Yeni hamilelik yardım eder misiniz

suskunsessiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
32
12
3
32
Arkadaşlar merhaba lütfen bilgili olanlar yardımcı olabilir mi. Salı günü kan testi verdim değerim 2 çıktı bu gün yine kan değeri verdim sonuc 16.74 çıktı. Az önce kahverengi lekelenmem oldu. Sizce doktora ne zaman gitmeliyim ve kaç haftalık hamileyim. İlk deneyimim olduğu için fazla tecrubesizim internetten değerlere baktım ama anlayamadım.

Son adet gününden hesapla kac haftalık belli olur görmek istiyosan 6 haftalık olduktan sonra git gorursun bebeğini

Peki sizce değer artışı iyi mi. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için de
Kandan hiç anlamıyorum ben bı kere kan verdim bebek falan yok dediler bebeğe zararlı da iyneler serumlar da yedim iyice halbuki hamisdim o uzden hiç bilmiyorum kan değerinden

Bakmadan mi bebek yok dediler test falan yapmadan
Kan verdim dediler bebek yok ilaçlarını ala.bilirsin test de yapdim.cikmadi gerçektenn adetim gecdi hala.cikmadi bı gün serum yerken az kalsın öleceksin.cok.kotu oldum test yapdim hamileymisim doktora gitdimki 7 ci haftadayim

Kan verdim dediler bebek yok ilaçlarını ala.bilirsin test de yapdim.cikmadi gerçektenn adetim gecdi hala.cikmadi bı gün serum yerken az kalsın öleceksin.cok.kotu oldum test yapdim hamileymisim doktora gitdimki 7 ci haftadayim
Maşallah rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar merhaba kafam iyice karıştı Adetlerim çok düzensiz normalde hep 1 hafta 10 gün geçer en son 29 ekim adet oldum adetim 1 hafta geçtikten sonra yani 5 Aralık'ta test yaptım artımed silik çıktı ona güvenmeyip başka marka aldım onda hiç çıkmadı ve şüphe edip kan verdim kan sonucum 0,29 çıktı ve hamile olmadığıma kesin inandım çünkü 1 hafta geçmişti adetimden kesin çıkardı dedim ve bekledim 12 Kasım oldu hala adet olmayınca tekrar test aldım artımed marka çok silik çıktı ve başka marka aldım onda artık tam yanımdakilerinde göreceği şekilde çıktı kan verdim kan değerim 93,03 çıktı ve ben şok oldum 12 gün gecikmeden sonra bunu öğrendim anlamadığım şey ise ilk yaptırdığım kan çok düşük çıktı yani oazmanda aslında hamileydim onunda biraz bile olsun yüksek çıkması gerekmezmiydi

Bence sen sonucun tadını çıkar canım. Doktora gittin mi peki kese görüldü mu

Geç döllenme olmuş olabilir

Beta hcg idrara geçmeden idrarla gebelik testleri pozitif çıkmaz. Adetiniz 12 gün gecikince 93 çıktığına göre değeriniz, geç döllenme olmuş.

Kanda beta hcg değeri her iki günde bir iki kat kadar artar. Beta hcg 1500 ve üstü olduğunda vajinal ultrasonla kese görülebilir. 3000 ve üstü olduğunda ise karından ultrasonla görülebilir. Siz bu son sonucunuza göre hesap edip ona göre doktora gidin.
Bu arada kilonuz varsa karından ultrasonla görmek biraz daha zaman alabilir.

Beta hcg idrara geçmeden idrarla gebelik testleri pozitif çıkmaz. Adetiniz 12 gün gecikince 93 çıktığına göre değeriniz, geç döllenme olm

Beta hcg idrara geçmeden idrarla gebelik testleri pozitif çıkmaz. Adetiniz 12 gün gecikince 93 çıktığına göre değeriniz, geç döllenme

Beta hcg idrara geçmeden idrarla gebelik testleri pozitif çıkmaz. Adetiniz 12 gün gecikince 93 çıktığına göre değeriniz, geç döllenme olmuş.
93 değer kaç haftalık oluyor canım daha doktora gitmedim 1 hafta önce bu değer çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…