Arkadaslar, nisanlanali bes ay olmus. Vakit hizla geciyor. Nisanlimin iki abisi var. Sehir dışındalar.. Sene icinde cok sık gelemiyorla. Bayramlardan haric belki bir iki kere tas catlasa.. bizim nisanimiza geldiklerinde birisi daha erken gelmişti onlarla vakit gecirdik. Eltimle alisverise gezmeye falan gittik. Hamileydi o vakitlerde.. yakin zamanda bebeği oldu sadece o zaman aradim. Bir de ben onlardayken denk geldi bir kac kez görüntülü konuşmuştuk.
Diger eltimle hic vakit gecirmedik. Sadece bes dakika kuaförde tanistik, nisan aksami zaten ortalik baya hareketliydi. Bir kere nisanlima söylemiş birlikte bizim buraya gelin gezelim vakit gecirelim diye.. gitmemiz su an icin pek mümkün degil. Bir de cok ısınamadim o ablaya vakit gecirmedik diye mi yoksa karakter mi bilemiyorum. Bu arada baya yüksek bir makamda görevli kendisi. Havasi da var ona göre..
Arayıp sormuyoruz birbirimizi normalde.. iki ablada ayni yastalar ben onlardan bes yas küçüğüm. bi dogum icin aradim yani.. bu anormal bir durum mu bilemiyorum.. yoksa mesafe mi. Kestiremiyorum..
ama bayram geliyor bayramlasmak icin aramam gerekir mi nasil yapayım bilemiyorum. onlar bizim yaşadığımız sehre geleceklerdir muhtemelen.. kesin degil ama.. siz nerdesiniz ne düşünürsünüz.. nasil olmali bu asamada iliskiler.. nisanlilik surecimiz kisa olmayacak.. belki bir yıl daha böyle devam.. hani ailenin icine bir sekilde giriyorum. Surecin nasil olacagini kestiremiyorum.