Yeni gelin !

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhaba bayanlar,

Sözleneli 1 hafta oldu. talihsiz bir olaydan dolayi eltimin eşi su an karakolda bizde dün gecmis olsuna gittik ailecek ben ilk kez gittim ..
Acisi var diye mutfakta çok yardımcı oldum yemek servislerini yaptim,çayları verdim neyse buraya kadar sorun yok fakat

Agzina ne gelirse öyle konusuyo çok rahat ve oldukça patavatsiz soz gününde beni öyle bunalttı ki , 2 kez tepsiyle kahve götürdüm erkeklere 2.verirken 1. verdiklerim içmiş bana diyorki erkeklere yetisemedin.bari kaynananinkini ver.. yok tuz atma diye anneme bana emir verdi neymis ağzımızın tadı bozulmasinmis ve aksine kayinvalideminkine atmami soyluyo neden onla bozulsunmu ? her dk basimdaydi su soyle bu böyle beni aglatti sözünün olduğu gün . herke söyledi zaten kimse sevmemis ve kıskanıyor belli bariz.

2 erkek kardesler kiz kardesleri yok eltim 8 yillik evli ve hem tek gelin hemde ayni evde yasiyolar kizi gibi olmuş evin.

Dun yemek servisi yaptim o oturdu tamam acisi var ama dili hic durnuyo yemek zaten az erkeklerede yemek verdik yemegi zor yetistirim bana biri az istedi tabagi dolduracak şekilde verdim ordan hemen tadımlık vermis diyo bulasiklari topluyorum ben tezgahta hic bisey olsun sevmiyorum sungerin yeri bura otda olsun sevmiyorum .. surekli komut verdi durdu .. benden 4 yas buyuk sadece
Nasil baslarda öyle devam eder bende sevileyim cana yakin olayim istiyorum ama bu sekilde degil cok dengesiz ve beni kullanmasini büyük gelinlik yaosin istemiyorum tatlilikla bunu nasil onleyebilirim ne konusabilirim ??

Evim onun tam karsi dairesi onceden alinmis bi ev baska yerde oturma durumumuz yok siz olsaydiniz nasil davranirdiniz ?

Sen izin verirsen yapar. Seninle konuştuğu tarzda tersleyeceksin. Kendi bildiğini okuyacaksın. Muhattap almayacaksın.

En önemlisi evinden uzak tutacaksın. Sakın yeni gelin olacağım diye altta kalma. Böyle devam eder.

Ayrıca bunu tatlılıkla yapamazsın. Tatlılıkla söylemen sadece seni daha çok ezmesine neden olacak.

Daha bir haftalik sozlu iken neden bu kadar hizmet hurmet?

Daha ilk gittiginiz evde sanki kirk yillik o evin elemani gibi hizmet etmeniz bana garip geldi.

Eltinizle de mesafeli olun.

Bu kadarda her isi yapmaya can atmayin. Daha cok yeni sozlusunuz cunku.

Daha bir haftalik sozlu iken neden bu kadar hizmet hurmet?

Daha ilk gittiginiz evde sanki kirk yillik o evin elemani gibi hizmet etmeniz bana garip geldi.

Eltinizle de mesafeli olun.

Bu kadarda her isi yapmaya can atmayin. Daha cok yeni sozlusunuz cunku.

Herkes mutfaktaydi bende gittim o anki ambiyansa kapildim sanirim neyin dogru yanlis oldugunu kestiremedim o an :(

Gülerek şaka yaparak tersleyeceksin. Kaynana kayınpederine iyi olacaksin ama yeri gelince herkese herseyin cevabını vereceksin. Sana öyle yap böyle yap derse. Öyle iyi olmaz diyeceksin. Bir yer dagnıksa pisse böyle hiç sevmem deyip toparlayacaksın. Saygıda kusur etmeyeceksin ama kendini ezdirmeyeceksin. Yaranmak için kimseye canım cicim konusmayacaksın. Herkesle aranda mesafen olacak seninle konusurken dusunecekler. Ters birsey soylediklerinde tepki verecegini bilecekler. Yoksa daha çok çekersin. Sözlünde seni ezdirmeyecek.

