Yeni evliyim ve mutsuzum

Unhappy13

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
81
7
98
İsviçre
Merhaba

Ben daha 5 aylik evliyim, esimle 3.5 sene flört ettik ve ben hep evlenmek siteyen taraftim! Biraz da aile baskisi vardi ve cevremdeki herkes teker teker evleniyordu! En büyük hataymis bu meger!

Esim bana ev konusunda hic yardim etmiyor! Bende onun gibi tam gün calisiyorum ama herseyi ben yapiyorum! Yapminca bana surat asiyor! Tartisdigimizda hep bagrip cagriyor hata küfür bile ediyor! Ben aileme cok düskünüm diye onlarla fazla görüsmemi istemiyor! Eve misafir gelince kücük cocok gibi nerdeyse hic konusmuyor, beni utandiriyor birazda!

Esim okumus biri, ve malesef onun sözüne bi söz söylendiginde sanki cildiriyor! Biraz cok bilmislik var malesef! Ben bisey söyledigimde bana inanmaz, sadece baska bi agizdan duyarsa inanir!

Kaynanam beni cok sever ama cok iki yüzlü biridir! Birinin hakimdan konusur görüncede yüzüne güler! Bu yüzden sevgisinden biraz da sühpe duyorum! Esimin abisi cok zengin ama bize hic bi kagri olmadi simdiye kadar. Esim her söyledigine kosar ama abisi daha bi kere bile evimizi ziyaret etmedi!

Yani anlatacak cok sey var aslinda beni rahatsiz eden ama galiba ben büyük bi hata yaptim! Esim hic evlenmis gibimdegil cünkü! Egoist hep kendini düsünüyor! Ben acmiyim diye mesela hic sormaz ama ben ona öglenleri ne yedin diye sormazsam hemen egosit ben oluyorum!

Evlilik bana yaramadi, nerdeyse hergün agliyorum, kendimi ynliz hisediyorum! Evlenince hersey düzelir daha güzel olur sanmisdim ama cok eziliyorum!

Napicagimi sasirdim! Annem de mutsuz oldugumun farkinda ama onada herseyi anlatamkyorum!

Bana yardim ettin nolur! Günden güne daha vok eriyorum sanki!

canım durumuna çok üzüldüm...bende yeni evliyim farklı sorunlar yasıyorum...evliliğin ilk zamnları sıkıntılı geçiyor diyor coğu kişi...erkekler ya tam evlilik moduna giremiyor bizim gibi yada imza atıldı ya nasıl olsa sahibi benim daha rahat davranırım tarzında düşünüyor...eşini sakince ikna etsen evlilik terapistine gitmeyi deneseniz?? evliliği nasıl en sorunsuz şekilde sürdüreceğiniz hakkında eşine nasıl davranırsa daha mutlu olabilir gibi fikirler verir en azından...evlilik terapistleri gercekten işe yarıyormuş...bende düşünüyorum...

evliliğin ilk yılı tanıma yılıdır herkeste butür sıkıntılar oluyor eşinizi nekadar tanımıstım diye düşünsenizde aynı evde kalmadan ne huyunu nede suyunu öğrenebiliyosunuz.ilk yıl geçince huyuna suyuna alışıyosunuz galiba ozaman bukadar üzülmüyosunuz suan en zor dönemlerdesiniz
toz pembe görünen evliliğin aslında nekadar emek ve çaba istenildiğini anlıyosunuz evlenince :34:

canım durumuna çok üzüldüm...bende yeni evliyim farklı sorunlar yasıyorum...evliliğin ilk zamnları sıkıntılı geçiyor diyor coğu kişi...erkekler ya tam evlilik moduna giremiyor bizim gibi yada imza atıldı ya nasıl olsa sahibi benim daha rahat davranırım tarzında düşünüyor...eşini sakince ikna etsen evlilik terapistine gitmeyi deneseniz?? evliliği nasıl en sorunsuz şekilde sürdüreceğiniz hakkında eşine nasıl davranırsa daha mutlu olabilir gibi fikirler verir en azından...evlilik terapistleri gercekten işe yarıyormuş...bende düşünüyorum...

