• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gençlik neden bu kadar edepsiz

ben kızları komik buldum şahsen bana birisi "şırrrr diye işedim" dese gülerdim neden sinirleneyim ben nerenin düşesiyim de sinirleneceğim?

keşke kızla ben karşılaşsaydım hem, takma kirpiği çok kullanma ipek yaptır derdim.
Burnuna hızma takanlar bile var töbe tanrıma :bicak:

Olayın komik olmasına ben de katılıyorum. :KK70:
Kadın dışarıdan nasıl seslendiyse artık kız donunu çekmeyi unutmuş :KK70:

Benim de hep garibime gider dışarıdan çabuk olun diye bağıran teyzeler. 10 tane kabin varken ve binada da 5 tane tuvalet varken birinin kapıma gelip kapıyı tekmelediğini bilirim ya. Çıktığımda yoktu. Olsaydı :KK67:

Biryerde zinalar cogaldimi felaketler artar tabi siz bilemediginiz icin komik geliyor size..keske bilseydiniz..
Zina olarak kastettiğiniz evlilik dışı ilişkiyse, birçok Avrupa ülkesinin başına felaketler geliyor olurdu, halbuki kötü olaylar bakımından pek çoğu Müslüman olan Orta Doğu ülkelerinin burnu felaketten çıkmıyor; savaş, kargaşa... Doğa olayları ise tamamen iklim ve yeryüzü şekillerinin yarattığı eğilim ile ilişkili, zina ile bir alakası yok.

Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
Bizimkiler de abimi evlenmeden önce yapmışlar hatta öyle bi yapmışlar ki kardeşim türkiyenin en iyi ünisinde tıp okuyor şu an. Demek ki neymiş genelleme yapmamaya gayret göstermeliymişiz.
Hamile kalırım doğurmam zihniyetinin de sizi niye bu denli rahatsız ettiğini merak ettim doğrusu. İster doğurur ister doğurmaz ayol.Siz kimsiniz ahkam kesiyorsunuz?

ama daha tahammülsüz, hoşgörüsüz her fırsatta herkesi eleştirme hakkını kendinde gören bir ebeveyn topluluğu var.
birde belli yaş üstünde olup
gençliğinde hiç birşey görmeyip , yasayamayip
suan günümüz teknolojiyle ne yapacağını kime saldiracagini şaşırmış.
bastırılmış duyguları nasıl açığa çıkaracağını bilemeyen bir gurup var.

Ne güzel demişsin bacım:super:

Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..

Ne alaka? Bakire olayım yeterki diktirsem de olur, kocam sövse de dövse de gebertse de ondan çocuk yaparım zihniyeti daha mı normal? Ne biçim itham ediyorsunuz insanları.

Tuvaletten nasıl çabuk çıkılır biri de onu anlatsın , yarım mı yapsın kalanını eve mi saklasın n'apsın bu insanlar yani? Millet de otogar tuvaletinde keyif yapıyodur zaten , te Allahım..

tuvaletde kımse zevkıne uzun kalmıyor ozellıkle sızı bekletmek ıcın daha fazla çiş yapan yok . ordakı hanımın ısınızı cabuk bıtırın demesı gercekten cok komık yanı ben olsam gulerdım
gece yarısı takma tırnak takma kıprık takınca noluyor mus? onu bır anlayayım demek ıstedıgınız seyden emın olayım da ona gore yazacagım

genel olarak genclıkte bozulma yok
degısmeyen tek sey degısımdır dunya degıstı hayatın ınsanların eskısı gıbı kalmasını beklemek cok dar bır dusunce hersey sızın ıstedıgınız gıbı olunca mukemmel olmuyor sız begenınce genclık guzel olmus olmuyor ozguvenıze sasırdım ben acıkcası.

bu konuda okadar cok yanlıs var kı kızların; ''elınızı cabuk tutun'' lafına binayen o kadınla dalga gectıklerını dusunuyorum .

ben kızları komik buldum şahsen bana birisi "şırrrr diye işedim" dese gülerdim neden sinirleneyim ben nerenin düşesiyim de sinirleneceğim?

keşke kızla ben karşılaşsaydım hem, takma kirpiği çok kullanma ipek yaptır derdim.
Sen ipek kirpiğini Ankara'da nerde yaptırdın Sassyassy? Bir de bazıları dökülüp bazıları kaldığı oldu mu ipek kirpiklerinden? Arkadaşım dökülenler olunca çok kötü görünüyor diyordu.Aydınlat beni !!

Kizlarin tepki veris sekilleri ve sozleri oldukca yanlis
Ama orada kizlara laf atan herkesin direk kafasi yanlis
Otogarda millet keyif yapip gazete okumuyor wc de. Nasil acele edilecekmis?
Ayrica yaşlilar hatta cok yasli olmayanlar bile devamli olarak genclere laf sokma,tersleme, kucumseme pesinde. Derdiniz nedir ?

Sen ipek kirpiğini Ankara'da nerde yaptırdın Sassyassy? Bir de bazıları dökülüp bazıları kaldığı oldu mu ipek kirpiklerinden? Arkadaşım dökülenler olunca çok kötü görünüyor diyordu.Aydınlat beni !!

ipek kirpiklerimi incek tarafında bir yere yaptırmıştım ilk önce ama orası kapandı. ondan çok memnundum hiç dökülme filan yapmamıştı. 1 ay filan oluyor yenilettim, mutlukent tarafında harem diye bir yerde. ilki gibi güzel olmadı ya böyle sert oldu ama görüntüsü çok güzel hissiyat kötü :D yine de tavsiye ederim.

ipek kirpiklerimi incek tarafında bir yere yaptırmıştım ilk önce ama orası kapandı. ondan çok memnundum hiç dökülme filan yapmamıştı. 1 ay filan oluyor yenilettim, mutlukent tarafında harem diye bir yerde. ilki gibi güzel olmadı ya böyle sert oldu ama görüntüsü çok güzel hissiyat kötü :KK70: yine de tavsiye ederim.
Bakıcam , ben de Türkan Şoray kirpiği istiyorum.Teşekkür ederim. :KK5:

Back
X