- 28 Ağustos 2022
- 536
- 150
- 53
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E senin ikinci çocuğun belki pat diye açılma. Olur bilinmez ki. Ne zaman kontrole gittin en son? 5 saat sonra doğuran da vardır 24 saat sonra da millete göre genellenip durulur mu? Bence riske atma. Kontrol etsin bebeğin sağlığınıEvet gerçek nişan kanlıymışnişanım geldi çok mutluyum sonunda doğurcam şimdi asıl soruya gelelim kaynanam kalk gidek diyor ama ben evde sancı çekmek istiyorum nisandan ne kadar süre sonra doğurdunuz? Ben ilk gebeliğimde 2 cmde nişanım gelmişti
görümcem nişandan ya üç ya dört gün sonra doğurmuştu. Allah doğumunu kolaylaştırsın canım sağlıkla gelsin bebişEvet gerçek nişan kanlıymışnişanım geldi çok mutluyum sonunda doğurcam şimdi asıl soruya gelelim kaynanam kalk gidek diyor ama ben evde sancı çekmek istiyorum nisandan ne kadar süre sonra doğurdunuz? Ben ilk gebeliğimde 2 cmde nişanım gelmişti
Sağlıkla gelsin inşallah. Doğumun kolay olsun inşallah..görümcem nişandan ya üç ya dört gün sonra doğurmuştu. Allah doğumunu kolaylaştırsın canım sağlıkla gelsin bebiş
İlki suni idi korkudan gitmiyorum tekrar suni verirler diye 3 gün suni yedim çünkü cehennem azabı gibiydiAy bekleme git
Suyu beklesem olmaz mı herkes telaş yaptı evde utandım yeminle kaynanam ambulans ariyim diyorDoktora gidin hemen ne olur ne olmaz evde beklemeyin..
Ay yok beklemeyin bi gidin bence nolur nolmaz.. Sağlıklı bir sekilde kucağınıza alın inşallahSuyu beklesem olmaz mı herkes telaş yaptı evde utandım yeminle kaynanam ambulans ariyim diyor![]()
Tamam gidicem teşekkür ederimAy yok beklemeyin bi gidin bence nolur nolmaz.. Sağlıklı bir sekilde kucağınıza alın inşallah![]()