- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.981
Günaydınnn herkezeee
Uyanıyorum saat 7:05
Uayanıyorum saat 7:05 meğer saat durmuşş...
Bizim için bayram tatili devm ediyor...çünkü kocacığım evdeee...
kk uygulamasından yazıyor...
Ahahaha hic gulesim yoktu alemsn saat durdu demek :) ama bak oglen olmus :) bnm kociste evde ben calsyrm adil mi smdi bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok özledim ki siziiiii
doğum günümü kutlayan herkeses çoook teşekkür ederimmm
iyiki varsınız kiiiii
geçmiş bayramınız da kutlu olsun..bayram gibi günleriniz olsun..
biz bayramın ilk günü sabah kahvaltıya kvlere gittik..sonraaa annemlere erdeke gittik...denize de girdik...çok güzeldi..
akşam 9 gibi geldik eve...yorgun ama mutluyum...hem yarın da çalışıcam sonra yine tatil kiii
AMAYAA geçmiş olsun kuzum..
görünmez kaza işte...şimdiii gelsin yumurtalarrr hayırlısı ile
MAJORR inşallah en yakın zamanda iş başvuruların olmulu sonuçlanır..
keşke bi tanıdık olsa o zaman şıpp oluverir...
dizin nasıl oldu?
KELEBEKK naptınız gezdiniz mi romantik romantik
EVKEDİSİİİ oh ne güzel sizin tatil devam ediyor...
ben de bitmeyen tatil istiyorumm:84:
Kuşadasına da az kaldı di mii?
Heyyyyyyooooo ben celdummmn tunaydunlarrt milletttttt dopdolu bissuru gun gecrdm h gelemedm sorryyy dunde bursadaydm baya bi yoruldumm kii sizler naslsnz majorum ayagma noldu gecmsler olsn kuzucum... amayaaa yine bir hastane macerasi atlatmsss ignesni donduucuda unutmsss kiyamam :)
çok özledim ki siziiiii
iyiki varsınız kiiiii
biz bayramın ilk günü sabah kahvaltıya kvlere gittik..sonraaa annemlere erdeke gittik...denize de girdik...çok güzeldi..
akşam 9 gibi geldik eve...yorgun ama mutluyum...hem yarın da çalışıcam sonra yine tatil kiii
dizin nasıl oldu?
Kuşadasına da az kaldı di mii .
ay sorma canim ne macera, burda kisa anlattim uzun uzadiya anlatsam aglarsin o derece fenaydi. Neyse ki igneyi bulduk bugun de yumurtalarimi topladilarHeyyyyyyooooo ben celdummmn tunaydunlarrt milletttttt dopdolu bissuru gun gecrdm h gelemedm sorryyy dunde bursadaydm baya bi yoruldumm kii sizler naslsnz majorum ayagma noldu gecmsler olsn kuzucum... amayaaa yine bir hastane macerasi atlatmsss ignesni donduucuda unutmsss kiyamam :)
Canimmmm sende dua etçok özledim ki siziiiii
iyiki varsınız kiiiii
dizin nasıl oldu?
Kuşadasına da az kaldı di mii?
Aybalalarım
Bizde ilk gun kv kahvaltiyla baslattik bayrami gezmeler derken bitirdik cook sicakti cok..Ramazanin gidisi ilk gunden belli oldu..
Malum ilk bayram Sezenisko harclik topladi hahahha ama oyle boyle degil benim kucukken ruyamda gordugum bi rakam
Esime diyorum ki kizima laf yok istedigi gb kaka yapabilirparasi var
Saka bir yana degisikti tabii onunla gezmek..
Uzakta olan gorumcemle ki zaten baska yok,ufak capli bi gerginlik oldu telefonda :)
Unuttunuz ablani diye baslayan benimde ben kimseye alinmiyorum kirilmiyorum kimsede alinsin kirilsin istemiyorum bundan sonra dememle son buldu hallettik tabii kii yine de kirici olduysam kusura bakma dedim..O da zaten ne olduda bu kiz bana boyle dedi demis kendi kendine bahsettim sonra biraz dogumdan beri 1 kez kapimizi acmayanlardan acip yorgun oldugumuz zamanlardada kirilanlardan :)
Gerci sizdr bilmiyorsunuz galiba ama ilk zamanlardi onu yazacak pek vaktim olmakis herhalde..Neyse ki altin kuralimiz 'takilmiyoruz' :))
Esim 3 gun izinliydi cok iyi geldi uzun sure birlikte olmak..Eylul tatilini bekliyoruz artik 4 gozle..
