Hanimlar fikrinize ihtiyacim var.Bugün tam 3 ay oldu evleneli .90 gündür evliyim ama toplasam esim 45 gün evde kalmistir.isinden dolayi 20 gün seminere gitmek zorunda kaldi mecburi bi ayrilikti katlandik.ama diger 25 günlük ayrilik ise ailesinden kaynaklanan sorunlar oluyor ve sürekli memlekete gitmesi gerekiyor.Evde olan biten her seyi esime anlatiyorlar esimde üzülüyor evde oldugunda da hep bi moral bozuklugu.onu guldurebilmek icin bin takla atiyorum.vee babasi surekli arayip suraya gitcez ucak bileti al bize deyip duruyor.sanki kendi alamiyomus gibi!!!Bugüne kadar sustum ama dün olanlardan sonra artik sabredecek gücüm kalmadi.
Dün olan olayi anlatayim.sabaha karsi 5 te esimin babasi aradi.Gece aranir mi insan odumuz koptu.neyse babasi amcan cok hasta (amcası yillardir hasta ) ucak bileti al bana istanbula gitcem diyo.Yaa Allah askina evde internetin var iki kocaman yetiskin cocugun var kredi kartin var ne diye evli oglunu sabahin besinde ararsinki.bileti gectim haberi aldiktan sonra esim nasil üzüldü memlekete gitmek istedi ama arabamiz yok hava karanlik o saatte dolmus ucak hic bisey yok.mahriyet bolgesindeyiz zaten.Neyse eşim babasina bileti aldi.aradan yarim saat gecti telefon bi daha caliyo.yine kayinbabam bu kezde kaynanama bilet almamizi istiyo.tmm onuda aldik.sabah ikimizde ise gidecez bari yarim saatte olsa uzanalim dedik baktik yine telefon caliyo.yine kayinbabam.esime amcan soyle kotude boyle kotude diye anlatiyo.yahu adam uzakta anlatilir mi boyle bisey.herseyde boyle yapiyorlar.evlerindeki tüm sorunlari bende yasiyorum.esimin yüzü gülmez oldu evliligimde huzur kalmadi

(( 3 aylik evliyiz esimin tüm maasi kredi kartlarina filan gidiyo benim maasimla mutfak masrafi elektrik su tel faturalari filan ödeyip bi sekilde kendi yagimizda kavruluyoruz.ama bu ay esim bin tlye ucak bileti aldi napcaz nasil odenecek bu kadar borcun icinde hic bilmiyorum

((esim bugün izin alip amcasini ziyarete gitti sali günü dönecek.döndükten sonra konusayim mi acaba.napsam nasil konussam hakliyken haksz olmayayim