Kızlar yaklaşık 20 yıldır sigara içiyorum hem de günde 2 pakete yakın bu ay hamile olduğumu öğrendim henüz 4 haftalık çok yeni sigarayı bırakıcam dedim duyar duymaz ama maalesef bırakamadım günde 5 taneye düşürebildim sadece bi yol yöntem bilen varsa söylesin çünkü ben tamamen bırakamıycam bunun farkındayım
Çok zor bi durum bende kizimda yaşadım normalde sigaradan tiksinilir aksine ben sigara aserdim ama onun için içmedim sagliksiz olursa o vicdan azabiyla nasıl yaşarım dedim. Aklıma sigara geldiğinde internette sigaranın anne karnında bebeğe zararlari nelerdir açtım okudum zaten korkudan icemiyosun:) inşallah sen tiksinirsin de bunlara gerek kalmaz:)
İçme lütfen ya ben hamileliğimin sonuna kadar içtim içmez olaydı. Çalışıyorum kayınvalide kayın falan derken bunalımdan bırakmadım ama şimdiki aklım olsa içmezdim kızım suan 15 aylık cok şükür sağlıklı fakat 2 buçuk kilo doğdu ve sadece 1 ay emdi bunun tek sebebi sigara kafamı duvara vuruyorum hep ama oldu Buda bana tecrübe kaldı senle paylaşmak istedim
Ya hepsini biliyorum kızlar ama her akşam uyumadan yarın içmiycem diyorum yapamıyorum çok kötü hissediyorum bi çıkış yolubulamıyorum inşallah bi kaç hafta sonra midem bulanırda tiksinirim
İnşaallah tiksinirsiniz.Çok fazla içen birine içme demek kolay, fakat durumun farkındasınız eminim elinizden gelse içmeyeceksiniz.Rabbim içinize versin inşallah.duacınızım.
Bırakmaya çalışın. Sizin bağımlılığınız ve sigara içmek sizin seçiminiz. Ama o başka bir canlı ve ona hayatta sigara içmeme seçim hakkı sunmanız lazım. Siz annesisiniz. En çok siz onu düşünürsünüz. Çok zararlı. Ben de günde 2 tane içiyorum. Bu ay deneme yapıcaz artık içmiyeceğim.