Onu başkasıyla görmeye dayanamam . mesele de bu zaten bende bitmemiş. Bitmiyor. Başkasının onu sevdiğini bilmek ne kadar acıAyrılmışsınız, ilişkiniz bitmiş. Şöyleydi böyleydi şuydu buydu ne gerek var. Önüne bak.
Diksiyon kursunda tanıştıkları bir kızdı. Aynı şehirde yaşıyorlarAlakasız olacak ama bende Kırım Türküyüm köken olarak .Birbirlerini nasıl bulmuşlar facedeki gruplardan falan mı ?
Çabucak iyileşmek istiyorsan eski sevgilini sosyal medyadan takip etmeyi bırak. Ayrıca erkekler genelde inşallah seni mutlu edecek birini bulursun tarzı konuşuyorsa seni çooktaan gözden çıkartmış demektir.
Salla boşver sağlam ayakkabı değilmiş işte, gitsin başkasının ayağını vursun.
Sevdiceğim dönmez mi ya.Sen de yenisini bul.
Kabul edicek misin yani?Sevdiceğim dönmez mi ya.
İlk zamanlar bu düşüncedeydim. Çok da rahattım aslında. Git gide koydu bu ayrılık bana . geri dönüşü olmaz mı?kendine deger ver cnm senı ıstemeyenı sen hıc ısteme
Kabul edicek misin yani?
Eski konularımı da biliyorsun sanırım. Tanıdık geldi profilin canım. Dönüşü olmaz mı ki?ya kendını kapatma dısarı cık gez o zmn hersey daha guzel olckn dye dusun ıyı dusun ıyı olsn
Eski konularımı da biliyorsun sanırım. Tanıdık geldi profilin canım. Dönüşü olmaz mı ki?ya kendını kapatma dısarı cık gez o zmn hersey daha guzel olckn dye dusun ıyı dusun ıyı olsn
Eski konularımı da biliyorsun sanırım. Tanıdık geldi profilin canım. Dönüşü olmaz mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?