Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

Rahatsız etmeye başladıklarında çok ararsın bugünleri. Ahh ah kıymetini bileceğin durumu dert sanıyorsun konu sahibi.

Evin düzeninden bahsediyorlardir bekarliktan evliliğe geçince farklı olur insanlar bunu demek için söylerler genelde. Ama siz durumu yaşadığınız için saniyorsunuzki ona istinaden söylüyorlar. Biz yerleştik ya düzen oturdu gibi bir şey söylemeyi deneseniz en azından alginiz değişir

İnsanlar sevismenizden degil, evinizi duzeninizi kurmak icin zaman verilmesi gerektiginden sozediyor olabilir mi?
Yani.
Yeni evlisiniz.
Basbasa kalip evinizin tadini cikarmanizi evinizin duzenini oturtmanizi birbirinize ve yeni evinize alismaniz icin size zaman verdiklerini kastetmisler bence de

Ben olsam boyle dusunurum

Ama onlar farkli seyleri ima etseler de bence uzerinde durmaya degecek birsey degil bu

Ben de bi akrabama bunu soyluyorum...yeni evlendi de...ama ima yapmak icin degil...yeni evli oldugu icin duzenini oturtmaya calisiodur diye pek aramiorum onu zirt pirt...art niyet yoktur belki...

Benim esim de yeni evli arkadaşına gidecekti ben engel oldum. Yok onlar yeni evli rahatsiz etmeyelim dedim. Ama amacım evin düzeni oturmadan bir de misafirle uğraşmasınlar. Cicim aylarını başbaşa geçirsinler, misafir icin temizlik yemek işlerine girmesinler. Ilk zamanlar farkli oluyor bence flört zamanları gibi. Biz hic başbaşa kalmadık o yuzden sinir olurum yeni evli çiftin evini işgal edenlere. Dusunce sadece sevişmek degil yani. Bu arada biz üç evinden gece saat 10 da kalkarsak aaa erken gitmeyin diyorlardı. E bir yatmadigimiz kaliyordu. Eve gidince ikimiz de erken is oldugu icin uykumuz gelip yatiyorduk.Dusun bir de bu versiyonlar var.

Yakından tanıdığınız insanların size neyi ima ettiğini kolaylıkla anlayabiliyorsunuz :) ve yeni evliler rahatsız edilmez diye bir düşünce var çevremdekilerde. Bu düşünceye sahip olduklarını bildiğim için ne dediklerini anlıyorum :)
Öyleyse niye dert edindin?
Evlenmeden önce biliyordun zaten o insanların böyle diyeceklerini.

Yok artık ya edepsiz
45 yaşında muhtemelen seks hayatı renksiz olan kadınların esprisi olur işte “biz de o yollardan geçtik, biz de seviştik, sevişmeyi de iyi biliriz, sen daha yenisin” edalarıyla, şaka yapıp eğlendirmeyi düşünmek.
50 yaş üstü altın günü tek makarası bel altı fıkra anlatıp gülmektir. Ki çoğunluğunun seksten anladığı Doğum yapar pozisyonda uzanıp, gözü açık göçüp giden kadın taklidi yapmaktır.

Keşke herkes kartını açık oynasa, hayatın zorunluluğu olduğunu fark etse sevişmenin, esprisini bile yapmaya tenezzül etmese

Maalesef

Watchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)

Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)

En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.

Bu gibi cümleleri 3 aydır her arayandan duyuyorum.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz:skandal:

Yeni evliyiz diye 7/24 sevisiyoruz mu zannediyor bu insanlar :olamaz:

3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı :KK57:
Hahaha kendi ilk evlendigim zamanlar geldi aklıma. Düğünden bir kaç gün sonra msn vardı o zamanlar(vay beee) online olunca bizim işyerinde üst kattan bir zat kosa kosa bizim ofise gelir cikom online oldu arayabilirsiniz :)))) yemek saati sıra ile herkes telefonu alır benle konuşmak için. Yani arkadaşlar yıllık izne çıkıp10 gün işe gelmemişliğim var benim ne bu heyecan.

Serviste uykuluyum pis pis siritmalar. Düğünde sacima yapılan işlemden saçım yıprandı kısa kestirdim pis pis sırıtmalar. Is yeri mahalle akraba vs ortamda senden sonra evlenecek ilk kişiye kadar böyle devam ediyor bu :)

Back
X