- 19 Haziran 2024
- 141
- 280
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Eveetttt ben ve flörtlerim serisine yeniden hosgeldikkkkk. Dün birisiyle çok ani bir şekilde date eyledim . Çok tanışmadan etmeden buluştuk . Biraz heyecan girsin hayatıma istedim sanırım . Arabayla oturduğum muhite geldi. İşten çıkmıştık ikimizde . Karşımda barış arductan hallice esmer kaslı takımlı bir bey djdjdkdkd cidden etkilendim . Oturduk bi mekana . Dümdüz bi kahveci . Oturur oturmaz sohbete başladık zaten . İki saat hiçbir şey gidip almadan sohbet etmişiz . Aşırı komikti kendisi . En son bi şey almazsak kovacaklar dedim de öyle kalktık aldık bi şeyler. Kahveler içildi benim teklifimde biraz yürüyelim diyerek kalktık . Yürürken de aynı gülüyoruz sohbet ediyoruz . Sonra eve geçeyim ben artık saat geç olmuş dedim . Eve bıraktı . Yarım saat sonra da mesaj attı yine esprili bir mesaj . Gece bire kadar da öyle sohbet ettik telde . Bugün oldu hala yazmadı . Ben mi çok beklentiye girdim acaba . Normalda sabah bi günaydın beklerdim . Boşanalı iki yıla yaklaştı flört olaylarına yeni yeni dahil oluyorum süreçler nasıl işliyor bilmiyorum 

Son düzenleme: