- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #2.421
Ben burdauimda baska kimse yoki bmdr baska sayfalari okuyorum napim herkes satis bu aksam valla bi sen varsn hayatm,oglen kv sormstm nasil oldu die bsy yazmadnvgormedn sanirim seker
Ben burdauimda baska kimse yoki bmdr baska sayfalari okuyorum napim herkes satis bu aksam valla bi sen varsn hayatm,oglen kv sormstm nasil oldu die bsy yazmadnvgormedn sanirim seker
bende ayşeeeeeeennnnn
huhu bende geldimm nenoşşş
gormedim bi bakayim kuzumyazdım yaa yazmammı sen görmedn sanrım 5gibi geldm ztn bn
huhu bende geldimm nenoşşş
sayfa 240da kalmıs
bi n var yanii
hoşgeldinnn
gormedim bi bakayim kuzum
Hg asosum npysn?ben sikildm yatgma grdm erken ama uymicm sznle takilicm:)
aynen tatlışkom araştırsak daha çıkar
hoşbulduk şekerr napıyosunuz bakalım bugünn
uyumaaauyanık kal nenoşşş eşin yok mu bugün
Var hytm da o da pcsini acti yurt disiyla yazsma yapio yarnla alakali
hamilelik mode on sende tatlışkommm iyi alıştırdınız kendinizii
depresyona giriyorum tatlışlar ben yaa :26: acaip içim sıkılıyo evde sıkılıyoru baska yerde sıkılıyorum napcam bbilmem
çocuk yapp
bn ahla bişi anlamadm adet gününden 14 gün sonra mı yoksa adet günündemi başamış sayılıyor
ay çocukta yapsam onada bakamam ki bençocukta girer depresyona
ne tatlım?
Oku 3ihlas1fatiha kendine niyetle sacma sacma knusma ne depresyonuymus sadece uzin zmndr evdesn ve sikilman cok normal yavrumdepresyona giriyorum tatlışlar ben yaa :26: acaip içim sıkılıyo evde sıkılıyoru baska yerde sıkılıyorum napcam bbilmem
hamilelikle ilgli diyorum kiii regl gününden 2hafta sonra mı başlar yoksa regl günündemi???
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hamilelik-takvimi yazıyoo ama kafam karıştıı hamişlerr nerdeee
Oku 3ihlas1fatiha kendine niyetle sacma sacma knusma ne depresyonuymus sadece uzin zmndr evdesn ve sikilman cok normal yavrum
Valla bn cok cahilim bu knularda hic anlamamki yorum yapayim
heralde onun için bu kadar sıkıldım tatlım valla içim geçti haa :26:
bu testler aç karnına mı yapılıyorr:26:
bn ahla bişi anlamadm adet gününden 14 gün sonra mı yoksa adet günündemi başamış sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?