.. En ufacik bi hatami hosgormuyo hemen kavga cikariyo bagiriyo cagiriyo hem de yanimizda biri var mi yok mu umursamadan, hatta dun gorumcemin yaninda o kadar sacma bi sebepten azarladi ki beni..
ben de kotu bi huy var kasimi alirken eger batik varsa cikarana kadar ugrasiyorum o da yara yapiyo en son kavgamiz bu yuzden cikti kasimla oynadim yara yaptim diye dedigini birakmadim boyle yapmaya devam edersen sana dokunmam bile dedi bagirdi cagirdi ben cevap verince iyice sinirlendi sabaha kadar uyumadim ertesi gun ozur bekledim ama nerdee... Arkadaslari yemege cagirmisti ertesi aksam bise olmamis gibi davranmaya calistim ama yuzune bakmak istemedigim icin fazla muhabbet etmedim ona bi bagirdi arkadaslarinin yaninda yuzune bakmadan konusuyomusum diye aksam eve geldik anneni ornek alma annen de babanin yuzune bakmadan konusuyo yanlis kisiyi ornek aliyosun vs dedi.. Dun aksam da altinlari sayiyoruz abim de kismetse evlenecek bileziklerden birini ona takalim dedim o sana ne takti ki sen ona takiyosun dedi takamazsin dedi iyibben de kendi paramla alirim dedim yok oyle bise alamazsin dedi ve butun bunlar gorumcemin yaninda oluyo..
simdiden dayanamamaya basladim, cocuk oyuncagi da degil ki bosaniyorum bitti diyebileyim ama ne yapacagim nasil davranacagim dogru olan ne inanin bilmiyorum nolur bana yardim edinnn