Kızlar acil nişanım geldi

dunyamsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
521
146
53
24
Evet gerçek nişan kanlıymış 🤣🤣 nişanım geldi çok mutluyum sonunda doğurcam şimdi asıl soruya gelelim kaynanam kalk gidek diyor ama ben evde sancı çekmek istiyorum nisandan ne kadar süre sonra doğurdunuz? Ben ilk gebeliğimde 2 cmde nişanım gelmişti

Evet gerçek nişan kanlıymış 🤣🤣 nişanım geldi çok mutluyum sonunda doğurcam şimdi asıl soruya gelelim kaynanam kalk gidek diyor ama ben evde sancı çekmek istiyorum nisandan ne kadar süre sonra doğurdunuz? Ben ilk gebeliğimde 2 cmde nişanım gelmişti
E senin ikinci çocuğun belki pat diye açılma. Olur bilinmez ki. Ne zaman kontrole gittin en son? 5 saat sonra doğuran da vardır 24 saat sonra da millete göre genellenip durulur mu? Bence riske atma. Kontrol etsin bebeğin sağlığını

görümcem nişandan ya üç ya dört gün sonra doğurmuştu. Allah doğumunu kolaylaştırsın canım sağlıkla gelsin bebiş

Nisan geldikten sonrası üç vakte kadar hesabı oluyor artık, canı ne zaman isterse gelir, 3saat olur 3gun olur, takip et ağrıni sancıni, rabbim kolaylık versin 😊

Doktora gidin hemen ne olur ne olmaz evde beklemeyin..

Suyu beklesem olmaz mı herkes telaş yaptı evde utandım yeminle kaynanam ambulans ariyim diyor 🤣
Ay yok beklemeyin bi gidin bence nolur nolmaz.. Sağlıklı bir sekilde kucağınıza alın inşallah🙏🌸

Kızlar doktora gittim muayene sonrası tahrişlikten kan gelmiş zarar görmüş dedi nişan değil dedi ama baya bi kan geldi hem sümüklü hem normal

Back
X