Evlilik terapistini söyledim bile, ama onun ihtiyaci yokmus diyor. Benim degismem lazimmis. Cünkü hep hatali olan benmisim. Ondan habersiz pisikolaga gidiyorum simdi. Ona bunu söylesem, sen zaten hastasin der cünkü hep söyledigi kelime bu! Benimle birlikde annemde cok üzülüyor kendini sorumlu tutuyor mutlu degilim diye ve bu beni kahrediyor resmen!

ahh canımm ahh bende nerdeyse 1 senelik evliyim eşimle 2 buçuk sene çok sevdik birbirimizi bana hep evlenme lafını ediyordu evlendik ve inanır mısın ilk 2 ay hep ayrılık lafıyla geçti.o hiç sölemedi ama ben hep söledm. bende senn gbi dşünüyodum her gece aglıyodum keske evlenmeseydm diye bizde küfür falan yoktu hç kfür etmez eşim sadece ben bişey söyleynce karsımda duvar gbi duruyodu bn ona bagrp çagrydm ama o hala susuyodu bende daha çok sinir oluyodum. beni kesin sevmiyo hissine bile kapılmıştım bi ara :50: ama gece olunca bana sımsıkı sarılıyodu çok seviyorum seni der hep bana bende onu çok sevyrm ama onun nedeni bence erkek evliliğe kadından daha zor ve daha geç alışıyor. sonra bende biraz duruldum eşimi anlamaya çalştm hep.. bana daha bir kötü kelimesi yoktur . sonra hersey yoluna grdi şimdi diyorum ki iyi ki bi sinire kapılıp ayrılmamışım. bence sabret biraz canım hersey yoluna girecektir :49:

evliliklerin ilk yılları genelde zor geçer alışmak evliliğin sorumluluğunu almak zor geliyor eşinizde daha aışamadı belliki

sbretmekten başka çözüm yok şimdilik bi karar vermek için çok erken bir sure daha eşinizide kendınıze deneyın zamanla düzelecektir yada ıyıce bozulacaktır herşey ama şimdi yapman gerekn sabretmek

İlk yıl zordur ... Çok zor ...

Tanımaya çalışırsın her gün yeni bir huyu çıkar şaşırırsın ...

Anlayışlı olmaya çalışırsın yorulursun ...

Alttan almazsın kötü olursun ...

Bazen her şey üstüne üstüne gelir boğulursun ...

Herkesi idare etmeye çalışırsın arada kaybolursun ...

Ağladığında bile suçlusun ...

An gelir bir birey olarak bile yoksun ...

Zordur ilk yıl .... Lime lime eder ilişkiyi .... Çok zordur ....

eşini karşına alıp konuşacaksın
ben balayından dönünce evden gidiyordum nerdeyse benim düşündüğüm istediğim evlilik bu değil diye çalışıyordum akşam gel yemek yap günün nasıl geçti diye sormaz yemeğe yardım etmez oturur ağlardım tencereyi lavaboya fırlattım bigün sinirimden bak sakın ailene yansıtma ailene anlatma yoksa eşine cephe alırlar bigün güzel bi sofra hazırla güzelce giyin süslen ve güzellikle sakince konuş anlat eşine
ben,m eşim sonra sonra anladı beni pazarları bazen temizliği o yapar sabahları pazara götürmeye alıştırdım
ama bianda değil yavaş yavaş
inan bana bende çok pişman olmuştum arkadaş ortamımı evimi ailemi çok özlüyordum ama alışıyorsun

Benim eşimde sormaz açmısın diye yani hiçte beklemedim açıkçası.

Abisinin durumu iyi olabilir ama size yardımcı olmak zorunda değil. Benim eşimin anne babası zırnık koklatmadı abi de neymiş.

Ev işlerinde yardım etmesi iyi olur tabii ama annesinden ne gördüğü de önemli alışması zaman alacak elbet.

Aslına bakarsan yaşadıkların birçok kişinin yaşadığı şeyler. İdare et bir süre bakalım değişecek mi?

tabiki zor durum ama aşılmayacak gibi değil...
daha yeni evlisiniz alışmak zaman alıyo biraz evliliğe...

Benim eşimde sormaz açmısın diye yani hiçte beklemedim açıkçası.

Abisinin durumu iyi olabilir ama size yardımcı olmak zorunda değil. Benim eşimin anne babası zırnık koklatmadı abi de neymiş.

Ev işlerinde yardım etmesi iyi olur tabii ama annesinden ne gördüğü de önemli alışması zaman alacak elbet.

Aslına bakarsan yaşadıkların birçok kişinin yaşadığı şeyler. İdare et bir süre bakalım değişecek mi?

Abisinden bi bekledim oldugu icin degil zaten. Ne bekleye bilirmki ondan. Abisi esiminin ailesile 4 sene konusmadilar, nisanimiza gelmedi, kinamiza gelmedi, dügüne taki takti sonrada gitti. Benim ailemle bile daha tanismadi. Esim yinede onun herseyine kosuyor, abisi bisey deyince, kim ne derse desin esimi kime ikna edemez artik..

insallah alisiriz zamanla.. cok korkuyorum bu isi yürütemicegimizden.. seviyoruz birbirimizi. ama bazen cok pisman oluyorum. 5ay icinde belki toplasaniz 1 haftamiz tartismasiz gecmisdir! bide öyle bisey varki, her tartismada o bana seni bosucam diyor.. yani bu hos mu sizce?

