- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Sen gerçeği biliyorsun zaten boşversene canım ya. Eskilerle uğraşmaktan önümüze bakamiyoruz
İlk once senin agzindan laf alip ona gore yalan siralayacak o yuzden ilk once sen soyle diye diretmis
Boşverin gitsin ne gerek var böyle şeylere.
Siz ayrılmışsınız zaten, o yoluna siz yolunuza.
Yok yere kendinize problemler yaratmayın bence.
Pfff yine mi? Yahu bırak artık şu adamı kendine yazık ediyorsun. Çocuk gibisiniz.
Bence yalan yalani dogurur. Ugrasmayin gitsin. Soylemezsen kiza soylerim diyede tehdit etmeyjn. Cidden soyleyin gitsin herkes gorsun ne mal oldugunu.Bilmiyorum, sorun o benimki şüphe.. bahane üretmem lazim
eger mesaj atiyorsa herseyi biliyorum bana kendin dogrulari anlatmayana kadar benimle muhattap olma de dokulur zatenEvet, bende bunu düşünüyorum. Ne yapmam lazım .uyanık olmalıyım.
Mesajlama görmedim instagramaeger mesaj atiyorsa herseyi biliyorum bana kendin dogrulari anlatmayana kadar benimle muhattap olma de dokulur zaten
Bilmiyorum.tam.olarak instagramda yazışmaları görmedim sadece takipİyide sen soylediginde gercegi soyleyecegi ne malum. Ben olsam o kiza anlatirdim benle mutlu olamayan basiasiylada mutlu olmasin
sana mesaj atmiyor mu eski sevgilin onu soyluyorumMesajlama görmedim instagrama
Yahu ne fark eder? Başka biri olmasa bile adamın sana yaptıkları yetmiyor mu soğumana?Ben sadece gerçeğini öğrenmek istiyorum. Eğer düşündüğüm gibiyse rahat olucam ve benim için zor olmucak şimdi supheliyim
Ben olsam zaman kaybetmeden kıza yazarım eğer aralarında birşey varsa onlarda tartıssin hatta ayrilsin isterim konuşmaları felan flhepsinj gönderir onun kıza açıklama yapmasına fırsat vermem
Tipik aldatan erkek
Yahu ne fark eder? Başka biri olmasa bile adamın sana yaptıkları yetmiyor mu soğumana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?