yeni hamileler burayaaaaaaaa

pembebayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
11
4
86
Bayanlar

Bu güzel günlerimizi paylaşalım istedim. Neticede çok heyecanlı , bulantılı :), günlerimiz olucak. İhtiyaçlarımızı ve bu süreci bilgi paylaşımıyla geçirelim ne dersinizz..Ozaman 2016 bahar ve yaz ayları doğumu bekleyen anne adaylarını sohbete bekliyorumm :))
 
Bayanlar

Bu güzel günlerimizi paylaşalım istedim. Neticede çok heyecanlı , bulantılı :), günlerimiz olucak. İhtiyaçlarımızı ve bu süreci bilgi paylaşımıyla geçirelim ne dersinizz..Ozaman 2016 bahar ve yaz ayları doğumu bekleyen anne adaylarını sohbete bekliyorumm :))
ilk mesaj benden olsun :) daha 6 haftalığım ve hiç belirtim yok normal mi acaba:110:
 
Hayırlı olsun öncelikle :nazar: bende 8 haftalığım yakınız birbirimize.. Herkeste aynı olmuomuş bide ne kaadar geç olsa okadar ii bulantılar diebilirim, benim 5. hafta başladı ve hayatı gerçekten zorluyo.. Keyfini çıkar hiç belirtileri kafana takma sen nerde yaşıosun?
 
merhaba arkadaşlar bende yarın tam 8 haftalık oluyorum henüz benimde belirtim yok sadece sanırım iç karnım dar göbeğim büyük görünüyo şlimdiden gözüme :) Allah isteyen herkese naip etsin biz 3.5 yılda bi çok aşamadan geçtik rabbim kendiliğinden veri isteyen herkesin olsun bizde sağ salim alalım kucağımıza ...
 
Merhaba arkadaslar bugun itibariyle 10 haftalik oldum ucuncu cocugum olacak kismetse cok zor geciyor mide bulantisi ve bisey yiyememek Allahtan gecici bir durum sabirla bekliyorum bende 5 haftalikken acaba niye midem bulanmiyo diye sızlaniyordum :D
 
benim biraz hafifledi sanki 11. haftadayız ama geçti diyemem 5. haftada başladı halada devam ediyo. Ama biraz daha bişeyler yiyebiliyorum sanki:nazar::nazar::nazar:
 
Merhabalar bende bugun aldim guzel haberimi henuz degerim 20.9 insallah cts artarak devam eder kendime soz vermistim eger mujdeli bir haber alirsam araniza katilacak yasadiklarimi paylasacaktim .Allah isteyen herkese nasip etsin.
 
Back
X