yENİ GELİNLERİN GEBELİKLE İMTİHANI

Kızlar daha 2,5 aylık evliyim ve eşim bebek istiyor ne yapacağım bilmiyorum. deli gibi sorular bir yol bulmalıyız hep birlikte :sus:

O yolu kocanla birlikte bulman gerek.

Ben yeni evlilerin ilk sene bebek yapmasi taraftari degilim. Cunku insanin huyu tuyu nisanlilikta flortte anlasilmiyor. Evlilikte anlasiliyor.
Ayni evde anlasip anlasamayacagini gorebilmek icin, uyumlu cift olup olmadiginizi anlamak icin 2 yil bebeksiz.
Tabi bu yasada bakar. Gencsen bu iki yil dahada cikabilir.

Sizin karariniz ama bence bekle cok yenisin ben o hatayi yaptim cok yiprandim 5.ayimda hamile kaldim zor bir surecti inan daha evlilige eşime ailesine alışmadan hormonlarımla mucadeleye girdim bu surectede kırdim kırıldım beslenemedim uzuldum agladim hep :( sen yada baskasi bunlari yasayacak demiyorum ama herseye her duruma hazirlikli olmalisin

aynisini bende yasiyorum daha dun 3 ayimiz doldu ama kocam surekli napti bebek tutunmadimi . surekli cocuk cocuk anasida torunn ki kardesi hala olcammm cok moralim bozuluyo

esim bole istekli olunca kendimden suphe duyuyom niye tutmuyo diye

Evlilik farkli gercekten ben esimle 6 yil ciktim sonra evlendik ve ilk evlilik zamanlari insan bazi seylere alinganlik yapabiliyor yeni huylarini ogrenebiliyor su an 2 yil oldu evleneli cok mutluyuz gerci tanisttigimdam beri mutluyum cok sukur ciddi problemlerimiz olmadi simdi bebek dusunuyoruz hatta bikac aydir olmuyor istememize ragmen yani lafin kisasi ilk yil bence cok erken evlilige alismak lazim oncelikle. Allah herkesin yuvasina huzur versin bebis versin isteyenlere :KK15::KK3::KK68:

esim 28 ben 26 yasinda artik yastan dolayi da bende istiyorum ama iste bole surekli hadi hadi denilince insan cildiriyo daha 3 ay olmus cunku

Merhabalar ben de 8aylik evliyim.etrafimdaki insanlarin hamile misin,niyr yapmiyorsun sorularindan bunalmış biriyim.6 yillik birlikteligin sonunda evlendim. Biraz evliligimin tadini cikarmak istiyorum.bir de malum borçlarimizin bitmesini bekliyorum.sevgiliyken hersey guzel rahat ama evlenince esinin farkli yönlerini goruyorsun.evine esine adapte olmaya calisiyorsun.aslinda zorlu bir surec.benim dusuncem evlilik oturmadan bebek icin acele edilmemeli. rabbim isteyen herkese ve bana da nasib eder insallah.:KK16:

bende 7 aylik evliyim 4+6günlük hamileyim daha çok yeni :anneadayı: bizde 4 yıldır sevgiliydik evlendikten sonra cok farkli davranis yada huylarini görmedim melek gibidir eşim gercekten :) ama herkes ilk gunden beri istedigimizi biliyodu ve bana sürekli telefon aciyolardi var mi var. Mi insani strese sokuyolar :) ama bu ay hic düşünmedm aklmdan cikardm ve hamile kaldm :) allahm herkesin gönlüne gore versn en hayırlı zamanda insllah:KK46:

bu ay bende dusunmedim ama adet yaklasinca insan ne bilim . bi garip oluyo . hayirli olsun cnm. sukur esimden bazen haric mutluyuzda bu arada lise askimdi. belirtilerin nelerdi bu arada

Benimde lise aşkımdı ilk görüşte tutuldm ona:) canm belirtilerim yumurtlama doneminden sonra adetime bi kac gun kala kasıklarmda sancilar oldu buydu bide az bise yorgunluk :) daha yeni yeni simdi göğüslerim hassaslasiyo mide bulantisi falan hic bise yok şükür

Bizde yeni evliyiz çok şükür bebişimiz olacak, daha olmadan bile daha başka hissettiriyor insana sevgili olmaktan çıkıp aile yapıyor sanki insanı. Tabi bizim geçmişimizdede çok iç içe olduğumuzdan 'neredeyse aynı evde yaşıyorduk ben bi yatmaya gidiyordum eve' evliliğe alışmak zor olmadı. Kendini hazır hissetmeden yapma diren

Biz de 8 aylik evliyiz ve esim evlenmeden once cok istiyordu. Kendisi 33 ben 26 ve bende evlenmeden once bile kendisine, once izine gidelim gelelim 7.ci veya 8.ci ayda sonra artik yapariz diyordum. Izinden once ben de istemeye basladim bu sefer esim evliligin yeniliklerinden dolayi ipe aldi. Neyse artik 7.ci itibariyle bizde calismalara basladik ve bu ay bebisimiz tutunamadi. Fakat hayirlisi insallah onumuzdeki ay olur.

Ve gercekten de kayinvalide felan cok sıkıyor. Ben kendilerini cok severim ama bi gun beni kenara alip? Sakin hap felan icme bebek yapin oldumu diye tembihledi. Ne diyecegimi sasirmistim resmen.

gamze0603 durumumu yazdin resmen bende deli gibi asiktim lise bitti 8 yil sonra babamin taziyesinde tekrar karsilastik 8 ay flort sonunda nisan nişan dan sonra beraber is actik aynen yatmadan yatmaya rve gidiyodum bu yuzden evlilik zor gelmedi bide bebis olsa diyoruz ikimiz cunku bende senin gibi dusunuyorjm sevgili gibiyiz halen bizde aile oluruz insallah valla bendede kasik agrisi var ama hatta test yapsammi diyom ama iste

hemde daha once yadamadim bi gecen ayda yasadim bole bu yasima kadar gecen ay dollendide tutunsmadi inşallah bu ay supriz yspar

Back
X