Öncelikle merhaba biz eşimle 6 ay önce çok zor koşullarda evlendik ailem asla destek olmadı istemedi eşimi ama ben ve eşim 1.5 yıl mücadele ettik ve her şeyi tek başımıza yaptık.Beni çok seviyordu kırmaya incitmeye çok korkardı kavga etsek bile ağzından çıkanlara çok dikkat ederdi ama evliliğimiz yeni olmasına rağmen en rahatsız olduğum cümleleri ısrarla kurmaya ben böyleyim sen önceden de beni tanıyodun demeye başladı.Sevgilik döneminde verdiği vaatlerin tam tersini yapıyo üzülmem ağlamam hatta ondan soğumam bile onu etkilemiyo artık.Bende ciddi anlamda ondan soğuyorum artık birlikte vakit geçirmek sohbet etmek bile içimden gelmiyo böyle olduğumuz için çok üzgünüm ve annemle eşimin şuan arası çok iyi olmasına rağmen anneme kardeşime anlatamıyorum yüzüm yok gibi hissediyorum kimse bana ben demiştim desin istemiyorum.Eşim hala beni önemser sevdiğini de biliyorum ama çok kırıcı konuşuyo ve atlatmakta çok zorlanıyorum çünkü ben onun için ailemle aramı bozdum uzun bir süre mücadele ettim karşılığı bu olmamalıydı karşılıklı bi soğukluk var aramızda ben söylediklerine yaptıklarına tepki verdiğim için suçluyum o yüzden onun gözünde ve 6 aydır tartışmasız kavgasız bir hafta geçiremedik bana yardım eder misiniz ne yapmalıyım