• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Favorim No 309

fated to love you diye bir kore dizisinden alıntı kızlar no :309 birebir aynı ilerletmiyorlar konuyu... ama ben fated to love you dizisini çook ama çook severek izledim 20 bölüm olan bir dizi kesinlikle tavsiye ederim........zaten bu aralar hemen hemen tüm dizilerimiz kore dizilerinden esinlenerek çekiliyor

fated to love you diye bir kore dizisinden alıntı kızlar no :309 birebir aynı ilerletmiyorlar konuyu... ama ben fated to love you dizisini çook ama çook severek izledim 20 bölüm olan bir dizi kesinlikle tavsiye ederim........zaten bu aralar hemen hemen tüm dizilerimiz kore dizilerinden esinlenerek çekiliyor
evet canım benim kardeşim de kore dili okuyor o da bana aslını izle abla demişti aslını da izleyeceğim bakalım bu sene yaz sezonu hep kore dizileri

evet canım benim kardeşim de kore dili okuyor o da bana aslını izle abla demişti aslını da izleyeceğim bakalım bu sene yaz sezonu hep kore dizileri
kesinlikle ben kore dizileri hayranı olarak en sevdiğim dizilerden oldu bizde başlayan bir dizi olunca hemen bakıyorum hangisinden alıntıymıs orjinalini izliyorum.. hem uzatmıyorlarda :)

Ilk defa bir yaz dizisini sevdim nedense.Yeni bolum fragmani yayinlandi mi acaba ?

dün 19 bölümlük kore versiyonunu izledim ondaki kızı canlandıran çok narin şirin çok iyi kalpli bir kız çok beğendim ve de çok ağladım

Fated-to-Love-You_1560x872(2).jpg

No 309 deyince aklıma 7 uyurların 309 sene uyuması geliyor. Neyse, izlemiyorum.

izliyorum bunu ilk bölümünden itibaren cok güzel bi dizii :KK49::KK49: ama artık kız ezilmesin daha fazla insan sıkılıyoo

Back
X