- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #5.081
şuu anda bişey yok canm genlde gece oluyorr
Eşim aradı yarın maça gidicekmiş yaa sinir oldumm
ressim cekmeyi unutma canimHepinize gunaydn sabahn korunden beri ayaktayim muzlu pastami yaptim smdi ustune muzlu jole dokucem,sonra piyanoya geciyorum kizlar sz napiosnz artk yetisemiyorum size vallahi,bu arada aksam programim degisio sanirim yaptgm her seyi alip anneme gidicez galiba bakalim bellide olmaz ama
cnm gitsin gitsindee bn darlanıyorum ewde tek başımaa
Hepinize gunaydn sabahn korunden beri ayaktayim muzlu pastami yaptim smdi ustune muzlu jole dokucem,sonra piyanoya geciyorum kizlar sz napiosnz artk yetisemiyorum size vallahi,bu arada aksam programim degisio sanirim yaptgm her seyi alip anneme gidicez galiba bakalim bellide olmaz ama
günaydın svitt öğlen molasımı??
öylee cnm ama bnmkiler de cıkıp gelebilir yaniii...30dk mesafemiz var ama geliyolar yinede arada
Hepinize gunaydn sabahn korunden beri ayaktayim muzlu pastami yaptim smdi ustune muzlu jole dokucem,sonra piyanoya geciyorum kizlar sz napiosnz artk yetisemiyorum size vallahi,bu arada aksam programim degisio sanirim yaptgm her seyi alip anneme gidicez galiba bakalim bellide olmaz ama
aynen tatlım bende sevmiyorummonotonluğu ama evlilikte mutlaka mononluklar oluyo maleseff
bizde seni görmek istiyoruz tatlımm
kızlaaaar benim koca aşka geldiii
dün sizden okudum aynaya rujla yazı yazma fikrini...sabah yazdım...eşim uyanır uyanmaz aradı mutlu olmuş falan..sonra öğlen yemeğe berbaer çıkalım dedi..bir baksam kiiii ellerinde güller geliyorrrrnasıl mutlu oldum anlatamam..
bu seda sayanın yarışması çok saçmaaa ama komikler yaa rahat batmış bu milletee
kızlaaaar benim koca aşka geldiii
dün sizden okudum aynaya rujla yazı yazma fikrini...sabah yazdım...eşim uyanır uyanmaz aradı mutlu olmuş falan..sonra öğlen yemeğe berbaer çıkalım dedi..bir baksam kiiii ellerinde güller geliyorrrrnasıl mutlu oldum anlatamam..
öğlen molasıydı bittiiiii
ellacan kolay gelsin..valla çok telaşlı yaa..ben bi pasta yapmıştım da nasıl yorulmuştum
kızlarr az önce arkdaslmla konustum şimdiii nerdeyse cocuk fikrinden vazgeçicemmm yada hemen arba aldırıcammmm:44:
hayırdır cnm ne dedi ki?
kızlarr az önce arkdaslmla konustum şimdiii nerdeyse cocuk fikrinden vazgeçicemmm yada hemen arba aldırıcammmm:44:
hayat cok monotonlaşır yoksaa...bnm oturduğum yer çok gıcık bi yer yaa ulaşım sıkıntısı var gezip tozmak cok zorr hele bebekle imkansızlaşır...arba almamız şart..eşimde diyemem ztn bebk istemiyorum diyee
hayat cok monotonlaşır yoksaa...bnm oturduğum yer çok gıcık bi yer yaa ulaşım sıkıntısı var gezip tozmak cok zorr hele bebekle imkansızlaşır...arba almamız şart..eşimde diyemem ztn bebk istemiyorum diyee
haksızda değil hanı daha yenı evlısın bence bır sure ertele bu fıkrı hamıleysen bırsey dıyemem ama degılsen bır hal caresını bulman daha ıyı ben bır uc sene surprız olmazsa ıstemıyorum cocuk ayrı sorumluluk ıyı dusunmek lazım
canim bence acele etmeyin biraz bekleyin bende benim esimle gecen bunun kavgasini yaptim
sizi bilemem ama bizim daha dunyalar kadar borcumuz var arabada almayi dusunuyo
kendi isyerini actigi icin hafta sonuda calisiyo hic zaman geciremedik dogruduzgun
ben iki sene dusunmuyorum sahsen
allah bilir tabi.
sende acele etme bence tatlim.
of kizlar ya beni biri sirkelesin allah askina ya koltuga yapistim kaldim
parmagimi kaldircak halim yok bugun cok halsiZim hicbisey yapasim yok
regl olmama yakin hep boyle oluyorum
çocuk istiyorumm...25 yaşındayım 3yaş olsa anca olurr fln borçlar çok şükür bu ay rahtlıcaz birazz..sorumluluğu da hazmettim ama şu anda ewe tıkıldım kaldım eşim yarın maça gidicek ya bennnn??? birde çocuk olunca offf morlm bozulduuu cnm sıkıldıııı kafam karıştıııı
vaaayy sivitcaaannn eşin için bi kıvılcım gerekiyomuş baksanakızlaaaar benim koca aşka geldiii
öğlen molasıydı bittiiiii
ellacan kolay gelsin..valla çok telaşlı yaa..ben bi pasta yapmıştım da nasıl yorulmuştum
hayırdır cnm noldu hasta mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?