Herkes iyimis cok sevindiim
güya dizimde bir şey yokmuş yan bağları zorlamışım dizlik verdi.
ama haftaya kuzenimin nişanı var ve İzmir'e gitmem gerek bu dizle nasıl olacak bilmiyorum
kızlar bizim evlilik yıldönümümüz 10 ağustos kuzenin nişanı 9 ağustos ve İzmir'de
ben ilk evlilik yıldönümümüzde kocacımla olamayacağım ama bu haksızlık ya
nikah tarihimiz 3 ağustos olduğu için 3'ünde kutlayacağız ama ben öyle istemiyorum
ay sorma canim ne macera, burda kisa anlattim uzun uzadiya anlatsam aglarsin o derece fenaydi. Neyse ki igneyi bulduk bugun de yumurtalarimi topladilartam anlamiyla "yapim asamasinda"yiz artik sabah 9 da gittik, sekreter kuz nasi yaptiysa girisimde tanlisluk yapti ve bi saat bekledik duzeltilsin diye... Neden erken cagirdiklarini anladim dedim, hata yapacaklarindan o kafareminler ki... Esimin de cani skildi, surekli bi aksilik oluyo insallah sonu hayirli olur dedi. Bende (sadece son iki gidisimizde birlikte gittik digerlerine ben tek gitmek istedim,ozel sektorde surekli izin sorun olmasin diye) "ben yalniz gelirken guzel guzel gidip geliyodum, bu aksiliklerin hepsi senin yuzunden" diye takildim... Tabi kiii canimmm dedi ozellikle buzlukta igne unutmanda ki payim cok buyuk gule eglene girdim isleme. 6 tane yumurtam toplanmis iki tanesi bos gibiymis. Geri kalanlarin durumlari hakkinda yarin arayip bilgi vericekler... Dua edin hepsi dollensin, biri gobegimde can bulsun bana tutunsun insallah. Rabbim hayirli kilsin....
Canimmmm sende dua et
Plojo,evkedisi,cikolata,major... Hepinizi cok opuyorum......dualarinizi bekliyorummmmm
eylülün sekizinde başlayacaklar tatlımmmmKızlaaarrr öğretmenleeeeeeerrrr bşşi sorcm 1.sınıflar okula ne zmn başlıcak
kk uygulamasından yazıyor...
ay canım benimmmmmbu günn de bitttiii..
ama nöbetçiyim bitemiyor
neyseki kvlere gidiceğimiz için çıkış saatimi çok sallamıyorum
dün akşam 10da aradı eşim kvleri bursaya vardık diye kp gelicek misniz bize demiş o saaten sonra
e zaten ben işe gitmicem hamile de değilim...
oyyy oyy...neyse bu akşam gidiyoruz...
zaten mide yanmalarım da başladı..
daha erken ama...bebeğin saçı çıkarken yanar diye inanış var ya öyleyse rapunzel masal geliyoooor
ah plojom...herkes aransın sorulsun istiyor da...bi de karşı taraf ne alemde düşünen yok...
neyse içindekileri söylemişin birazcık da rahatlamışın...
ohh ne güzel eşinle kısa süreli tatil yapmışınız...
biz de bayramda 5 gün beraber olunca bu gün çok özledim kocişimiii
canım geçmiş olsun..
olsun 3ünde kutlayın kalpler bir olsun kiiiii
hem resmi olarak 3ü
nice yıllarınız olsun sağlık ve mutlulukla
canım hep dualarımdasın...
hatta bu gün bi arkadaşımla konuştuk ablasıı tam 10 yıll sonra 5.denemede ikiz bebiş dünyaya getirmiş..
ona dedim ki benim de bi arkadaşım 2.ye tedavi görüyor onun olucak inşallah bu sefer...
benim inancım sonsuzzz...sevmeye gelicez senin bebiş(leri)
Aybalalarım
Bizde ilk gun kv kahvaltiyla baslattik bayrami gezmeler derken bitirdik cook sicakti cok..Ramazanin gidisi ilk gunden belli oldu..