birincisi yeni gelinim diye tam donanımlı robot gibi çalışamam. madem kendi evi kalksın yapsın çay getirip götürürüm ama yemek işine ne diye karıştın?

herkesi kendin gibi görme. seni sevmelerini seni çok tatlı sevimli bulmalarını bekleme. mesafeni koy öne bir tanı. daha aileyi tanımıyosun. baktın çok müdahale ediyor ne diye hala mutfaktasın tamam gel sen yap de çekil geç odaya.

ne diye sinirlenip ağlıyorsun bu duruma. gerekirse soğuk ol ama eşinin ailesi onlar senin ailen arkadaşların değiller. bunu bil. daha acemisin sakın onla bir sırrını paylaşma. birden sert çıkıp bağırmada ama lafını söyle. sana karışamayacağını bilsin

Merhaba bayanlar,

Sözleneli 1 hafta oldu. talihsiz bir olaydan dolayi eltimin eşi su an karakolda bizde dün gecmis olsuna gittik ailecek ben ilk kez gittim ..
Acisi var diye mutfakta çok yardımcı oldum yemek servislerini yaptim,çayları verdim neyse buraya kadar sorun yok fakat

Agzina ne gelirse öyle konusuyo çok rahat ve oldukça patavatsiz soz gününde beni öyle bunalttı ki , 2 kez tepsiyle kahve götürdüm erkeklere 2.verirken 1. verdiklerim içmiş bana diyorki erkeklere yetisemedin.bari kaynananinkini ver.. yok tuz atma diye anneme bana emir verdi neymis ağzımızın tadı bozulmasinmis ve aksine kayinvalideminkine atmami soyluyo neden onla bozulsunmu ? her dk basimdaydi su soyle bu böyle beni aglatti sözünün olduğu gün . herke söyledi zaten kimse sevmemis ve kıskanıyor belli bariz.

2 erkek kardesler kiz kardesleri yok eltim 8 yillik evli ve hem tek gelin hemde ayni evde yasiyolar kizi gibi olmuş evin.

Dun yemek servisi yaptim o oturdu tamam acisi var ama dili hic durnuyo yemek zaten az erkeklerede yemek verdik yemegi zor yetistirim bana biri az istedi tabagi dolduracak şekilde verdim ordan hemen tadımlık vermis diyo bulasiklari topluyorum ben tezgahta hic bisey olsun sevmiyorum sungerin yeri bura otda olsun sevmiyorum .. surekli komut verdi durdu .. benden 4 yas buyuk sadece
Nasil baslarda öyle devam eder bende sevileyim cana yakin olayim istiyorum ama bu sekilde degil cok dengesiz ve beni kullanmasini büyük gelinlik yaosin istemiyorum tatlilikla bunu nasil onleyebilirim ne konusabilirim ??

Evim onun tam karsi dairesi onceden alinmis bi ev baska yerde oturma durumumuz yok siz olsaydiniz nasil davranirdiniz ?
InsaAllah sözlün farkindadir yengesinin bu hareketlerinin..

Demeyin oyle cok üzülüyorum :KK43: yeniyim daha napcagimi bilemedim :KK43:

yeniyim derken? yani yeni öğrenci olur yeni elemen olur da yeni gelin olunca bi an içinde olmayan hizmet etme dürtüsü fırlamaz değil mi? gelinlik diye bi vasıf yok. uydurmayın. biri ile nikahlanıyosunuz o kadar.

Merhaba bayanlar,

Senin yerinde olsam hiçbir iş yapmaz gider evine oturur geçmiş olsun der hiçbir işe elimi sürmezdim.Eğer bundan sonrada sık sık bir araya gelecekseniz hiçbir iş yapmayın.Mesafeli olun yeri gelince cevabı verin susmayın.

yeniyim derken? yani yeni öğrenci olur yeni elemen olur da yeni gelin olunca bi an içinde olmayan hizmet etme dürtüsü fırlamaz değil mi? gelinlik diye bi vasıf yok. uydurmayın. biri ile nikahlanıyosunuz o kadar.

Simdi bu ilk ti ama surekli bekleyecek oyle dengesiz ki gel yardim et bile diycek belkide .. nasil tepki verebilirim yaomak istemiyorum ya

Back
X