Yeni girdigim iş ve iş arkadaslarim

mozzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.719
1.580
248
İstanbul
Selamlar hanimlar... bir süredir ıssız olduğundan beri bir tanıdığın vasıtasıyla hiç alakam olmayan bir ise basladim.. sektör mağazacılık.. burada 23 yaşında bir iş arkadaşım var. Bu kız bana aracı olan kişinin gittiği mekanları sorup duruyordu...ki kendisi patronumuzun oğlu olur.. bende sen neden bu kadar ilgileniyorsun diye çıkıştım..rahatsiz oldum çünkü insanların özeliyle ilgili bilgi vermek istemiyorum. Neyse bu kız sen bana ne yakistiriyorsun gibi bir çıngar çıkarttı ven alttan aldım, selamı sabahı kestik ta ki bugüne kadar !!! Kız yanından geçerken resmen bana omuz attı ve pardon bile demedi !! Çok bozuldum tabi müdürümüze söyledim kadin oralı bile olmadı yarim ağız birbirinizden özür dileyin dedi ilk başta, sonra taraf oldu resmen !! Ve bana ben seni mağazamda istemiyorum dedi !!

Ben tabiki onunda üstü olan bölge müdürüyle konuşma yapacağım ne diyeyim ne yapmak gerekir bana bir akıl verin..

Yazım hataları için kusura bakmayın otomatik düzeltme ve şuan o kadar moralim bozuk ki düzenleyemeye. Konsantre olamiyorum

bilmiyorum deyip geçseydiniz yani ne kadar sorabilir ki? bir de ilk sorunda hemen müdüre gitmeyip kendi aranızda halletmeye çalışsaydınız keşke. bölge müdürü ile konuşacaksanız da olanları olduğu gibi anlatırken patronun oğluyla görüşmek için bana sorular soruyodu vs demeyin.

Yaptiginiz neye benziyor biliyor musunuz?
Ilkokuldayken "Ogretmenimmmm ali beni itttiiiii." Diye şikayet etmeye.
İş hayatinda, patronunuz ögretmeniniz degil. Bu tarz sorunlari kendiniz cozmelisiniz. Bu tarz sikayetlerle giden kişi genelde işinden olur. :) İş hayatinda çok kısa süre bulundum öyle yillarin tecrubesi filan değil. Ama en basit şey budur.
Cocuk bahcesi mi orasi. Kizi tutup "arkadasindan özur dile bakiiim. Bidaha olmasin." Mi diyecek. :D

Ay bu kızlar ne buluyorlar şu patronlarının oğullarında ya, bir de onun için kavga etmek nedir ilk okul çocuğu gibi :oha:

Back
X