Yeni guncel tup bebek fiyatı

Merhaba iyi günler
Yeni güncel tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
Özelde ama devlette degil
Her kurum farklı fiyat belirliyor sanırım ben mesela 18 bin ilaçlarla birlikte 23 demişti ama tabi ekstra şeyler çıkıyor tedavi sürecinde 25 30 diyebilirim

Merhaba iyi günler
Yeni güncel tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
Özelde ama devlette degil
Bahceci 17 500 istedi bizden ilaclar haric muayne ucreti haric tup bebek fiyati o sekildeymis 3e boluyorlar

Bahceci 17 500 istedi bizden ilaclar haric muayne ucreti haric tup bebek fiyati o sekildeymis 3e boluyorlar
Merhaba, dondurulmus emb transfer ücreti hakkinda bilgi verdileri bahçeciden. Ya da size evrak verdilerse orda vardir benimle paylasir misjniz rica etsem

Merhaba, dondurulmus emb transfer ücreti hakkinda bilgi verdileri bahçeciden. Ya da size evrak verdilerse orda vardir benimle paylasir misjniz rica etsem
Dondurma ucreti olarak 3 bin dediler ama insaAllah dogru hatirliyorumdur

Pardon bisey sorcam dondurulmus emb transfer ucretide farklimi oluyor onu konusmadik biz fiyat yazan evrak falanda vermediler ben fiyat bilgisini ilk telefonda aldim bu arada bunun icin ozel ekip varmis arayip bilgi veriyolar sonrasinda gittigimizde dondurma ucretini solediler ama dondurulmus emb transfer ucreti demediler hatirlamiom😟

Pardon bisey sorcam dondurulmus emb transfer ucretide farklimi oluyor onu konusmadik biz fiyat yazan evrak falanda vermediler ben fiyat bilgisini ilk telefonda aldim bu arada bunun icin ozel ekip varmis arayip bilgi veriyolar sonrasinda gittigimizde dondurma ucretini solediler ama dondurulmus emb transfer ucreti demediler hatirlamiom😟
Sifirdan ivf ücreti ile dondurulmuş emb. transfer ücretleri farkli oluyor. 2021 de 4.5- 5 bin arasi bi seydi o da katlamistir muhtemelen

Hangi bahcecide tedavidesinz?

Canım bülent tıraş için biz gittik görüstuk ama şöyle bir durum var bülent hoca kendısı hıc bır sekılde muayene etmıyor baska bır doktora ettırıyor orda ekibindeki sonra 1 dakıka bıle odada durmadan 2 kelıme edıp gıdıyor takıbı falan da o gelıp yapmıyormus bı transferde olacak yani zaten hastanenın tutumunu gorsenız siz de benım gıbı vazgecersınız biz hıc memnun kalmadık orayı listeden sildik hastane çalışanları sanki zorla calıstırıyor bir görseniz bırsey soruyoruz cevap vermıyo sohpetıne devam edıyor sinirlenıp sesli sekılde sormasam cevap alamazdım muhtemelen , hemserılerın bulunduğu banko da yayılmıs sekılde oturdugu halde hasta soru sorunca bile istif bozmama bunun gıbı bırcok nezaketsiz tuhaf hareketler, 30 dk once gelın denıldı bız karşı dan acıbadem maslak a 9.30 da zar zor geldık onlar benı 11.30 a dogru içeri aldılar 10 randevusuydu gerısını siz dusunun daha farklı seylerde var ama soylemek ıstemıyorum sımdı bu kadarı yeterlı 😞😞
Arkadaşımda Bülent Tıraşdan hiç memnun kalmadı.
Kendi bakmıyor bir kere geliyor suratsız konuşmuyor, başka doktor bakıyor, e madem öyle kendisi neden çalışıyor tv de boy gösteriyor.
Hastaneden de uygulanan tedavi protokolünden memnun değildi.
Tutmadı zaten, 4. Gün embriyosu transfer ettiler.
Sürekli yumurta az diye kızı stres yaptılar.

Arkadaşımı kendi doktoruma yönlendirdim.
Süreci hic stres olmadan, bire bir aynı doktor ile, uygulanan tedavi protokolü ile, doktorun pozitif yaklaşımı, tup bebek pozitif okuduktan sonra bile iletisim devam etti.

Kendi bakmıyor bir kere geliyor suratsız konuşmuyor, başka doktor bakıyor, e madem öyle kendisi neden çalışıyor tv de boy gösteriyor.

Süreci hic stres olmadan, bire bir aynı doktor ile, uygulanan tedavi protokolü ile, doktorun pozitif yaklaşımı, tup bebek pozitif okuduktan sonra bile iletisim devam etti.
Bir çok kişi aynı konulardan şikayetcı zaten bu süreçte streslıyız bır de hastane doktor stresi ağır gelıyor arkadasını cok iyi anlıyorum ınsallah sonucu güzel olur 🌺

Bir çok kişi aynı konulardan şikayetcı zaten bu süreçte streslıyız bır de hastane doktor stresi ağır gelıyor arkadasını cok iyi anlıyorum ınsallah sonucu güzel olur 🌺
Sonucu güzel oldu, oglu oldu iki gün önce bir yaşına girdi.

kızlarrr bahçeci şiddetle tavsiyedir. özellikle doktorum ebru öztürk bizzat herşey ile kendisi ilgileniyor güleryüzlü cana yakın :)

Cem beyde orda ya zaten
adetin 2.güni bir kısmı yumurta toplama günü kalan kısmını alıyor bahceci. 3e böldüklerini bilmiyodum
Gecenki randevumuzda 5250 aldilar kredi kartina 3 taksit yapiyorlardi hatta muayne ucreti olan 1250 bile 3e boldurduk yoksa mumkunati yok hem ilaclar hem klinik butceyi cok zorlar 😔

Back
X