yeni evliyiz eşim isteksiz :(

Cok uzuldum Allah yardimcin olsun. ayni sekilde evlilik yasamistim 2 ay evli kaldim. dedgin gibi yorgun oldugunu soyluyodu ben yanasiyodum basim agriyo diyodu. ben kendimi kasiyodm ama kasmam onun sucuydu. isini bilen bi erkek kadini gevsetir. ben de ona bi sorunun mu var diye sordugumda bana gülmüstü. ve 9 ay nisanli kaldigimiz halde hic cinsellik konusmamistik. bi kere catladim ilk geceden korkuyorum deyip konusunu acmstm. korkma bisi olmicak demisti gercekten de olmadi.

Basta boyle yanasip yanasip olmayinca bi muddet sonra hayattan silindim ben. aynaya bakip beni mi begenmiyo diye gozlerm doluyodu. sokakta eslere bakip acaba herkesnki mi boyle diye dusunmekten kafayi yemistim. acayip sinir stres oluyodum. istenmemek arzu edilmemek cok agir bi duygu. aradan 4 yil gecti. hala tv de filan kadina yanasan isteyen erkek gorunce cok ozenirim.

Bu tarz bi konu vardi kadin esini ikna etmisti 2 yil kdr tedavi sureci gecrmslerdi ama sonunu hatirlamiyorum. bu sekilde yasarm dersen ki cok zor. ama bosanman boyle bi durumda hak diye biliyorum.

Ama mahkemede konuyu actginda fiziksel olarak ispatlayamayablrsn. bizm davada cikmadi fiziksel bi sorunu. demekki psikolojkti ya da terchleri farkliydi.

Bi kadini evlenip boyle bi hayata da mahkum etmek zulum. buyuk haksizlik.

Madem cinsellik yasamak istemiyo evlenmemesi lazim. boyle erkekler kendilerini topluma kanitlamak icin evlenip cocuk yapip oyle de yasamaya devam ediyolar ya da sonra bosaniyolar.

Ayni seyleri yasadgm icn cok uzuldm su an. Allah im yardmcn olsun
Benim eşimde de aynı sorun var hiç düzelme olmadı mı

benimkine cok benziyor gercekten bu sekilde yasama0k gercekten zor cok yalniz hissediyorum ve isin kotusu gittikce bende soguyorum beni begenip begenmedigini sordugumda sacmalama tabiki begeniyorum cevabi oldu ama durum cok farkli kiriliyorum ve cok uzuluyorum 5 seneme ve onumdeki gunler ne getirecek bilemiyorum insallah gecici bir durumdur diye dua etmekten baska carem yokm bosansam da cok uzulurum cunku 5 senelik bi beraberligimiz var ve genel anlamda problemsiz mutlu bir beraberlik :KK43:
Ben de yeni evliyim boşanmayı düşünüyorum

Aa benimki de beni begenirdi cok. cok tatliymisim yok seksiymisim. Cilvelerime bayiliyodu guya. ama o kadar.

Senin sansin su yonde yok. cok iyi bi beraberlik yasattigi icin cok onemli bi konu olsa da ayrilma konusunda tereddut yasicaksin. bi abla daha vardi ayni sorunda. cocuklari vardi kac yillk evlydi ama bu sorundan dolayi ayrilmamsti.

Benim sansima serefsizin tutulcak hic bi yani yoktu. evliligi zehir etti. maddi sorunlar yok yalnz birakmayan kaynana filan. bosanmam icin bana cok ortam olusturuldu. ve de bosanma karari aldktan sonra annemle paylastm yasadklarmi. sonra emin oldm cinsel sorunlari oldgna. yoksa ben kendimi sucluyodm daha cok.

Yani dedgm gbi 5 senen olmus uzulrsn tabi ayril diyemem ama benm o kadar psikolojm bozuldu ki. simdi.nisanlandgm cocukla gorusurken erkek oldgnu nasil anlicam diye aglamistim :KK70: hep diyodm cevreme evlencegm erkekte ilk kriterim erkek olmasi diye :KK70:

Valla ben kadin oldugumu simdi hissediyorum. ve bosandgm icin cok mutluyum. belki seninli tedaviye yanasir ama. bizimki mahkemede bile inkar edip sucu bana atmisti. benim sorunum varmis. ay serefsiz.

Vajinismus da degilmsm adli tipla kanitlandi. yani o vatandastan kaynaklaniyodu.
Benim eşimde de aynı sorun var lütfen iletişime geçelim. 4 aylık evliyim boşanmayı kafama taktım

Back
X