Malum ilk bayram Sezenisko harclik topladi hahahha ama oyle boyle degil benim kucukken ruyamda gordugum bi rakam
Esime diyorum ki kizima laf yok istedigi gb kaka yapabilirparasi var
Saka bir yana degisikti tabii onunla gezmek..
Uzakta olan gorumcemle ki zaten baska yok,ufak capli bi gerginlik oldu telefonda :)
Unuttunuz ablani diye baslayan benimde ben kimseye alinmiyorum kirilmiyorum kimsede alinsin kirilsin istemiyorum bundan sonra dememle son buldu hallettik tabii kii yine de kirici olduysam kusura bakma dedim..O da zaten ne olduda bu kiz bana boyle dedi demis kendi kendine bahsettim sonra biraz dogumdan beri 1 kez kapimizi acmayanlardan acip yorgun oldugumuz zamanlardada kirilanlardan :)
Gerci sizdr bilmiyorsunuz galiba ama ilk zamanlardi onu yazacak pek vaktim olmakis herhalde..Neyse ki altin kuralimiz 'takilmiyoruz' :))
Esim 3 gun izinliydi cok iyi geldi uzun sure birlikte olmak..Eylul tatilini bekliyoruz artik 4 gozle..
Herkes iyimis cok sevindiim
majorcan çok geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine.....güya dizimde bir şey yokmuş yan bağları zorlamışım dizlik verdi.
ama haftaya kuzenimin nişanı var ve İzmir'e gitmem gerek bu dizle nasıl olacak bilmiyorum
kızlar bizim evlilik yıldönümümüz 10 ağustos kuzenin nişanı 9 ağustos ve İzmir'de
nikah tarihimiz 3 ağustos olduğu için 3'ünde kutlayacağız ama ben öyle istemiyorum
tatiliniz daha dolu ve daha da güzel geçsin asoşummmmmmCaniskolarimmmm
Gecmis bayraminiz mubarek olsunkii cok hizli ve dolu bi bayram oldu yazamadim sizee
1. Gun biZim orayi gezdik 2.gun ankaraya gectikk ve pazara kadar burdayiz pazar gunu tatil baslasiiinnn
Tek tek alinyilayamadim aksam , hepiciginoze yazcaam uzun uzun
Buarada ev kedisi tatlis eylulun 7si gibi aciliyo yani digerlerinden bi hafta oncee
1leri okutucam bu sene bende
Sagol tatlisimmm gececek inaallah hayirlisiyla ulasirsaktatiliniz daha dolu ve daha da güzel geçsin asoşummmmmm8 inde buluşcan yeni çocuklarınlaaaa
Kızlar ne güzel spora yazılmistim evden kaçmak için ama gidemiyorum ya
Sizi seviuorum be yaaaa
Bideee atlas var minnos canim sen ne yaptinn
Bideee amayaanin teyzesinin kuzusu varrr
güya dizimde bir şey yokmuş yan bağları zorlamışım dizlik verdi.
ay sorma canim ne macera, burda kisa anlattim uzun uzadiya anlatsam aglarsin o derece fenaydi. Neyse ki igneyi bulduk bugun de yumurtalarimi topladilartam anlamiyla "yapim asamasinda"yiz artik sabah 9 da gittik, sekreter kuz nasi yaptiysa girisimde tanlisluk yapti ve bi saat bekledik duzeltilsin diye... Neden erken cagirdiklarini anladim dedim, hata yapacaklarindan o kafareminler ki... Esimin de cani skildi, surekli bi aksilik oluyo insallah sonu hayirli olur dedi. Bende (sadece son iki gidisimizde birlikte gittik digerlerine ben tek gitmek istedim,ozel sektorde surekli izin sorun olmasin diye) "ben yalniz gelirken guzel guzel gidip geliyodum, bu aksiliklerin hepsi senin yuzunden" diye takildim... Tabi kiii canimmm dedi ozellikle buzlukta igne unutmanda ki payim cok buyuk gule eglene girdim isleme. 6 tane yumurtam toplanmis iki tanesi bos gibiymis. Geri kalanlarin durumlari hakkinda yarin arayip bilgi vericekler... Dua edin hepsi dollensin, biri gobegimde can bulsun bana tutunsun insallah. Rabbim hayirli kilsin....
