- 10 Ağustos 2016
- 121
- 36
- 13
- 31
senin ne vardı neden agrın oldubebistendir insallah bence doktora git hemen gecen ay cok agri cekmistim bende gitmedigime pismanim sende pisman olma git baksinlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin ne vardı neden agrın oldubebistendir insallah bence doktora git hemen gecen ay cok agri cekmistim bende gitmedigime pismanim sende pisman olma git baksinlar
ben dollenme agrisi cektim cnm ama tutunamadi doktorada gitmedik agridigi anda keşke gitseydim diyom simdisenin ne vardı neden agrın oldu
geçmiş olsun allah yenisine saglık versin insallah sag saglim kucagına alırsın. bilemiyorsun ki amaben dollenme agrisi cektim cnm ama tutunamadi doktorada gitmedik agridigi anda keşke gitseydim diyom simdi
geçmiş olsun allah yenisine saglık versin insallah sag saglim kucagına alırsın. bilemiyorsun ki ama
bu aksam iş cıkısı gidicem kan vermeyesen yinede git cnm . amin inşaallah bu ay tutunur yine basladi kasik agrim cunku
bu aksam iş cıkısı gidicem kan vermeye
ozelde yapabilirsen yap cnm bi saatte donuc cikiyo. insssaallah bebistir
insan kuvaldızı once kendine batırmalı..kendine bakmadan yorum yapıyorlar sinir oluyormBen daha 2 aylık gelinken yengem anneme demezmi aynı anda evlenen kişiler hep hamile resmen sövdüm yane kadına bi kendi kızlarıda baya yaşı olduğu halde yıllardır hamile kalamamışlar gelde sinirlenme..![]()
Merhaba canm hosgeldin :) sana tavsiyem aklindan çıkart düşünme ben düşünmedigm zaman hamile kaldm 4+6 günlük hamileym allahm isteyenlere nasip etsin insllah :) ben haliyle yorgunumyarn doktora gidecegm iyi geceler kizlar hepinize![]()
çok ta iyi yapmışsın dök içini bizlereMerhaba canlar,
bende 3 yil evliyim. Daha evlenir evlenmez önüme gelen bebek yokmu diye sorardi yok sonra olmaz yok hap alma yok bilmem ney. Oysa ben bir yil hap kullandim cokta memnundum haptan. Cok sinir bozucular :) ben 1 yil kesinlikle beklemek istedim zten öylede oldu. Bebek icin esimle karar verdikten sonra denemelere basladik. Tabi ilk iki ay tik yok hemen morelim bozuluyodu aklima o sonra olmaz diyen cadilar aklima geldi onlarin diline düsücem diye. Sonraki ay hamile oldugumu ögrendim ve cok sevindik hemen herkese söyledik. Hayal kirikligina ugradik cünkü bebegim 10. haftasinda karnimda öldü.
Ay bide herkese demistik ariyan ariyana bazilari cok salakca konustular zaten morelim bozuk. Sadicim bana sen ne yaptinda öyle oldu diye dedi. Ay cinlerim tepeme geldi agzima geleni saydim. Esimle bekledik tekrar 1 sene sonra tekrar denedik yine 3 ay sonra oldu ve bu sefer hic kimseye bisey söylemedik ve tekrar karnimda öldü suan yine beklemedeyiz.
Yani kizlar bencede biraz bekleiyn sonra deneyin esinizle iyice kaynasin bende esimle 3 yil konustum. Ama ayni evde yasamak daha baska. Ve bir arkadasin dedigi gibi kararinizi kimseyle paylasmayin eger benim gibi cok cahil insanlsr etrafinizda varsa cok cekersiniz. Laf eksik olmaz artik agzimi aciyorum ve diyorum esimle iliskim seni ne ilgilendirir diye kayinvalidemde hic sormaz artik daha. Biz yetiskin insanlariz kimseye sizin kari koca iliskinize mudahale etmesine izin vermeyin. Esime sana baska kari bulalim deseler bile sasmam cocuk olmuyor diye
Kizlar hakkinizi helal edin cok yazdim ama icimi döktüm cok rahatladim Allah hepinizden razi olsun![]()
Döllenme ağrısı nasil oluyor gerçi zaman geçmiş ama insallah gorursun sanki bende benzerini yaşıyorum gibi ama bilmiyorumben dollenme agrisi cektim cnm ama tutunamadi doktorada gitmedik agridigi anda keşke gitseydim diyom simdi
Döllenme ağrısı nasil oluyor gerçi zaman geçmiş ama insallah gorursun sanki bende benzerini yaşıyorum gibi ama bilmiyorum