Yeni hamile olanlar yardim!!!

Kibele33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
239
81
98
41
4 haftalik gebeyim,sabah afedersiniz tuvaletimi yaptiktan sonra pembe kahverengi karisik akintim oldu baya.iki gundur damla damla kahverengi akinyi vardi zaten ama bu sabah artti,doktorda yok calisan.nedir bu bole naapmam lazim bilemedim

Yerleşme kanaması olabilir. Yine de dikkat edin dinlenin. Doktor verdiyse progestan ilacı ihmal etmeyin.

Vermedi progestan,miyom var rahmimde diye olabilir mi?insallah oyledir agrim yok allah.tan

Kahverengiden korkmayın ama bugün artık özel hastaneler açık ilk fırsatta doktora gidin muhtemelen progestana başlayacak. Geçmiş olsun.

Doktora git canim özel hastaneler açık vardır illaki Allah korusun bebeğine birşey olabilir

Gittim dusuk engelleyici igne yapip yolladılar.gece kanla birlikte parcalarda geldi,simdide ayni adet oluyo gibiyim oyle bi kanama var,oglen randevum var,hayirlisi allah.tan

4 haftalik gebeyim,sabah afedersiniz tuvaletimi yaptiktan sonra pembe kahverengi karisik akintim oldu baya.iki gundur damla damla kahverengi akinyi vardi zaten ama bu sabah artti,doktorda yok calisan.nedir bu bole naapmam lazim bilemedim

Hcg kaç çıkmisti canim

Dusuk yapiyormusum dun geceden beri,parca kalinca kurtajla aldi doktor.rabbim saglikla nasip etsin,kismetim buraya kadarmis..

Dusuk yapiyormusum dun geceden beri,parca kalinca kurtajla aldi doktor.rabbim saglikla nasip etsin,kismetim buraya kadarmis..
Çok çok geçmiş olsun kürtaj yapmasına şaşırdım doktorun 2 düşük yaptım bu şekilde 2.sinin değerleri de baya yüksekti ama 2düşükte de kürtaj yapmadı doktorlar adetle atarsin rahme zarar vermeyelim boşa dediler
Rabbim tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah size

Cok sagouln benim doktorum yapmak istedi bizde tamam dedik,cok kanamam vardi kurtajla temizlemeksek durmaz kanama dedi,parcalar kalmis icerde onun icin yapti.amin insallah hayirlisi

İnsanin elinde degil kahrolmamak,bi kadinin en buyuk kabusu en buyuk korkusu bu yasadigim ama rabbim cok buyuk,insallah bizede nasip edicek bir gun evlat sahibi olmayi.cok cok sagolun

İnsanin elinde degil kahrolmamak,bi kadinin en buyuk kabusu en buyuk korkusu bu yasadigim ama rabbim cok buyuk,insallah bizede nasip edicek bir gun evlat sahibi olmayi.cok cok sagolun

Hepİmiz yasadık aynı seyleri seni çok iyi anlıyorum dua edip sağlıklı Bebek ıstemekten başka çaremiz yok

6 haftalık hamileyimm.. ama çok zormuşş miğde bulantısı hiç bittmiyoo ve yemek yiyemiyorum. Karnımm şişiyoo inmiyoo

Bu süreç hep böle mi olucak.. normale dönücekmi hersey.. ilk haftalar hep yattım çok kasık ağrım vardı karnım cok ağrıyodu o bitti şimdi miğde sorunlarım başladı sinirlerim çok yıprandıı napıcamm böle mi sürçek süreç

12 haftadn sonra geçiyormuş bnmki 9 haftalık ti kurtaj oldm kurtajdan sonra bile devm ediyordu çok kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…