yeni hamileye tavsiyeler

Suburcu34

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
346
288
303
izmir
merhaba sevgili anneler
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?

Mutlaka balık ve kuruyemiş:) bol bol meyve. No stres yes comedy

İlk 12 hafta bol bol dinlenin herhangi bir spor yapmayın belki hafif yürüyüş doktorunuza danışarak yapabilirsiniz. Sonrasında gene doktor tavsiyesi ile yoga pilates yürüyüş yapabilirsiniz. Gebelik uygulaması olarak elika ve gün gün gebelik programlarını kullanıyorum. İlk zamanlar pek iştahım yoktu tost peynir ekmek makarna vs.yedim. yiyebiliyorsanız mutlaka yumurta ceviz protein içerikli yiyecekler tüketin. Boş karbonhidrat tüketmeyin derim ama ilk zamanlar biraz zor oluyor. İlk zamanlar bebek zaten sizin yediklerinizden beslenmiyor. Sonrasında daha kaliteli beslenmeye başlarsınız. Doktorunuzun verdiği folik asiti vitaminleri aksatmayın. Kafanızı rahat tutmaya çalışın stresten uzak durun. İnternetten olumsuz durumlar ile ilgili araştırma yapmayın. Her hamilelik farklıdır çünkü. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…