Canimmmm sende dua et
Plojo,evkedisi,cikolata,major... Hepinizi cok opuyorum......dualarinizi bekliyorummmmm
bu günn de bitttiii..
ama nöbetçiyim bitemiyor
neyseki kvlere gidiceğimiz için çıkış saatimi çok sallamıyorum
dün akşam 10da aradı eşim kvleri bursaya vardık diye kp gelicek misniz bize demiş o saaten sonra
e zaten ben işe gitmicem hamile de değilim...
oyyy oyy...neyse bu akşam gidiyoruz...
zaten mide yanmalarım da başladı..
daha erken ama...bebeğin saçı çıkarken yanar diye inanış var ya öyleyse rapunzel masal geliyoooor
ah plojom...herkes aransın sorulsun istiyor da...bi de karşı taraf ne alemde düşünen yok...
neyse içindekileri söylemişin birazcık da rahatlamışın...
ohh ne güzel eşinle kısa süreli tatil yapmışınız...
biz de bayramda 5 gün beraber olunca bu gün çok özledim kocişimiii
canım geçmiş olsun..
olsun 3ünde kutlayın kalpler bir olsun kiiiii
hem resmi olarak 3ü
nice yıllarınız olsun sağlık ve mutlulukla
canım hep dualarımdasın...
hatta bu gün bi arkadaşımla konuştuk ablasıı tam 10 yıll sonra 5.denemede ikiz bebiş dünyaya getirmiş..
ona dedim ki benim de bi arkadaşım 2.ye tedavi görüyor onun olucak inşallah bu sefer...
benim inancım sonsuzzz...sevmeye gelicez senin bebiş(leri)
parası kadar sıçcak demek sezoş..... ya biterse paraaaa
canım tatilinizin güzel geçmesine sevindim, eylülde daha güzel geçer inşallahhhhh
majorcan çok geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine.....
evlilik yıldönümü olayına da fazla takılma bence de 3ünde kutla; resmen 3ünde sen onun karısı oldun mu oldun????"devletin resmi dili yazıdır" bize öğretilen ilk kural!!! yani belgende kaç yazarsa odur... senin evlilik yıldönümünde 3üüüüüüüü
Kızlar ne güzel spora yazılmistim evden kaçmak için ama gidemiyorum ya
ay pek merak ettim sezoşun hasılatınıııııTmm iste dugun 9 donum 10 :) ertesi sabah erkenden cikin oradan yerimizi ayirtmistik diye..
Dualarimdasin ki heep
Merakla giriyorum buara daha cok..
Insallah minik tutunacak annesine inaniyorum
Benim hic yanmamisti midem ya saci hic olmayacak saniyordum ama onler seyrek olsada masallah bekledigimden cok :)
Hic takilmadim gercekten artik hersey o kadar bos geliyor ki..Saglikli olalim benim evimin huzuru bana yeter kimsenin gonlunu hos tutamam :) istedigime gider istedigimi ararim sadece..
Sorma ya insan hemen alisiyor birlikte uzun uzun zaman gecirmeye..Agustos ne uzun geliyor simdi..
O bizden zengin
Aman sicsinda o
Kir dizini otur evde
Gb oldu senin ki
Sabah sabah niye sacmaladim acaba
Kizce gitsene yahu o ayaga yuklenmezsin,yavas hareketlerde iyi gelir zaten..
Sagol tatlisimmm gececek inaallah hayirlisiyla ulasirsak
Eveett yeni cocuklarim bakalim nasil olacaklaarrr biraz beni zorlayacaklari kesin gercide
Bu arada minnos igneni olmussunn insallah sifa olur onlar sana canomm.. allah sana hayirli bi evlat nasip estsinn ve saglikli insallah ben bu sefer olacagina cidden inaniyorumm
Canimm dizlerin yuzunden mii:44: gecmis olsun tatlisimmm
Bu aradaaaa
Sivitoos bayrami erdekte annesinin kucagindaaa
Prensesss eskisehirde kocasinim kolundaa
Plojoo evde kocasiyla asklarini tazeleyerekk
Major agrilariyla
Nenosss kocasiyla debiz kenarindaa
Damlacikolata istanbulda bebisuylee
Amayaa da yapimasamasindaki bebisine kavusmak icin gecirdiii ne guzeeell (major haricc o da toparlanir insallah biran once) ALLAH MUTLULUGUMUZU DAIM ETSINN MINNOSLAAAARRR
Unuttuklarim kizmasinkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?