merhaba arkadaşlar.11 aylık evliyim.eşim ve ben çok istiyorduk bir bebişimiizn olmasını.bugün kan tahlili yaptırdım beta-hcg 38.27 çıktı.ilk haberi aldığımda hastane önünde eşime sarılarak çok ağladım mutluluktan.buayda önceki aylar gibi hiç ümidim yoktu ama adetim yaklaşık 1 hafta gecikti ve tahlilimde pozitif çıktı.darısı tüm isteynlere inş.nekadar güzel 1 duyguymuş. ya.
hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin.bende bugün ilk kez ultrasona girdim ve 7 haftalık bebeğimi gördüm.kalp atışlarını gördüm.çok duygulandım ve heyecanlandım bayılıyodum az kalsın:))hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin Allah.
hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin.bende bugün ilk kez ultrasona girdim ve 7 haftalık bebeğimi gördüm.kalp atışlarını gördüm.çok duygulandım ve heyecanlandım bayılıyodum az kalsın:))hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin Allah.
geçmiş olsun canım.bende ilk hamileliğimde düşük yaptım.üzülme,Allah sabrını veriyor.zaten sağlıklı olmayan bebekler düşüyormuş.Allah tekrarını yaşatmasın.hayırlısıya olur inşallah.
geçmiş olsun canım.bende ilk hamileliğimde düşük yaptım.üzülme,Allah sabrını veriyor.zaten sağlıklı olmayan bebekler düşüyormuş.Allah tekrarını yaşatmasın.hayırlısıya olur inşallah.
Çok doğru söylemişsiniz herseyin hayırlısı demek lazım.
Ben de yeni öğrendim hamile oldugumu kendim test yaptım yarın kan testi yaptircam acaba siz kadın dogum doktoruna kac hafta sonra gittiniz gideceksiniz. Kese kaçıncı haftadan görünür?