yenı gelın evim :)) buyrun

Canım güle güle oturun wc deki köşelik deniz yıldızı felan var üzerinde onu nerden aldınız acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kutahyadan bi maazaydi, cinlioglu diye: $
Maşallah eviniz çok güzel aşkla oturmak nasıp olur inşallah :) yatagınızın üzerindeki battaniye mi

Amin cnm evet battaniye: )) cok dikkAtlisiniz
Gule gule oturun Allah huzur versin eviniz guzel ama belli ki kalabalik bir esya yerlestirmesi var onuda artik dugunden sonra halledersiniz
Tv unitesinde ki tepsiler
Mutfak tezgahinin ustu dolaplar koyu renk oldugundan goz yoruyor
Banyoya ufak bir dolap alin temizlik malzemelerini ona koyarsiniz

Ceyiz olun ca kalabalik oldu cnm cogusey dista kldi ama suan hrrsey duzenli cok. Sukur dolabi falan aldm eksikleri tmmladm yani

Cok guzel rabbim gule gule oturmayi nasip etsin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cann cnku nette bikaç kez gormustm cok begenmiştm evinizdede cok guzel durmus güzel günlerde kullanın :)

Cok guzel rabbim gule gule oturmayi nasip etsin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
amin cnm tskler

Cann cnku nette bikaç kez gormustm cok begenmiştm evinizdede cok guzel durmus güzel günlerde kullanın :)

Hm anladim cnm ins daha guzelleri sizin olsun

herseyin çok guzelmis canim ben de pembe agirlikli düsünüorm evimi.pembe tullerin perdelerin halim herseyi cok guzel gule gule musmutlu oturun evinizde.tüm yorumlari okumadm soran oldumu bilmiorm ama banyo paspaslarini nereden aldn bi markasi varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herseyin çok guzelmis canim ben de pembe agirlikli düsünüorm evimi.pembe tullerin perdelerin halim herseyi cok guzel gule gule musmutlu oturun evinizde.tüm yorumlari okumadm soran oldumu bilmiorm ama banyo paspaslarini nereden aldn bi markasi varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tskler cnm soran oldu cnm kucuk bi mobilya maazaydi tercih mobilya diye halinin markasini tam bilmiyorum altina baktim ama yazmiyor

ALLAH Bİ YASTIKDA KOCATSIN:52:bu arada yatak örtüne bayıldım ya:46:
aminnn cnm tsk ederim
Tavsiye: Fazlalıkları ortadan kaldır. Duvardaki ıvır zıvırları. Yoksa hiç işin bitmez .

Evin çok sıcak. Güle güle otur. :nazar:

sagol cnm yavas yavas duzeni oturdukca fazlaliklarda kendilerine yer buluyorlar cnm

Back
X