aynı durumdayız..

evlenince benim de hiçbişey umduğum gibi olmadı.

evlendiğim adam bambaşka biri çıktı.

bana anlattığından çok farklı bi hayatı ve tarzı olduğunu öğrendim.

ve bunlar hiç bana göre değil.

ama malesef ki yapacak bişey de yok bunun farkındayım.çünkü insanlar değişmez.

tek çare boşanmak.

aynı durumdayız..

evlenince benim de hiçbişey umduğum gibi olmadı.

evlendiğim adam bambaşka biri çıktı.

bana anlattığından çok farklı bi hayatı ve tarzı olduğunu öğrendim.

ve bunlar hiç bana göre değil.

ama malesef ki yapacak bişey de yok bunun farkındayım.çünkü insanlar değişmez.

tek çare boşanmak.

sen ne zamandir evlisin peki? bosanicakmisin simdi? umarim bosanmazsin... cok kötü bi durum!

annesi tarafindan cok simartilmis esim bu yüzden evde hic yardimi dokunmuyor, veya bisey yaparsa arkasindan önce surat asar, sonrada iki gün anlatiri ben bunu sunu yapmisdim ama diye.. calismasam yine neyse, ama bende calisiyorum ve malesef cokda titizim iste.. ama buda kötü degilki...

öff bilmiyorumki kizlar, bosanmak istemiyorum kesin, ama birini nasil degistire bilirsinki?

Bu arada yatak konsundada pek basarili degiliz malesef :(

Ben de çok yeni evliyim ve sürekli tartışıyoruz
apartmanda veya çevremde bi tane konuşcak dertleşcek insan yok
günlerim öyle kötü geçiyorki bunalıyorum sürekli evde içim daralıyo
sonra akşam eve gelince eşim ona patlıyorum
birde aşırı yemek seçiyo ben de aksine herşeyi severim yeni tatları denemek isterim
ama ona hep aynı şeyleri yapmaktan bıktım,dün akşam değişik bi yemek yaptım kendi yumurta yaptı yedi
benimde iyice sinirlerim tavan yaptı
çoğu konuda aslında ortak noktamız yok
bende akşama kadar dolduğumdan çok kötü konuşuyorum
dün akşam ayrılık lafını bile ettim
delirdi dışarı çıktı geldi
ikimizinde başı ağrıdı gelince hap attı uzandı
gece baktım yanıma yatıp sarıldı
sonra öpmeye başladı öpme dedim baya ittirdim çekti gitti diğer odaya kalktı mutfakta bişeyler yapıp içti falan
sabaha kadar dolaştı evin içinde sinir oldum
ayrıca evlenir evlenmez de hamile kaldım aşırı duygusallık ve sinirlilik var bende ya:5:
inşallah mutlu oluruz bizlerde offf:14:

Merhaba

Ben daha 5 aylik evliyim, esimle 3.5 sene flört ettik ve ben hep evlenmek siteyen taraftim! Biraz da aile baskisi vardi ve cevremdeki herkes teker teker evleniyordu! En büyük hataymis bu meger!

Esim bana ev konusunda hic yardim etmiyor! Bende onun gibi tam gün calisiyorum ama herseyi ben yapiyorum! Yapminca bana surat asiyor! Tartisdigimizda hep bagrip cagriyor hata küfür bile ediyor! Ben aileme cok düskünüm diye onlarla fazla görüsmemi istemiyor! Eve misafir gelince kücük cocok gibi nerdeyse hic konusmuyor, beni utandiriyor birazda!

Esim okumus biri, ve malesef onun sözüne bi söz söylendiginde sanki cildiriyor! Biraz cok bilmislik var malesef! Ben bisey söyledigimde bana inanmaz, sadece baska bi agizdan duyarsa inanir!

Kaynanam beni cok sever ama cok iki yüzlü biridir! Birinin hakimdan konusur görüncede yüzüne güler! Bu yüzden sevgisinden biraz da sühpe duyorum! Esimin abisi cok zengin ama bize hic bi kagri olmadi simdiye kadar. Esim her söyledigine kosar ama abisi daha bi kere bile evimizi ziyaret etmedi!

Yani anlatacak cok sey var aslinda beni rahatsiz eden ama galiba ben büyük bi hata yaptim! Esim hic evlenmis gibimdegil cünkü! Egoist hep kendini düsünüyor! Ben acmiyim diye mesela hic sormaz ama ben ona öglenleri ne yedin diye sormazsam hemen egosit ben oluyorum!

Evlilik bana yaramadi, nerdeyse hergün agliyorum, kendimi ynliz hisediyorum! Evlenince hersey düzelir daha güzel olur sanmisdim ama cok eziliyorum!

