Bebek İkinci El YENİ GİBİ AYAKKABILAR, UYKU SETİ, BEBEK ÇANTA SETİ VE Bİ KAÇ KIYAFET (ERKEK İÇİN)

kargo ve ödemeyi nasıl yapıyoruz
kargo size ait olur
Ptt kargosu ile göndereceğim. Kargo fiyatının ne kadar tuttuğunu oğrendikten sonra size bilgi veririm.. Bi şekilde hallederiz.
Ödeme için de hesap no.mu veririm

kargo size ait olur
Ptt kargosu ile göndereceğim. Kargo fiyatının ne kadar tuttuğunu oğrendikten sonra size bilgi veririm.. Bi şekilde hallederiz.
Ödeme için de hesap no.mu veririm

sitede yeniyim takip ediyordum ama üyeliğim yeni.ürün bana ulasıncamı ödeme yapıyorum? Yoksa ödeme yapıncamı yolluyorsunuz. Kusura bakmayın sizide meşgul ediyorum :KK43: karşılıklı güvene dayalı bir durum sözkonusu sanırım.

sitede yeniyim takip ediyordum ama üyeliğim yeni.ürün bana ulasıncamı ödeme yapıyorum? Yoksa ödeme yapıncamı yolluyorsunuz. Kusura bakmayın sizide meşgul ediyorum :KK43: karşılıklı güvene dayalı bir durum sözkonusu sanırım.
Aşk olsun ne kusuru.
Karşılıklı guvenle ilgili tabiiki.ama bana göre ben guvenilirim,size gorede siz guvenilirsiniz.
Lakin ben odemeyi aldıktan sonra urunleri yollayabilirim.
Çünkü hepsi için çok özendim ayakkabıları ellerimle temizledim. Kıyafetlerden gerekenleri utuleyerek yollayacağım.
Benim daimi topiğim var oradaki arkadaşlarım da bilir beni. Kaç senelik üyeyim.
Eğer kabul ederseniz ücreti yatırın daha sonra kargoya vereyim

ne güzel söylemişsiniz haklısınız. Teşekkür ederim.Siz hepsini toplumu veriyorsunuz fıyat için birsey dememişsiniz.benimkiler için bakmıyorum zaten uymuyor bunlar. Kuzenim içinde takip ediyorum. Sizin bilgilendirmenizden sonra bende onay alırsam haber veririm. Hayırlı satışlarınız olsun..

ne güzel söylemişsiniz haklısınız. Teşekkür ederim.Siz hepsini toplumu veriyorsunuz fıyat için birsey dememişsiniz.benimkiler için bakmıyorum zaten uymuyor bunlar. Kuzenim içinde takip ediyorum. Sizin bilgilendirmenizden sonra bende onay alırsam haber veririm. Hayırlı satışlarınız olsun..
Hepsi toplu olarak değil.
Duşunduğunuz urunu söyleyin ona göre fiyat vereyim.
Haberinizi bekliyorum teşekkür ederim:)

fiyat fazlazsanki aynı şekilde sanbe nin ki satılıyodu burda 10 liraydı o yüzden sanki fazla gibi....
doğrudur tabii. Bende ilkkez satış yapıyorum. Piyasayı bilmiyorum:)
Ama yeterki almakta istekli olun.
Oğlunuz kaç yaşında

Arkadaşlar UYKU SETİ 15 TL OLUR Bİ KAÇ KEZ TAKTIM BEŞİĞE GAYET GUZEL
AYAKKABILAR 10 TL henüz çok yeniler

Merhaba Kot şort ve Laciver tişörtün beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim ?

Merhaba Kot şort ve Laciver tişörtün beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim ?
Merhaba
Tişört 80cm. 1yaş
Şort 68cm.6aylık.
Fiyatları 5er lira olur. İnan ikiside sıfır.
Oğlunuz kaç yaşında
Şort biraz küçük ama

BOTLAR 20 NUMARA GAYET TEMİZ YIRTIK YOK.
AYAKKABILAR 22 NUMARA ORTOPEDİK ONLAR DA SIKINTISIZ, YIRTIK YOK. YENİ GİBİLER.
ELLERİMLE İKİSİNİ DE TEMİZLEDİM :)

KARYOLA BEŞİK İÇİN UYKU SETİ BİZİM BEŞİĞE KÜÇÜK GELİNCE PEK KULLANAMADIM. İKİ UZUN İKİ KISA KENAR, YORGAN, MİNİK YASTIK VE BEYAZ ÇARŞAFI VAR.

BEBEK ÇANTA SETİ İKİ PARÇA PORTBEBE DE VAR AMA ŞUAN RESİM KOYAMADIM. EN KISA ZAMANDA ONUN DA RESMİNİ KOYACAĞIM

KIRMIZI KAPŞONLU LCW MARKA 3-6 AY İÇİN YIRTIK, LEKE YOK.

MEVSİMLİK MONT 1 YAŞ İÇİN YIRTIK , LEKE YOK.

MAVİ POFİDİK KAPŞONLU 1-3 AY İÇİN BEBEK ÇABUK BÜYÜDÜĞÜ İÇİN HİÇ KULLANAMADIM.

BEYAZ KAPŞONLU 3-6 AY İÇİN YIRTIK LEKE YOK

GÖMLEK LCW MARKA 6-9 AY İÇİN ÇOK AZ GİYİLDİ YIRTIK SÖKÜK YOK

TULUM 3-6 AY İÇİN 1 KERE GİYİLDİ TEMİZ

KOT ŞORT OĞLUMA KÜÇÜK GELDİĞİ İÇİN HİÇ GİYEMEDİ

TİŞÖRT 1 YAŞ İÇİN ANNEANNESİ KÜÇÜK ALDIĞI İÇİN HİÇ GİYEMEDİ

HIRKA LCW MARKA LEKESİ SÖKÜĞÜ YOK AMA RENGİ BİRAZ SOLDU HALİYLE

TİŞÖRT KÜÇÜK GELDİĞİ İÇİN AZ GİYİLDİ LEKE YIRTIK YOK

MAVİ ÜST PİJAMA AZ GİYİLDİ LEKE YIRTIK YOK

ÇITÇITLI BODY 6 AY İÇİN BİR İKİ KERE GİYİLDİ TEMİZ

MAVİ ÜST HIRKA GİBİ BİŞİ 3-6 AY İÇİN TEMİZ

NAR ÇİÇEĞİ ŞORT 1 YAŞ İÇİN TEMİZ

SARI ÜST 1.5 YAŞ İÇİN TEMİZ
Merhaba basak
Ayakkabilar fiyatinu ovrenebilirmiyim yegenim icin uygun olacagini dusundum hic giyilnenis gibu

Merhaba basak
Ayakkabilar fiyatinu ovrenebilirmiyim yegenim icin uygun olacagini dusundum hic giyilnenis gibu
Yarencim ayakkabılar 10tl olur
Bi kaç kez giyildiler henüz yeni gibiler düşünürsen özelden goruşelim
Yeğenin kaç yaşında

X