yenı gelın evim :)) buyrun

amin canm cok sagol banyo paslarımı kendım bu hale getırdım normalde cocuk odası halısıydı :9: kestırdım ovarlok yaptırdım halının markasını bılmıyorum hıc bakmadım dırek begenınce aldım ama bu aldıgım yer getırıyordu :9: bulamazsan yardımcı olurlar belkı burası :9: rafımıda taa lısedeyken almıstım bastan berı nıyetım banyomu bu sekılde yapmaktı o yuzden onceden berı topladım bı zuccacıyede gormustum herseyı takım dı onun tuvalet fırcasından sabunluguna kadar cnm

tebrik ederim canım çok başarılı olmuş:nazar: bende görürsem halıcılarda falan alırım yaptırırım,
güle güle kullan:)

halılarına ve yatak örtüsüne özellikle bayıldımm :39: Hepsi çok güzel güle gle otur inş :16:

Buyuralim bakalim :) çok güzelmiş güle güle otur. Salonuna ve halilarina bayildimmm :) mutfak halisi ozellikle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o toz pembe dallı gibi olan çok güzel en çokta zaten pembe favorimmdir her daim:16:

yatak odası halım cnm o bende sevıyorum pembeyı salonumda pembe oda sade ve guzel bı korıdorum ıcıme sınmedı onuda begendım aslında ama ıkı parca yaptırdıgım ıcın sonradan ıcıme sınmedı keske tek parca yapsaymısım

Evin cok guzel olmus agzinizin tadiyla oturun islh.
Bende 1 haftadir koltuk arayisindayim contry tarz istiyorum fakat cok buyuk takimlar bana uymadi.senin koltuklarin cok guzelmis markasi nedir acaba

Back
X