Aa benimki de beni begenirdi cok. cok tatliymisim yok seksiymisim. Cilvelerime bayiliyodu guya. ama o kadar.
Senin sansin su yonde yok. cok iyi bi beraberlik yasattigi icin cok onemli bi konu olsa da ayrilma konusunda tereddut yasicaksin. bi abla daha vardi ayni sorunda. cocuklari vardi kac yillk evlydi ama bu sorundan dolayi ayrilmamsti.
Benim sansima serefsizin tutulcak hic bi yani yoktu. evliligi zehir etti. maddi sorunlar yok yalnz birakmayan kaynana filan. bosanmam icin bana cok ortam olusturuldu. ve de bosanma karari aldktan sonra annemle paylastm yasadklarmi. sonra emin oldm cinsel sorunlari oldgna. yoksa ben kendimi sucluyodm daha cok.
Yani dedgm gbi 5 senen olmus uzulrsn tabi ayril diyemem ama benm o kadar psikolojm bozuldu ki. simdi.nisanlandgm cocukla gorusurken erkek oldgnu nasil anlicam diye aglamistim

hep diyodm cevreme evlencegm erkekte ilk kriterim erkek olmasi diye
Valla ben kadin oldugumu simdi hissediyorum. ve bosandgm icin cok mutluyum. belki seninli tedaviye yanasir ama. bizimki mahkemede bile inkar edip sucu bana atmisti. benim sorunum varmis. ay serefsiz.
Vajinismus da degilmsm adli tipla kanitlandi. yani o vatandastan kaynaklaniyodu.