Menemen falan biliyorum. Pilavda sorun yasiyorum lapa oluyor hep, tutturamiyorum. Firinda sebzeli tavuk falanda yapiyorum. Ama tarifsiz yemek yapamiyorum, aklimda tutamiyorum. Birde cok tarif olunca en azindan sizlere sorup, hangilerini bilip beynime kaziyayim dedim :) zamanla zaten mecburen denecegim bircok tarif, ama en azindan misafir geldiginde saatlerce internette arastiracagima hemen ise koyuyabileyim dedim.
Evde yogurt yapmayi, salca yapmayi ve tursu kurmasinida ögrenmek istiyorum. Maalesef annemdem uzakta olacagim.
ben de nişanlıyım, birgün eltim kaynanamları ve bizi yemeğe davet etmişti ama kızın karnı burnunda o masayı görmeliydin kuş seti eksik bi sürü meze, tavuk ve pilav var. Ama nedense o kadar şeyin içinde başlangıç için bi mercimek çorbası bile yapmamıştı, hamile haliyle o kadar şeyi yapması imkansızdı. Tabi görümcem başladı bana bak görüyo musun nasıl yapmış, çok becerikli, evlilikte böyle şeyler çok önemli, sen de öğrenmelisin falan filan. Neyse nişanlımla migros a gittim ki ne göreyim, et reyonunun olduğu dolaplarda o akşam masada ne varsa o dolaptada vardı hemde eksiksizkısacası hiç kendini aman ne yapsam ne etsem diye yorma her mezeden bir tabaklık al, yanınada bi ana yemek ve pilav, bi de çorba yaparsın senden beceriklisi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?