Yeni evliyim, mutlu olmam gerekiyor ama...

izinde kayınvalidemlerde kaldığımız dönemde bi gece tam yatıcaz yatağımızı açıyoruz,baktım kayınvalidemin koltuklarının yastıklarının 2 yüzü farklı o taşlı yüzü kullanıyo arka yüz daha cicili bicili, eşime dedi ki bak bu yüz daha güzel niye bunu kullanmıyo ki, neyse yattık eşim tam uyuyacakken bu konuyu açtım bak dedim ben o söylediğimi annene söylesem, x teyze niye bu yüzü değilde diğerini kullanıyosun böyle yap desem sen orda bana özlem sanane deme hakkına sahipsin çünkü o evin hanımı annen bana halt etmek düşer ama annende bizim eve karışma eğilimine girerse aynısını ona söyliceksin, karım annem yok, haklı olan var

haklıyı haksızı ayıracak valla seni de yıpratmayacak ailesinide, yakınlık derecesi ya da kan bağı gözetmeyecek hak önemli olacak, yeri geldiğinde onlara sus diyecek yeri geldiğinde sana, bunu yapan adam arada kalmaz, ayrıca bu konuda konu sahibinin eşini baskı altına alacak ne var bilemiyorum kız korkusundan bişey yapamıyoki, aileyle analaşamaması eşini arada bırakması falan söz konusu değil

Evet bu erkek kaşınan erkek canım o bir gerçek:27:

Haklı kime göre haklı canım? Herkes kendine göre haklı:ssz:

Ben haklıyım diye kendimden emin burda konu açtım kadın olarak forum üstüme çullandı.
Olgun değilsin evli gibi davranmıyorsun diye.
Eşim okusa iyice yüz bulurdu. Allah korusun:1:

Eşim bile olsa anneme laf edemez
Annende babanla yüzüne bakmadan konuşuyo, onu mu örnek alıyosun ne demek
Nasıl bi laf sokuşturma bu
Annemle babamı ilgilendirir o , hayret bişey

Evet bu erkek kaşınan erkek canım o bir gerçek:27:

Haklı kime göre haklı canım? Herkes kendine göre haklı:ssz:

Ben haklıyım diye kendimden emin burda konu açtım kadın olarak forum üstüme çullandı.
Olgun değilsin evli gibi davranmıyorsun diye.
Eşim okusa iyice yüz bulurdu. Allah korusun:1:

bi okuyayım konunu :6:

A ben de kotu bi huy var kasimi alirken eger batik varsa cikarana kadar ugrasiyorum o da yara yapiyo en son kavgamiz bu yuzden cikti kasimla oynadim yara yaptim diye dedigini birakmadim boyle yapmaya devam edersen sana dokunmam bile dedi bagirdi cagirdi ben cevap verince iyice sinirlendi sabaha kadar uyumadim ertesi gun ozur bekledim ama nerdee...

Bazısına misilleme yapmak lazım, anlaması için
Eşine de ki olur da seninde yüzünde bi sivilce olur yaraya dönüşürse bende sana mı dokunmıyım şimdi ?

haklıyı haksızı ayıracak valla seni de yıpratmayacak ailesinide, yakınlık derecesi ya da kan bağı gözetmeyecek hak önemli olacak, yeri geldiğinde onlara sus diyecek yeri geldiğinde sana, bunu yapan adam arada kalmaz, ayrıca bu konuda konu sahibinin eşini baskı altına alacak ne var bilemiyorum kız korkusundan bişey yapamıyoki, aileyle analaşamaması eşini arada bırakması falan söz konusu değil

konu doğru olan nedir değil?? konu; olan buysa nasıl davranmak gerekir... senin söylediklerin iyi güzel de ama kız bunları yaşamıyor şuanda ne yapsın? erkek şöyle olmalı kadın böyle olmalı mantığı var ya işte bizi sınırlar içine sokup mutluluğu o sınırlar içinde aramamıza sebep olan şey bu... aynı senin dediğin gibi biz de erkek dediğin böyle olmalı bilinçleriyle büyüdük sonra ne oldu?? meğerse erkek dediğin öyle olmayabiliyormuş ya da kadın dediğin böyle olmayabiliyormuş.. evlilik o erkeği istediğin kişi yapmakla olduğu gibi kabul etmek arasındaki emekler bütünüymüş.. evli misin bilemem ama bekarsan da evliysen de umarım istediğin şeyleri yaşarsın...

evet unutabilir yani ben en azından eşimin bana yakın davranışları arttıkça ilgisi sevgisi arttıkça çocuk gibi seviniyorum eşim değişiyor çünkü, anlayamadığın tam olarak erkek psikolojisi mi? psikoloji sadece kadınlara özgü birşey değil ki hele ki biz en basitinden buraya yazarak ağlayarak dışarı yansıtabiliyoruz duygularımızı onlar tamamen içte yaşıyorlar herşeyi kendi kendilerine çözmeye çalışıyorlar, evlilik psikolojisi erkek için nedir dersen eğer yani anlamadığın buysa eğer şöyle açıklamak gerek en sevdikleri aktivite olan cinsel ilişki bile evlenince omzlarına bir sorumluluk gibi biniyor daha doğrusu onlar bunu öyle sanıyorlar mutlu etmeliyim başarmalıyım ama her konuda eksik olursam dalga geçerler psikolojisini sadece maddi ve fiziki konularda yaşarken işin manevi boyutunu kaçırıyorlar. kadınları hamile kalınca yalnız kalınca aşık olunca üzülünce sevinince her konuda anlıyoruz da erkekleri neden anlamayalım? hem evlilik iyi günde kötü günde bir sınavlar zinciri değil mi asıl bu sınavlarda hemen vazgeçecek olan evlenmesin bence...

ne kadar hoş gorulu bir kadin modeli.. bu tarz dusuncedeki kadinlar oldugu surece konu sahibinin kocasi gibi erkwklerin sirti yere gelmez

konu doğru olan nedir değil?? konu; olan buysa nasıl davranmak gerekir... senin söylediklerin iyi güzel de ama kız bunları yaşamıyor şuanda ne yapsın? erkek şöyle olmalı kadın böyle olmalı mantığı var ya işte bizi sınırlar içine sokup mutluluğu o sınırlar içinde aramamıza sebep olan şey bu... aynı senin dediğin gibi biz de erkek dediğin böyle olmalı bilinçleriyle büyüdük sonra ne oldu?? meğerse erkek dediğin öyle olmayabiliyormuş ya da kadın dediğin böyle olmayabiliyormuş.. evlilik o erkeği istediğin kişi yapmakla olduğu gibi kabul etmek arasındaki emekler bütünüymüş.. evli misin bilemem ama bekarsan da evliysen de umarım istediğin şeyleri yaşarsın...

1 yıllık evliyim 10 senedir birlikteyiz ben bu işlere erken başladım :34:

Belki size anlatamadığı sorunları vardır o yüzden sıkılıyordur ve böyle tepkisini belli ediyordur. Evlilik olur iş olur, kendi ailesi veya kendiyle ilgili problemler yada siz.. Konuşun ve ne olduğunu anlayıp öğrenmeye çalışın.. Sıkmayın canınızı Allah hayra çıkarsın :103:

Back
X