- Konu Sahibi askrhpozitif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle otur canm hepsi çok güzelama bi dantel çılgınlığı sezdim sende sanki
![]()
amin canm cok sagol banyo paslarımı kendım bu hale getırdım normalde cocuk odası halısıydıkestırdım ovarlok yaptırdım halının markasını bılmıyorum hıc bakmadım dırek begenınce aldım ama bu aldıgım yer getırıyordu
bulamazsan yardımcı olurlar belkı burası
rafımıda taa lısedeyken almıstım bastan berı nıyetım banyomu bu sekılde yapmaktı o yuzden onceden berı topladım bı zuccacıyede gormustum herseyı takım dı onun tuvalet fırcasından sabunluguna kadar cnm
tebrik ederim canım çok başarılı olmuşbende görürsem halıcılarda falan alırım yaptırırım,
güle güle kullan:)
sagol cnm bnm amin inşcıvıl cıvıl olmuş, mutlulukla oturun. :)![]()
tskler amin inşgüle güle oturun, allah agız tadıyla oturmayı nasip etsın :)
halılarına ve yatak örtüsüne özellikle bayıldımmHepsi çok güzel güle gle otur inş
![]()
Buyuralim bakalim :) çok güzelmiş güle güle otur. Salonuna ve halilarina bayildimmm :) mutfak halisi ozellikle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o halılar her bırı farklı bı dukkndan oldu hepsı bı dukkanda denk gelmedı bı turlu cok tsk ederım cnm![]()
o toz pembe dallı gibi olan çok güzel en çokta zaten pembe favorimmdir her daim![]()
Hayirli olsun fakat su ortuleri kaldirmayi dusunun lutfen.gelin evinden cok anne evi goruntusu veriyor
mobılya ve koltuklarım kılımden cNM amin inş tsk ederımEvin cok guzel olmus agzinizin tadiyla oturun islh.
Bende 1 haftadir koltuk arayisindayim contry tarz istiyorum fakat cok buyuk takimlar bana uymadi.senin koltuklarin cok guzelmis markasi nedir acaba