- 19 Haziran 2016
- 713
- 1.004
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz ile yanlız konuşun bu durumu anlayıp stres hakkında bir kez daha onunla konuşmasını rica edin.. doktorun söyleyeceklerini daha bir dikkaté alabilirEvlendigini kabul etmek istemeyip bikerek surekli ailenin icinde hissetsin diye yapiyorlar bunu.bizde kv lerle altli ustu otryoruz.esimin kardesi epilepsi hastasi.dogustan.hergun kisa ataklari oluyor..esimde sperm skintisi vardi tedavi goruyoruz ve dr stresten uzak dur diyor.bunu bildikleri halde her ataginda esimi aryolar.esim gecen aksam cocuk gibi agladi hickira hickira.okadar dolduki her dakika haber veryolar.ise giderken kapiya cikip merdivenden sesleniyorlar boyle boyle oldu diye..bemde biktim.bikaclere acilarina saygimi bozmadan esimin stresi durumumuzu etkiledigini soyledim hic duymamazliktan geldiler.bi cozum olursa mantikli takipteyim![]()
Eger kamuda görevli iseniz evet işi bırakmak mantıksız olur ben özel sektordé calisiyorsaniz diye düşünmüştüm..bir kaç kere maaşınızin yarısından cogunu annenizin hesabına aktarın ihtiyaçları varmış diyin..Calismayin diye bisey yok.dört yil üniversite okudum iki yil kpssye hazirlandim sirf ailesi yüzünden bi cirpida emeklerimi çöpe atamam ama ciddi anlamda konusacam ya düzelecek ya da...
Benimkilerde hep esimin evlenmesini cok istemisler.herkes rahatlamissimdirdiyordu artik kv ye..ama o kar heralde o larla yasiycaz mi sandi ben mi beklentilerini karsilayamadim bilmiyrm ama binpismandirlar onu biliyrm evlendirdiklerine :)Iyide bnm evlilik gibi bi fikrim yoktu esimi cok seviyodum ama dusunmuyordum henuz.esim ve ailesinin o kadar büyük baskisini gördümki evlendim artik.esimin evlenmesini cok cok istiyorlardı simdi neden boyle yapiyolar anlamiyorum
Ama soz konusu sperm fln oluna sadece esimle gidiyoruz.esimde bu durumun onemini cok iyi biliyor.mesele ailesinin bilmezlikten gelmesi.onlarlada gitmez hayatta esim dr aDoktorunuz ile yanlız konuşun bu durumu anlayıp stres hakkında bir kez daha onunla konuşmasını rica edin.. doktorun söyleyeceklerini daha bir dikkaté alabilir
Işini tabi ki bırakma konu sahibi ama kocan ve ailesiyle ciddi bi konuşma yapmanın zamanı gelmiş de geçiyor bile.Kesinlikle cocuk dusunmuyorum.ama isi birakma gibi bi sansimda yok dört yil zor sartlarda muhendislik okudum iki yil kpssye calisma stresi.simdi kalkip bu kadar emegi belki düzelir diye riske atip çöpe atamamki
Salı günü gelecek konusacam bakalim umarim düzelirIşini tabi ki bırakma konu sahibi ama kocan ve ailesiyle ciddi bi konuşma yapmanın zamanı gelmiş de geçiyor bile.
Annem annesini arayacakmis sen karisma dedi bana.Işini tabi ki bırakma konu sahibi ama kocan ve ailesiyle ciddi bi konuşma yapmanın zamanı gelmiş de geçiyor bile.
bastan aileni karistirmasaydin keske ilk once kendin konussaydin. gerekirse rest cekerdin. ama simdi aileler devreye girince kotu olacak.Annem annesini arayacakmis sen karisma dedi bana.
Aileleri araya sokmak sorunu daha büyümesine neden olur sakın bunu yapmayın . Kendiniz halkedin eşinizle konuşun o sınırları çizmedigi sürece bu sorun bitmez .Annem annesini arayacakmis sen karisma dedi bana.
