Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Svit grme sendroma yaaa bn hic grmiorm cok nadirdir bak bugun bile değilim sadece midemden otuu yemek yiemiyrm o braz sikinti verio:)) annaaa sendemi paydusaka biliosn ben bile bilmiyrn :))vay bnm bosnakligima instagram ve whatsap yoksa bnde yokum :))eheheh saka bnm favebookum yok kapatali nerdeyse 1yil olck

tüh bi ortak noktada buluşamadık yahu

kız nena tabi her şeyin başı sağlık ama kilo da veririsin sen şimdi

bu arada çalışırken zor olmuyo mu bulantılar?nasıl yapıyorsun

tüh bi ortak noktada buluşamadık yahu

kız nena tabi her şeyin başı sağlık ama kilo da veririsin sen şimdi

bu arada çalışırken zor olmuyo mu bulantılar?nasıl yapıyorsun

Evet bulusamadk ortak noktamz yok hihhh kilo vercm gbi gorunuo bi kac kilo versem sikinti olmazda baya zayflarsam bebekte gucsuz olur ondan endise edyrm... calisrken ben cok zorlaniyrm birde caktiramiyrm ise yeni basladgmdan hep iyimisim gbi gozukmeye calsyrm biliylar hamile oldgmu ama gayt iyim sikibti yok dyrm halbuki okdara zor ki sadce bulantm var istifra edemyrm etsem rahatlicam ama yok butun gun bulanio her kokan seye oguruorum gunah ama napim her sey pis kokuo burnuma bugun yemek yiemdm bir badk ayran bide az bsy salata yedm 3-4tanede erik sabah ufak bi peynrli sandvch aksam da hc bsy yiemzsm yogurt yicem kalsiyum grsn vucuda ama korkutmayim seni herkes bnm gbi olmuo

Aman iyi olunda :)
Cantaya yavas yavas basla derim hic bitmiyor zaten bi su kaldi diye diye :))
Saka gb gecirdigimiz zamani dusununce..
Olumsuz seyleri dinleme,anlatilmasina izin verme

Allah kolaylik versin canim,insallah yakinda gecer sona kadat surmez..Kraker bulundur yyaninda
ilk 3 ay tamamen senin depolarindan besleniyor bebis kizce,endise edip kendini zorlayip daha kotu olma aman..

Whatsapp gercekten iyi olur :)) tabii yazilmayan zamanlarda olur ki..
Cok seviyorum oyunlari :)
Allah kimsenin sagligini,nesesini eksik etmesin

PRENSESS'in ilk is gunu iyi geciyordur,iyidir insallah..Merak ettim kizceyii..

Son düzenleme:
Plojom kraker cok yedm artk midem almio napcm bilmyrm

ne yalan söyliyim ben de ilk 3 ay bi kaç kilo versem fena olmaz..o yüzden -sonra çok pişman olucam ama-biraz mide bulantısı fena olmaz diyorum

sık dişini nenacık bikaç hafta sonra geçer

Siviticim valla pekte dert ediyormuş gibi diilim keza dertlensem az bi telaslanir kollari sivarim. Benim sipammm içerde bile kuduruyor kalirmi son gune bilemiyo
Plojocum valla ha diyip işlere baslamam lazim haklısınız. Odasi kurulsaydi iyice moda girerim diye bekliyorum ama işte. Kendimede daha bisicik almadm numunelik bir geceligim var o kadar

Son düzenleme:
ne yalan söyliyim ben de ilk 3 ay bi kaç kilo versem fena olmaz..o yüzden -sonra çok pişman olucam ama-biraz mide bulantısı fena olmaz diyorum

sık dişini nenacık bikaç hafta sonra geçer
Vala kili verme acisindan iyide bebek beslenemio o sikinti svitim dr verdgi bulanti ilacida kar etmedi agzmi burnumu tikayip geziorm valla zor oluo kuru bulabti

Bizim paşa hareketli desene
olsun ama bence söz dinler Kağanımız
Vala kili verme acisindan iyide bebek beslenemio o sikinti svitim dr verdgi bulanti ilacida kar etmedi agzmi burnumu tikayip geziorm valla zor oluo kuru bulabti
Plojo da dedi ya kuzum ben de öyle duymuştum bebek ilk 3 ay depodan yiyormuş..
geçen gün de yazmıştım benim bi arkadaşım 3 ayda 7 kilo verdi
şimdi 5 aylık falan hamile maşallahı var topladı biraz..o yüzden hiiç üzülme sen..

