Yeni gelişmeler :(

dmr1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
457
95
13
34
Merhaba kızlar;
Bilen biliyordur belki daha önce çok konu açtım. Eski sevgilimmm, hala unutamadığım.. 3ay oldu ayrılalı. Ben hatasını anlayıp dönmesini beklerken o facesini dondurdu. Ben dondurdu sanıyordum. Dün gördüm ki yeni face açmış. Diğerini kapatma sebebi muhtemelen fotolarının altında begenmelerim vs vardı. Bu sebepten kapattı sanırım.
Yeni facesinin arkadaş listesi açık. 2tane tanımadığım kız biraz hafızamı zorladım ve o kızların diksiyon kursu bitiminde yemeğe gidicem diye benimle inatlaştıgı kızlar olduğunu hatırladım. Yeni face açıp daha lise arkadaşlarını bile eklemeden o kızları arayıp bulması eklemesi ilginç. Kızlardan biri de profil resmini beğenmiş. Beğenen kız kırım tatarı, sevgilimde kırım tatarıydı.
Sanırım o kız için bu acılara terk edildim.
Kızlar çok acı cekiyorum. Yalnızım. Ağlamak istiyorum olmuyor. Annem görünce üzülüyor. Ayrılmadan önceki sallantılı dönemde beni kaybediceksin bu davranıslarınla demişti. Sanırım o kıza tutunduğu için benim dallarımı böyle kırdı. Çok mutsuzum. Kimsem yoktu burada sizlerle dertlesmek istedim.

Benimle çıkmadan önce de face hesapları kapatmış. Sevgililerinden ayrılınca yeni face hesapları açıyor demek ki. Oysa bana da ilk defa sevgiyi sende hissettim demişti. Böyle kandırıyor demek ki herkesi.
İlişki durumu yap demiştim ayrılmadan önce herkese acık yap demiştim. Kavgalar etmişti benimle. Yeni face açıp öyle yapıyım demişti. Şüpheli hareketleri vardı. Kavga ederek yaptırmıştım. Çok sürmedi ayrıldık zaten. Hepsi o kız içinmş. Napıcam şimdi ben.
Ayrılırken benden iyisini bulursun inşallah demişti. Bir erkek bunu neden söyler. Çok acı cekiyorum

Ayrilmissiniz bitmis
Desmeye nerek var?
Ne mana?
Uzme kendini, arkadaslarinla vakit gecir.
Kiz kiza takilin
Hayatinda ilk tanidigin adam bu adam degil, son da olmayacak

Acı çektiğine değecek birisi olsa da çeksen bari acı... Önceki konunda bahsettiğin tip galiba, ya öyle sığ kafalı biri için kendini yıprattığına kızacaksın, vakit kaybıymış diyeceksin bir zaman gelecek.

Çocuğu stalklayarak kendine eziyet etmeyi bıraksan, belki daha kolay atlatırsın şu süreci, gözden ırak gönülden ırak misali görme bakma ilgilenme düşünme bir süre. Git alış-veriş mi yaparsın, saçlarınla mı oynarsın, caddelerce yürür koşar mısın, şiirler mi yazarsın ne yaparsan yap ama dönüp dönüp bakma.

Ayrılmışsınız, ilişkiniz bitmiş. Şöyleydi böyleydi şuydu buydu ne gerek var. Önüne bak.

Çabucak iyileşmek istiyorsan eski sevgilini sosyal medyadan takip etmeyi bırak. Ayrıca erkekler genelde inşallah seni mutlu edecek birini bulursun tarzı konuşuyorsa seni çooktaan gözden çıkartmış demektir.

Salla boşver sağlam ayakkabı değilmiş işte, gitsin başkasının ayağını vursun.

Alakasız olacak ama bende Kırım Türküyüm köken olarak .Birbirlerini nasıl bulmuşlar facedeki gruplardan falan mı ?

Ayrılmışsınız, ilişkiniz bitmiş. Şöyleydi böyleydi şuydu buydu ne gerek var. Önüne bak.
Onu başkasıyla görmeye dayanamam . mesele de bu zaten bende bitmemiş. Bitmiyor. Başkasının onu sevdiğini bilmek ne kadar acı

Bana yaşattığı acılardan söylediklerinden sonra aslında sevilecek birisi değil bunu biliyorum. Ama elimde değil. Başkasıyla olmasını düşünemiyorum.
Nasıl iyi olucam ben. Buralara yazmaktan başka çarem kalmadı. İyi olamıyorum. Unutmak istiyorum onu

ya kendını kapatma dısarı cık gez o zmn hersey daha guzel olckn dye dusun ıyı dusun ıyı olsn

Eski konularımı da biliyorsun sanırım. Tanıdık geldi profilin canım. Dönüşü olmaz mı ki?

Evet bılıyrum az cok canım tatıle gıttı geldı yenı face aldı baska kızlar var etrafında dnmez dnsede sen ısteme bunu kendıne yapma zaten o ccuk senın omrunu yıyrdu ya kurtulduguna sevınmen lazım bence

Biten sevginin arkasindan , ağlamak yas tutmak nedendir ? Birak arkadaşım yol alsın gitsin, meşgul et kendini başka şeylerle. Kitap oku, müzik dinle, blog yaz, bir işle meşgul ol. Sosyal hesaplarindan takip etmek sadece sana verir, ilerde keşke demektense , iyikide bitti demeyi kendine çok görme.
Dediği gibi baksana sen daha iyilerine laiksin ki onun gibi bir hiyara fazla gelmişsin :) Takma kafani boşver ... Bir konuda bir yazi okumuştum "Sahipsiz Kalip Tutuşunca Etekler Sahibine Döner Bütün Köpekler " .... Şuan dibini görmediği bir kuyuya atlamiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…