yeni hamile olanlar varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ADAY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ADAY

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.565
295
363
Sinop
kan testim pozitif çıktı tahminen 3 haftalıkmış:)kadın doguma pazartesi gidicem ama 9 ay gözümde çooook büyüyo

kan testim pozitif çıktı tahminen 3 haftalıkmış:)kadın doguma pazartesi gidicem ama 9 ay gözümde çooook büyüyo

tebrik ederim...ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:merak etme simdi o 9 ay su gibi gecer darisi bana ve tum isteyenlerin basina insALLAH(AMIN):nazar::emir_bebek:
peki belirtilerin varmiydi canim ???:44::44:

sagol cnm amin rabbim olmayanlara nasip etsin benimkinide daim etsin.gebelik belirtiisindenmi bilmem ama bogaz kurulugum felan vardı çok bir belirtim yoktu adetiiim yaklaşınca kasıklarım agrımaya başladı adet olcam sandım ölesine bi test yapim dedim çıktı çok şükür.kasıklarım halen agrıyo çok gaz oluyo midemde

sagol cnm amin rabbim olmayanlara nasip etsin benimkinide daim etsin.gebelik belirtiisindenmi bilmem ama bogaz kurulugum felan vardı çok bir belirtim yoktu adetiiim yaklaşınca kasıklarım agrımaya başladı adet olcam sandım ölesine bi test yapim dedim çıktı çok şükür.kasıklarım halen agrıyo çok gaz oluyo midemde

ay benimde midemde bir hareketlilik var acaba bendede varmidir birsey ara ara sancim oluyor ama bilmiyorum bakalim hayirlisi bugun regl gunum:17:

hayırlısı cnm inşallah olmazsın regl:)hadi gel peşimden bekliyorum

Back
X