Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kargo size ait olurkargo ve ödemeyi nasıl yapıyoruz
kargo size ait olur
Ptt kargosu ile göndereceğim. Kargo fiyatının ne kadar tuttuğunu oğrendikten sonra size bilgi veririm.. Bi şekilde hallederiz.
Ödeme için de hesap no.mu veririm
Aşk olsun ne kusuru.sitede yeniyim takip ediyordum ama üyeliğim yeni.ürün bana ulasıncamı ödeme yapıyorum? Yoksa ödeme yapıncamı yolluyorsunuz. Kusura bakmayın sizide meşgul ediyorum karşılıklı güvene dayalı bir durum sözkonusu sanırım.
Markası Bayrak. Bilindik bi marka değil ama ortopedik ve kaliteli22 no ayakkabı marka ve fiyat lütfenn
Hepsi toplu olarak değil.ne güzel söylemişsiniz haklısınız. Teşekkür ederim.Siz hepsini toplumu veriyorsunuz fıyat için birsey dememişsiniz.benimkiler için bakmıyorum zaten uymuyor bunlar. Kuzenim içinde takip ediyorum. Sizin bilgilendirmenizden sonra bende onay alırsam haber veririm. Hayırlı satışlarınız olsun..
anladmmm iyi satışlarMarkası Bayrak. Bilindik bi marka değil ama ortopedik ve kaliteli
Kargo size ait olursa 15 olur
Fazlamı geldi:)yoksa oylesinemi sormuştunuz.anladmmm iyi satışlar
fiyat fazlazsanki aynı şekilde sanbe nin ki satılıyodu burda 10 liraydı o yüzden sanki fazla gibi....Fazlamı geldi:)yoksa oylesinemi sormuştunuz.
doğrudur tabii. Bende ilkkez satış yapıyorum. Piyasayı bilmiyorum:)fiyat fazlazsanki aynı şekilde sanbe nin ki satılıyodu burda 10 liraydı o yüzden sanki fazla gibi....
MerhabaMerhaba Kot şort ve Laciver tişörtün beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim ?
Merhaba basakBOTLAR 20 NUMARA GAYET TEMİZ YIRTIK YOK.
AYAKKABILAR 22 NUMARA ORTOPEDİK ONLAR DA SIKINTISIZ, YIRTIK YOK. YENİ GİBİLER.
ELLERİMLE İKİSİNİ DE TEMİZLEDİM :)
KARYOLA BEŞİK İÇİN UYKU SETİ BİZİM BEŞİĞE KÜÇÜK GELİNCE PEK KULLANAMADIM. İKİ UZUN İKİ KISA KENAR, YORGAN, MİNİK YASTIK VE BEYAZ ÇARŞAFI VAR.
BEBEK ÇANTA SETİ İKİ PARÇA PORTBEBE DE VAR AMA ŞUAN RESİM KOYAMADIM. EN KISA ZAMANDA ONUN DA RESMİNİ KOYACAĞIM
KIRMIZI KAPŞONLU LCW MARKA 3-6 AY İÇİN YIRTIK, LEKE YOK.
MEVSİMLİK MONT 1 YAŞ İÇİN YIRTIK , LEKE YOK.
MAVİ POFİDİK KAPŞONLU 1-3 AY İÇİN BEBEK ÇABUK BÜYÜDÜĞÜ İÇİN HİÇ KULLANAMADIM.
BEYAZ KAPŞONLU 3-6 AY İÇİN YIRTIK LEKE YOK
GÖMLEK LCW MARKA 6-9 AY İÇİN ÇOK AZ GİYİLDİ YIRTIK SÖKÜK YOK
TULUM 3-6 AY İÇİN 1 KERE GİYİLDİ TEMİZ
KOT ŞORT OĞLUMA KÜÇÜK GELDİĞİ İÇİN HİÇ GİYEMEDİ
TİŞÖRT 1 YAŞ İÇİN ANNEANNESİ KÜÇÜK ALDIĞI İÇİN HİÇ GİYEMEDİ
HIRKA LCW MARKA LEKESİ SÖKÜĞÜ YOK AMA RENGİ BİRAZ SOLDU HALİYLE
TİŞÖRT KÜÇÜK GELDİĞİ İÇİN AZ GİYİLDİ LEKE YIRTIK YOK
MAVİ ÜST PİJAMA AZ GİYİLDİ LEKE YIRTIK YOK
ÇITÇITLI BODY 6 AY İÇİN BİR İKİ KERE GİYİLDİ TEMİZ
MAVİ ÜST HIRKA GİBİ BİŞİ 3-6 AY İÇİN TEMİZ
NAR ÇİÇEĞİ ŞORT 1 YAŞ İÇİN TEMİZ
SARI ÜST 1.5 YAŞ İÇİN TEMİZ
Merhaba şimdi müsait hemen geleceğimMerhaba basak
Ayakkabilar fiyatinu ovrenebilirmiyim yegenim icin uygun olacagini dusundum hic giyilnenis gibu
Yarencim ayakkabılar 10tl olurMerhaba basak
Ayakkabilar fiyatinu ovrenebilirmiyim yegenim icin uygun olacagini dusundum hic giyilnenis gibu