• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile kasık sancısı

hayatisigimm

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
696
690
303
Hanımlar adet olacakmış gibi sancı giren, adeti geçip de yeni hamile olduğunu öğrenen ve kasıklarında sancısı devam eden yok mu önceki senelerde yer alan paylaşımlarda oluyor diye gördüm rahim genişliyor diye ama şimdiki yeni hamilelerde yazan pek görmedim bir bende mi sancı var 😞 bir kimyasal gebelik geçirdim o nedenle kuşkulanıyorum. Bugün doktor randevum var gideceğim inşaallah

Hanımlar adet olacakmış gibi sancı giren, adeti geçip de yeni hamile olduğunu öğrenen ve kasıklarında sancısı devam eden yok mu önceki senelerde yer alan paylaşımlarda oluyor diye gördüm rahim genişliyor diye ama şimdiki yeni hamilelerde yazan pek görmedim bir bende mi sancı var 😞 bir kimyasal gebelik geçirdim o nedenle kuşkulanıyorum. Bugün doktor randevum var gideceğim inşaallah
Bu ağrılar şiddetli olmadığı sürece normal bir durum. Doktorunuza danışın yinede oda normal olduğuyla ilgili açıklama yapacaktır.

Evet çok şükür 🌼 ilk zamanlar fena halde kasıklarda sancı yaşadım hareket ederken de zorlanıyordum. Sonraki aylarda ise alt karnımda sancı devam etti. İnşaallah sizin de hamilelik sağlıkla devam eder 🤲🏻🌼
Yaa içime su serptiniz son adet tarihim 26 şubat bugün adetimin son günü ama ilk gününden beri bildiğiniz her an adet gelicek gibi ağrı olur ya öyle oluyor gün içinde buda beni korkutuyor sizinde mi o tarzdaydı

Yaa içime su serptiniz son adet tarihim 26 şubat bugün adetimin son günü ama ilk gününden beri bildiğiniz her an adet gelicek gibi ağrı olur ya öyle oluyor gün içinde buda beni korkutuyor sizinde mi o tarzdaydı
Yani adet tarihiniz geldi adet olmadınız. Hamilelik için kan verdiniz mi sonuç kaç çıktı

Şimdi gördüm 200le öğrendim demişsiniz adet geçince kaçıncı günde bu değer çıktı

Merhaba,benimde 26 şubattı çok şükür dün netleşti kan testiyle ama çok yeni, biraz azalsada halen adet belirtileri devam rahatsız etmeyen kasık ağrısı,bugun biraz batmalar oldu inşallah sağlıklı devam eder hepimizin🙏🏻🙏🏻🙏🏻

O zaman gayet güzel😍 ben bi süre daha adet sancısı gibi sancılar yaşamıştım bi de kimyasal gebelik geçmişim olduğu için iki günde bir kan vermiştim değerde düzenli artış var mı diye bakmıştım siz de aynı yerde bi kan daha verin bakın değer iki günde bir iki katına çıkmış mı diye

O zaman gayet güzel😍 ben bi süre daha adet sancısı gibi sancılar yaşamıştım bi de kimyasal gebelik geçmişim olduğu için iki günde bir kan vermiştim değerde düzenli artış var mı diye bakmıştım siz de aynı yerde bi kan daha verin bakın değer iki günde bir iki katına çıkmış mı diye
Benimde önceki kimyasal nasıl tesadüfmüş bizimkisi şuan kaçıncı haftanız

Benimde önceki kimyasal nasıl tesadüfmüş bizimkisi şuan kaçıncı haftanız
Çok şükür 34e ulaştık inşaallah sağlıkla doğduğunu büyüdüğünü görmek de nasip olur 🤲🏻 kimyasal gebelik olduğunda da bunda da başlarda çok sancı yaşadım o nedenle ister istemez hep bi tedirgindim inşaallah sizinki de bu defa sağlıkla devam eder sağlıkla doğar büyür 🤲🏻

Ben de hamile oldugumu agrilar icin doktora gittigimde ögrenmistim ☺️

Çok şükür 34e ulaştık inşaallah sağlıkla doğduğunu büyüdüğünü görmek de nasip olur 🤲🏻 kimyasal gebelik olduğunda da bunda da başlarda çok sancı yaşadım o nedenle ister istemez hep bi tedirgindim inşaallah sizinki de bu defa sağlıkla devam eder sağlıkla doğar büyür 🤲🏻
Aminn inşallah cümlemizin

Back
X