Napicagimi sasirdim! Annem de mutsuz oldugumun farkinda ama onada herseyi anlatamkyorum!

Bana yardim ettin nolur! Günden güne daha vok eriyorum sanki!

canım bende sesin gibiyim sende kendi evliliğimi gördüm. Bende çok üzgünüm senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyorum. Napcağımı bilmiyorum :( :(

Evlilik, alışmak galiba...Ben de evleneli 2 yıl dolmadı daha ama ilk aylarımı hatırlıyorum da çok ağlamıştım. Çok küs kaldık. Şimdi ise çok şükr çok iyi bir eşim evliliğim var diyebiliyorum. Bazen düşünüyorum da neden ilk zamanlar bu kadar sıkıntı yaşadık? Şimdi herşey değişti mi sanki? Hayır sadece alıştık..
Mesela yemek yemesi bile batardı bazen:1: Ama şimdi aklıma bile gelmiyor isteyen istediği gibi yesin.
Ev işlerinde yardımcı olur saolsun, herşeyi beraber yaparız pazar alışverişini bile ama canı istemezse zorlamam mesela, ilk zmanlar çok takardım o an yapmayınca.
Erkenden uyurdu çok kızardım, benle ilgilenmiyosun ancak uyuyorsun diye, ona da alıştık hatta ben daha erken uyuyorum artık..ve bunun gibi bir çok şey. Aslında çoğu şey hala aynı ama alışınca batmıyor.
Gerçek şu ki biraz sabır lazım. Kendini üzme, hırpalama bırak olduğu kadar yemek mi yok akşama yap bi menemen yiyin paralama kendini çok şey yapıcam diye,
Kirli mi kaldı biryer illa temizlicem diye uğraşma bırak canın istemiyorsa.
Demleyin çayınızı keyfinize bakın. Eşin sana , sen de ona alışırsınız inşallah. Sen üzülme, mutlu ol ki o da sana trip filan yapamasın.

abisinin zengin olmasının size ne gibi bir karı olacaktı öncelikle onu hiç anlamadım. adamın parasından size ne ki? sizi eşinizin ve sizin geliriniz ilgilendirir. adamın gelirine mi güvenerek evlendiniz?

diğer ev işi mevzularına gelirse, birçok erkek ne yazık ki yetiştirilme tarzları sebebiyle yumurta bile kırmayı bilmiyor. eğer öğrencilik döneminde ya da bekarlık sürecinde ayrı evde kalmadıysa ev işi yapmaya yönelik yetilerini geliştirmiş bir erkek ben pek görmedim. iş bölümüne yanaşmıyorsa da kavga anında değil ama normal bir anda işlerini yapmamaya başlayın. size muhtaç sonuçta. eğer bu kadar saygısızlık söz konusuysa yapmayın onun için bir şey derim.

küfür etmek çok büyük saygısızlık. ne olursa olsun bir erkeğin bir kadına küfür etmesi hiç yakışmıyor. ama 3.5 yıldır flört ettiğiniz adamı sırf evlenmek için olduğu gibi kabul etmişsiniz, bundan sonra da pek yapılacak bir şey yok açıkcası. ya rest çekeceksiniz ya da tahammül edeceksiniz. o da size boşarım seni derse siz yine böyle aman ailem, aman çevrem diye diye bu hallere katlanacaksınız. ya bu diyardan gidiniz ya da bu deveyi güdünüz.

İlk yıl zordur ... Çok zor ...

Tanımaya çalışırsın her gün yeni bir huyu çıkar şaşırırsın ...

Anlayışlı olmaya çalışırsın yorulursun ...

Alttan almazsın kötü olursun ...

Bazen her şey üstüne üstüne gelir boğulursun ...

Herkesi idare etmeye çalışırsın arada kaybolursun ...

Ağladığında bile suçlusun ...

An gelir bir birey olarak bile yoksun ...

Zordur ilk yıl .... Lime lime eder ilişkiyi .... Çok zordur ....

muhteşemsin öyle güzel ve öz anlatmışsınki innın bazı şeylee hala alışmış değlimmm:19:

1 yılımın 8 ayı boşanma düşüncesiyle geçti..
Şimdi 3 çocuklu evli bayanlara soruyorum.
İnsanın ilk 1 yılının 8 ayı boşanma düşüncesiyle geçer mi var mı böyle bir şey yaa diye.

Hepsinin gözlerinde aramıza hoşgeldin ifadesi..
Yüzünde alaylı bir gülümseme..
Cevap: Geçer, geçer...

Cok sagolun kizlar! Simdilik degisen bisey yok tabikide, ama yanliz olmadigimi bilmek beni rahatlatti acikcasi! Insallah zamanla foruma daha ic acici hikayeler yazarim!

Back
X