Nenacim midr bulantisina bir tavsiye ayva yemeyi dene bana cok iyi gelmişti. Ilac konusuna gelince o kiytirik mide bulantısı ilaclari daha beter etmişti beni. Ama en son doktorum sana hastanede taktigim serumun hapini vercm dedi Zofran diye minicik bi hap dünyaya yeni gelmiat gibi oldum doktoruna bi sor cok kotu oluyorsan eğer. Kilo vermeye gelincede ben 8 kg verdim iyiki vermişim tosuncuk olurmusum yoksa bebek beslenir takilma sen. Bide anneyi cok bulandiran bebek saglam tutunurmus. Doktorum soylemiatiy.

Ay damlavikolaya saol deneyim ayvayi bulablrsem bn henuz hic kilo blvermedim ama bu gdisle vericm madem zarari yok vereyim bari dr duzenli beslen cok kilo kaybetme dedi bana bnde ondan teraddut ettm

Nenacikk
Azcik psikolojikmis boyle seyler,genelde haazirliksiz yakalaninca olurmus :) Egitimde ebemiz anlatmisti,en az sikinti planli gebeliklerde oluyormus genelde..
Benim hicbiseyim yoktu biliyorsun az cok hic bulanti istifra yasamadim,cok sukurde tutundu birakmadi minisim :)
Sadece vucudun farkli biseye alisiyor oyle dusun..

Genellemek bos yani bununda tadini cikar bence yiyebildigin seyleri iste :))))

Ben dr a sordun psikolojkmdr die o da bulantmn normal oldgnu kiminn cok erken baslayip erken biterms bulantsi kimnnde bi kac ay snra baslayip sn aylara kadr devam ederms.. birde hassasiyetmnde normal oldgnu soyledi mumkun oldgnca yemek pisirme pisirilen ortamda durma dedi bol bol kraker ye dedi....yiebldgm syler sadece peynr ekmek bide bazen cnmcektgi seyler dun mesela z.yagli sarma cekti onu hapur hupur yedm hc midrm bulanmadi... gunune gore dgisio yiebldgm syler oyle iste

hoşgeldinn aramızaa..

planlamayan nena'dan cok güzel haber aldık...
svitt bnm için nisanda olucak demiştii ama sanrım nenayı hissetmiş...
amaya svitt ve ben istiyoruzzz inşallahh dualarımız kabul olurr..
major ve asen de düşünmeye başladı sanrım onlarda bizden öncee güzel haberi vericekler...
plojoo yakındaa anne olucak..

içim cok garip stresliyim ama geçen gün yeğenimin gözlerine bi baktımm o kdr huzurla doldu kii içimm, kokusu bile yetiyor rahatlamaya..:85:
ben küçükken ardaşlarla dağa yürüyüşe giderdik orda avazımız çıktığı kadar bağırırdık..rahatlardık..üni.deyken deniz kenarına çıkardım derin derin nefes alırdım rahatlardım...şimdi sadece ağlayınca ratlıcakmısım gibi hissediyorum ama ağlamak istemiyorum..mutluyum herşey yolundaa off:85::85:[/QUOTE]

bugün nasıl geçti anlamadım valla kızlar
bir bakmışım saat 5 olmuş. son dakikalara girmiş bulunuyoruz
kocacığımı özledim zaten

Kizlar oglusumun ilk olaeak alt acmasini ve battaniyesini yikadimmmm mia olduuuu mis koktuu.. bi yerdn basladim işte yasasinnnnn:)) hepinizi optuk..

bu gün de bittiii
yarın da cuma gibi bi salı

aaa benim de arkadaşlarımı düşündüğmde planlı hamiş kalanların bulantısı pek olmadı süpriz olanların çok bulandı...
acaba tesadüf mü
gerçi ben de kendimi dinleyince midem bi tuhaf
şu reglim gelse de yeni çalışmalara başlasak

Kizlar oglusumun ilk olaeak alt acmasini ve battaniyesini yikadimmmm mia olduuuu mis koktuu.. bi yerdn basladim işte yasasinnnnn:)) hepinizi optuk..

bence de yavaş yavaş başla canım..ağırlaşmadan zevkle yaparsın..
bi eksiğiniz kaldı mı?

veee gün biter sivit giderrrrr

Pek eksik yok gibi canim ablamdan ve annemden gelmeyenler var ama daha ablam Mayıs da yollarım dedi annemde haziranda gelirkn getirck odasi bi kurulsa cok heves yaptim :)

ölüyorummmm canlaarrrr
23 nisan hazırlıkları beni öldürüyoo
geçsede kurtulsaam
eveeet sivitoşuuum seminerin yoklamadan sonra bitmesi süper oldu yaa benim içinn

kuzumm size bişi olmadı yaa geçmiş olsunn:26: inşallah pahalı bişey değildir arabanın camı:26::26:

Kizlar instagrami olanlar hesaplarni bana ozelden yazabilrlermi :)
benim var nenoşşşş sen bana at eklim instagramdan senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…