dorukk merhaba. o kasık ağrıları ben de de oluyor. ben de 2 haftalık hamileyim. ama ara sıra sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı kaplıyor içimi, sırtımı. kasıklarım sızlıyor gibi. x ray derken alışveriş merkezlerindeki ni mi diyorsun? ondan ben de çok geçtim. bir zararı olacağını sanmıyorum.
canim agrilar kanama olmadigi muddetce normal...bebek buyudugu icin rahim genisler genislerkende kasilir bu yuzden agrilarin olmasi cok normal....korkma bendede var....
kızlar selam X ray ile ilgili bir bilgimi paylaşayım istedim.
Doktoruma bend e sordum dedi ki mümkün mertebe girmemeye çalış özellikle kalp atışlarını duyduktan sonra ama , bir annenin karnındaki bebeğin negatif etkilenmesi için yaklaşık olarak 1 milyon kere girmek lazımmış üst üste zira o makinadaki ayarlı olan x ray in tahribat yapacağı seviye buymuş. yani ara sıra girmek zorunda kalırsan da sıkıntı yapacak bir şey yok demişti bana. bilginize
O adet olamıyormuşsun gibi hissettiğin ağrılar bir iki hafta daha sürebilir canım.Ondan sonra da Mehayın dediği uterusun büyümesinden dolayı giren hafiiiif ince sızılar baslayacakfisfisfis.Tabii ki her kadının bünyesi ve ağrı eşiği farklı olduğu için hissedilen de farklı olabilir.Bu devirde sakın ha ağrı sızılarını baskalarınınkiyle kıyaslama hatasına düşmekafamçokkarıştı..Bu tedirginliklerin sekil değiştirerek devam edecektir.Bunun adı da hamilelik psikolojisi.Belki de tüpbebek hamileliği yasadığımız için bizler daha da tedirgin oluyoruzdur.Mümkün olduğunca kafanı fazla mesgul etme agrı sızılarınla,hamileliğinin tadını cıkarmaya bak.Haaaa unutmadan xray cihazına yatak yorgan döşeyip altında yatmadığın müddetçe de hiiiiç bişeycik olmaz bebişine:teselli:,üzme böyle şeylerle kendini.Ben de çooook unuttum,geçtim,hatta beni uyarmaktan bi hal olmuştu güvenliktekiler:roflol:.Masallah cok sağlıklı bi kızım varkızlar merhaba tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şu an 5 haftalık hamileyim.ama gece uykumda bile hissetdiğim kasık ağrılarım var sanki adet olamıyormuşum gibi.sizdede oluyormu bu ağrılar aslına bakarsanız endişe etmemeye çalışıyorum. ama aklımın bi köşesinde hep bu var.bide dün unutarak x ray cihazından geçtim hamilelikte zararlı olduğunu biliyodum sizce bişi olurmu bebeğiime?
O adet olamıyormuşsun gibi hissettiğin ağrılar bir iki hafta daha sürebilir canım.Ondan sonra da Mehayın dediği uterusun büyümesinden dolayı giren hafiiiif ince sızılar baslayacakfisfisfis.Tabii ki her kadının bünyesi ve ağrı eşiği farklı olduğu için hissedilen de farklı olabilir.Bu devirde sakın ha ağrı sızılarını baskalarınınkiyle kıyaslama hatasına düşmekafamçokkarıştı..Bu tedirginliklerin sekil değiştirerek devam edecektir.Bunun adı da hamilelik psikolojisi.Belki de tüpbebek hamileliği yasadığımız için bizler daha da tedirgin oluyoruzdur.Mümkün olduğunca kafanı fazla mesgul etme agrı sızılarınla,hamileliğinin tadını cıkarmaya bak.Haaaa unutmadan xray cihazına yatak yorgan döşeyip altında yatmadığın müddetçe de hiiiiç bişeycik olmaz bebişine:teselli:,üzme böyle şeylerle kendini.Ben de çooook unuttum,geçtim,hatta beni uyarmaktan bi hal olmuştu güvenliktekiler:roflol:.Masallah cok sağlıklı bi kızım var,darısı basına canım.
dorukcum bişey sorcam sana senin bel ağrıların oluyormuydu benim transferin 8. günü belimde yandan ince sızı giriyo 1, 2, saniye sonra geçiyo kasıklarımdada gaz sancısı oluyo bunada şaşırıyorum çünkü benim normalde hiç gazım olmaz sen yaşadınmı bunları
dorukcum bişey sorcam sana senin bel ağrıların oluyormuydu benim transferin 8. günü belimde yandan ince sızı giriyo 1, 2, saniye sonra geçiyo kasıklarımdada gaz sancısı oluyo bunada şaşırıyorum çünkü benim normalde hiç gazım olmaz sen yaşadınmı bunları
elif aynı durumu bende yaşıyorum şu an, üstelik transferin 7. gününden beri, bugün benim 12. günüm. allah nasip etsin yarın pozitif cevabı alırsam sevinçle seni de teyit ederim inşallah :))))
merahaba canım. ben transferin 7. gününden itibaren ağlamaya başlamıştım tutmadı diye çünkü ben adet belirtileri yaşıyordum kasıklarım belim öldürüyordu beni. ara arada gaz sancısı çekiyordum millet kabız oldum diodum ben söylemesi ayıp cırcır olmuştumkaydirigubbakcemile3 9. gün çok fena olmuştm ben ağlıyodum kuzenim zorla bana idrar testi yaptırmıştı ve çizgiyi gördük baya belirgin şekilede. korkma ne gelirse llahtan içini ferah tut sen... tedbirini al tevekkül et sen yeter. benim hiç ama hiç umudum yoktu...ama o çizgiyi gördüğümdeki halimi görme ne ağladım allhım sen ne büyüksün die...dualarım seninle canım arkadaşım rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallh.....:Saruboceq:
canım benim inşallah gebe kalırsın canım bende umutlanırım inşallah canım dualarım seninle
dorukcum bende de aynı ama ben 8. gün test yaptım çıkmadı senin transfer 3. günmü oldu benim 2. gün transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?