4 haftalik gebeyim,sabah afedersiniz tuvaletimi yaptiktan sonra pembe kahverengi karisik akintim oldu baya.iki gundur damla damla kahverengi akinyi vardi zaten ama bu sabah artti,doktorda yok calisan.nedir bu bole naapmam lazim bilemedim
Çok çok geçmiş olsun kürtaj yapmasına şaşırdım doktorun 2 düşük yaptım bu şekilde 2.sinin değerleri de baya yüksekti ama 2düşükte de kürtaj yapmadı doktorlar adetle atarsin rahme zarar vermeyelim boşa dedilerDusuk yapiyormusum dun geceden beri,parca kalinca kurtajla aldi doktor.rabbim saglikla nasip etsin,kismetim buraya kadarmis..
Dusuk yapiyormusum dun geceden beri,parca kalinca kurtajla aldi doktor.rabbim saglikla nasip etsin,kismetim buraya kadarmis..
İnsanin elinde degil kahrolmamak,bi kadinin en buyuk kabusu en buyuk korkusu bu yasadigim ama rabbim cok buyuk,insallah bizede nasip edicek bir gun evlat sahibi olmayi.cok cok sagolun
12 haftadn sonra geçiyormuş bnmki 9 haftalık ti kurtaj oldm kurtajdan sonra bile devm ediyordu çok kötü bir durumBu süreç hep böle mi olucak.. normale dönücekmi hersey.. ilk haftalar hep yattım çok kasık ağrım vardı karnım cok ağrıyodu o bitti şimdi miğde sorunlarım başladı sinirlerim çok yıprandıı napıcamm böle mi sürçek süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?