Hanimlar fikrinize ihtiyacim var.Bugün tam 3 ay oldu evleneli .90 gündür evliyim ama toplasam esim 45 gün evde kalmistir.isinden dolayi 20 gün seminere gitmek zorunda kaldi mecburi bi ayrilikti katlandik.ama diger 25 günlük ayrilik ise ailesinden kaynaklanan sorunlar oluyor ve sürekli memlekete gitmesi gerekiyor.Evde olan biten her seyi esime anlatiyorlar esimde üzülüyor evde oldugunda da hep bi moral bozuklugu.onu guldurebilmek icin bin takla atiyorum.vee babasi surekli arayip suraya gitcez ucak bileti al bize deyip duruyor.sanki kendi alamiyomus gibi!!!Bugüne kadar sustum ama dün olanlardan sonra artik sabredecek gücüm kalmadi.
Dün olan olayi anlatayim.sabaha karsi 5 te esimin babasi aradi.Gece aranir mi insan odumuz koptu.neyse babasi amcan cok hasta (amcası yillardir hasta ) ucak bileti al bana istanbula gitcem diyo.Yaa Allah askina evde internetin var iki kocaman yetiskin cocugun var kredi kartin var ne diye evli oglunu sabahin besinde ararsinki.bileti gectim haberi aldiktan sonra esim nasil üzüldü memlekete gitmek istedi ama arabamiz yok hava karanlik o saatte dolmus ucak hic bisey yok.mahriyet bolgesindeyiz zaten.Neyse eşim babasina bileti aldi.aradan yarim saat gecti telefon bi daha caliyo.yine kayinbabam bu kezde kaynanama bilet almamizi istiyo.tmm onuda aldik.sabah ikimizde ise gidecez bari yarim saatte olsa uzanalim dedik baktik yine telefon caliyo.yine kayinbabam.esime amcan soyle kotude boyle kotude diye anlatiyo.yahu adam uzakta anlatilir mi boyle bisey.herseyde boyle yapiyorlar.evlerindeki tüm sorunlari bende yasiyorum.esimin yüzü gülmez oldu evliligimde huzur kalmadi(( 3 aylik evliyiz esimin tüm maasi kredi kartlarina filan gidiyo benim maasimla mutfak masrafi elektrik su tel faturalari filan ödeyip bi sekilde kendi yagimizda kavruluyoruz.ama bu ay esim bin tlye ucak bileti aldi napcaz nasil odenecek bu kadar borcun icinde hic bilmiyorum
((esim bugün izin alip amcasini ziyarete gitti sali günü dönecek.döndükten sonra konusayim mi acaba.napsam nasil konussam hakliyken haksz olmayayim
eşin ailesine bu kadar rahat gamsızca senden musade almadan para akıtıyorsaYaa aksama kadar eşek gibi calisiyorum ailesi icin mi bnm bu cabam.herkesin ihtiyacı var paraya o zaman bende kazandigim tüm maasi aileme vereyim nasil oluyomus görsün
Safmışım ama bundan sonra zor.dün aradi bugün gelcem dedi.evde tek kalmaya korkuyom bak gelmeyeceksen burda hemsire bi arkadasim var o yanima gelip kalcak dedim gelcem dedi kimse gelmesn lutfen dedi.aksam 7 gibi ariyo ben bugün de gelemiyom yarin gelcem diyo.seytan diyo yarin izin al annenlere git eve geldiginde bulamasneşin ailesine bu kadar rahat gamsızca senden musade almadan para akıtıyorsa
sen de maasını eve katma
saf mısın ?
Hic gelme kal ananın yanında deseydin,ergenmidir nedir evliligin sorumluluklarını tasiyamayacaksa ailesinden ayri duramayacaksa ne diye evlenmis,şu gunler sizin en guzel gunleriniz olmasi gerek,kusura bakmayın sinirlendim.Safmışım ama bundan sonra zor.dün aradi bugün gelcem dedi.evde tek kalmaya korkuyom bak gelmeyeceksen burda hemsire bi arkadasim var o yanima gelip kalcak dedim gelcem dedi kimse gelmesn lutfen dedi.aksam 7 gibi ariyo ben bugün de gelemiyom yarin gelcem diyo.seytan diyo yarin izin al annenlere git eve geldiginde bulamasn